aldatıldımmı bilmiyorum?

hayallerhayatlarprensesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
9
-7
1
32
Eski konumu bilen bilir erkek arkadaşım eve geç gelip değişik cevap verdiğinden ötürü bitirmiştım. Bunun üzerine denize gitmeler bayağı şık bir yere sonra ordan sosyal medyadan aynı gün oraya giden kızları takip etmek gibi bir şey yaptı. Ayrılığın 3 günün ardından bana yazmalar yalvarmalar. Tabi bu 3 günlük süre içinde eve 2 de gelmeler sürekle sosyal medyada online olmak gibi bir şeyi vardı. Normalde araba tamircisi arkadaşlarının yanına gideceği zaman direk işten gider ama bu 3 günlük süre içinde eve gelip duş alıp güzel giyinip gitmeler felan. Bana dün neler neler yazdı yeminler etti. Yapmadım bir şey felan diye. Kızları hala takip ediyor ama. Bende herşeye inanmış gibi yapıp kabul ettim dedim gözümle görmedim inan dedim. Acaba o kadınlarla bir şey yaptımı. Ve güvenim yok ama gözümle görmediğim bir sey için bitirmek istemiyorum. Sizce ben artık ona nasıl davranım.

Eski konumu bilen bilir erkek arkadaşım eve geç gelip değişik cevap verdiğinden ötürü bitirmiştım. Bunun üzerine denize gitmeler bayağı şık bir yere sonra ordan sosyal medyadan aynı gün oraya giden kızları takip etmek gibi bir şey yaptı. Ayrılığın 3 günün ardından bana yazmalar yalvarmalar. Tabi bu 3 günlük süre içinde eve 2 de gelmeler sürekle sosyal medyada online olmak gibi bir şeyi vardı. Normalde araba tamircisi arkadaşlarının yanına gideceği zaman direk işten gider ama bu 3 günlük süre içinde eve gelip duş alıp güzel giyinip gitmeler felan. Bana dün neler neler yazdı yeminler etti. Yapmadım bir şey felan diye. Kızları hala takip ediyor ama. Bende herşeye inanmış gibi yapıp kabul ettim dedim gözümle görmedim inan dedim. Acaba o kadınlarla bir şey yaptımı. Ve güvenim yok ama gözümle görmediğim bir sey için bitirmek istemiyorum. Sizce ben artık ona nasıl davranım.
Öyle her yemin edene inanma. Annem ölsünki yapmadım tüm şehir annemin üstünden geçsinki diyen insanlar gördüm ben. İki ihtimal var bu üç günde çatır çatır yaşadı sonra sana döndü. Yalvar yakar kendini affettireceğini biliyodu. Diğeri de kızlar buna istediğini vermeyince geri sana kül oldu. Bazen gözünle görmene gerek yok bazı şeyleri

Başınızı yakmaya niyetlisiniz sanırım. Aldatılmamış olsanız dahi seçtiğiniz kişi doğru bir kişi mi? Kendinize verdiğiniz değer sahiden bu mu? Ben çok üzüldüm size... Bir an evvel gözleriniz açılır umarım.

3 günde aradığını bulamadı, belki kız tavlayamadı şimdi geri dönüyor çünkü siz her şeye rağmen evdesiniz, ceptesiniz.

Gerçekten fiziksel bir şey yaşaması gerekiyor mu bu durumda? Sizi insan yerine bile koymamış, saygı göstermemiş. Özür dileyince geçiyor mu bunlar?

Okurken ben hissettim aldatıldığınızı. Neden size mutsuzluk veren bir erkeğe tahammül ediyorsunuz ? Annenize babanıza göstermediğiniz tahammülü elin erkeklerine göstermeyin. Dünyada tek erkek oymus gibi davranma . Emin ol daha iyileri çıkar karşına.

O kadar sinirlendim ve üzüldum ki size.
O dışarı çıkıyor geziyor eğleniyor sizde evde onun dönmesini bekliyorsunuz. Üstelik katlanmanız için bir bag bile yok çocuk yok eşiniz değil. O zaman bile katlanmayın.
O dışarı çıkıyorsa sizin eksiğiniz nedir? Sizde çıkın dolaşın. Hayatinizi yasayın. Biraz dik durmayı öğrenin siz kadınsınız. Ona öyle bir güven vermissiniz ki nasil olsa naparsam yapayım beni affedecek gözüyle bakıyor.
Kendinize bunu yapmayın biraz saygınız olsun ve o evi terk edip kendinize bir hayat kurun. Yazık etmeyin daha 26 yaşındasınız...

Sevgilisiniz, daha sizi bağlayan bir şey yok. Herif serserinin en önde bayrak taşıyanıymış neden kendinize bu eziyet? Adam üç gün gezmiş keyif catmis velev ki aldatmadı bu yeterince iğrenç bir şey değil mi?

Bir şeye inanmak için illaki gözünüzle görmeniz mi gerekli? Hem adam ayrıldıktan hemen sonra başka denizlere yelken açmış nesine güveniyorsunuz bu adamın ?

Bir de aldatmış olması için illaki ilişkiye girmesi mi gerekli?

Genç arkadaşım hayat kısa, sen neden Allah'ın sana bahşettiği bu var oluşu akla uygun hamlelerle insan onuruna yarasir şeklide yasama gayretine girmiyorsun?
Daha önce bu adam hakkında yazdıklarını okudum. Sen de çok iyi biliyorsun ki sana mutluluk vaat etmiyor. Nedir seni bağlayan?
Lütfen yoluna bak iyi insanlarla, iyi işler yap.
Kaderin bu değil.

Bazı insanlar kendine saygı duymayan, sevmeyen, ilgi göstermeyen, ona hakaretler edip sindiren insanları seviyor demek ki. Gerçekten ilginç, anlam veremiyorum. Yapmayın bunu kendinize lütfen. Önce siz sevin kendinizi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-07-04 at 14.52.00.webp
    WhatsApp Image 2019-07-04 at 14.52.00.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 32

Sonrada başınıza gelen herşeye “kader” diyorsunuz.

Back
X