Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleHep öyle olanlardan beklemek lazım![]()
Ahahah benim eski nişanlımı görsen bu sessiz, sakin çapsız mı aldatmış dersin. Niyetine girince oluyormuşBenimki aldatmayi beceremez gibime geliyorya da oyle dusunmemi istiyor
Yada tam tersi aşırı sıcak ve ilgili davranmakSoğuk davranma,
Yatakları bahanelerle ayırma,
Saçma şeylerden küsüp trip atıp ayrı takılmak
Telefonu saklamak
Telefonla tuvalete gitmek
Evden dışarı çıkmak için bahaneler bulmak
İlla bir yerden patlak veriliyor. En profesyoneli bile tokezliyor.Yani anlarım gibi ama bazı erkekler çok şeytan bilemiyorum
Ben yukarıda yazdıklarımı yaşadım aslında. Bende hiç aşırı sıcak davranış olmadı. Hatta Allah ım, bu adam bana niye kötü davranıyor diye diye üzülmekten helak olmuştum. Bide üç aylık evliydim. Meğer aldatıyormuş. Cidden çok kötü davranıyordu. Allah belasını versin böylelerinin.insan, Onların bu tavırları yüzünden, kendinde kusur arıyor.Yada tam tersi aşırı sıcak ve ilgili davranmak
Hem aldatıp hem ne üstüne soğuk kötü davranmak ne demek ya Allah'ın cezası pislik vicdan denilen bir şey kalmamış ki çok geçmiş olsunBen yukarıda yazdıklarımı yaşadım aslında. Bende hiç aşırı sıcak davranış olmadı. Hatta Allah ım, bu adam bana niye kötü davranıyor diye diye üzülmekten helak olmuştum. Bide üç aylık evliydim. Meğer aldatıyormuş. Cidden çok kötü davranıyordu. Allah belasını versin böylelerinin.insan, Onların bu tavırları yüzünden, kendinde kusur arıyor.
Sen zaten işinde gücünde evinde barkında çocuklarının peşinde ekmeğinin derdindeyken o tekelik yapmaya kalkıyorsa Allah önüne çarşaf çarşaf seriyor bir bahaneyle....
OlabilirBenimki aldatmayi beceremez gibime geliyorya da oyle dusunmemi istiyor
Allah beter etsinHem aldatıp hem ne üstüne soğuk kötü davranmak ne demek ya Allah'ın cezası pislik vicdan denilen bir şey kalmamış ki çok geçmiş olsun
Paraysa bi şey değil o zamanNasıl bir sorudur,sanki her insan periyodik olarak aldatılıyormuş gibi.
Ben aldatıldım mı bilmiyorum,haberim yok vallaama sanırım olmadı öyle bir şey. Çünkü kocam zekidir ama asla benim kadar değil. Bir halt yese enselenir,öyle de bir dangalaklık mevcut
ben genelde benden gizli bir şeyler yaptığında anlıyorum, o gizli şeyler de hep işiyle ilgili,parayla ilgili falan.