aldatıldımmı bilmiyorum?

Siz bence canınıza susamışsınız adamın size yaptıkları ortada hala aldatıldım mı diye soruyorsunuz yazık günah değil mi size ya insan bile bile kendine nasıl acı çektiriyor anlamıyorum. Adam sağlam ayakkabı değil kızlarla denize gitmeler akrabası ile ilişkiye girmeler bunlar bile ona tekmeyi basmanıza sebepken hala aldatıldım mı diye soruyorsunuz.
Küçükte değilsiniz ki adamı neden çekiyorsunuz kendinize saygınız olsun ve o işe yaramaz adamla görüşmeyin.

Anlamadım ki ayrılmak için sadece aldatılmak ve an be an kendi gözleriniz ile basmak mı gerekiyor? Güvenmemek de yeterli bir ayrılma sebebi değil mi?
Sevgiyi de, soğutmayı da, ayrılığı da uçlarda yaşıyor yurdumuz gencoları. Daha basit düşünmeye ve hissetmeye başladığınızda herşey çok güzel olacak.

niye başını yakmak için bu kadar çabalıyorsun kardeş:işsiz: aşkın gözü kördür komşularınızın ki asla demişler bak herkes yanlış yaptığını söylüyor, bırak başka erkek mi kalmadı:deli:

Bacım al sen bu adamı böyle ahlaklısını bulamazsın bir daha. 😊😊😊Adamın geçmişi malum. Üç gün seni sallamamış. Aramamakla ilgili tek mantıklı açıklaması yok. Geçmişi malum sen hala gözümle göreyim diyorsun. Bir dahakine yatakta basarsın umarım.Ki ben sevgilinde o ışığı gördüm. Eve getirir kızları sonra sana gelir sadece sohbet ettik der. Sen gene gelir bize sorarsın. Sizce doğru mu diye.🙊🙉🙈

Eski konumu bilen bilir erkek arkadaşım eve geç gelip değişik cevap verdiğinden ötürü bitirmiştım. Bunun üzerine denize gitmeler bayağı şık bir yere sonra ordan sosyal medyadan aynı gün oraya giden kızları takip etmek gibi bir şey yaptı. Ayrılığın 3 günün ardından bana yazmalar yalvarmalar. Tabi bu 3 günlük süre içinde eve 2 de gelmeler sürekle sosyal medyada online olmak gibi bir şeyi vardı. Normalde araba tamircisi arkadaşlarının yanına gideceği zaman direk işten gider ama bu 3 günlük süre içinde eve gelip duş alıp güzel giyinip gitmeler felan. Bana dün neler neler yazdı yeminler etti. Yapmadım bir şey felan diye. Kızları hala takip ediyor ama. Bende herşeye inanmış gibi yapıp kabul ettim dedim gözümle görmedim inan dedim. Acaba o kadınlarla bir şey yaptımı. Ve güvenim yok ama gözümle görmediğim bir sey için bitirmek istemiyorum. Sizce ben artık ona nasıl davranım.

Araba tamircisine bak be ne hayatlar yaşıyo :KK14:

Back
X