Aldatılınca öteki kadınla mücadele etmek

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
çok fazla var böyle...
öyle şüphelenmekten falan bahsetmiyorum, adam bal gibi diğer kadınla görüşüyor diyelim.
adamın diğer kadınla ilişkisi var yani...
kadınlar hemen
"aaaa elalemin karısına mı bırakıcam meydanı! ne yapıp edip evliliğimi kurtarmalıyım" gibi bir düşünceyle çırpınıyor, didiniyor ne yapıp edip kocasının diğer kadınla ilişkisini bitirmeye çalışıyor kendince

ama erkekler aldatılınca hemen boşanıyor.

hangisi doğru bir tutum sizce?

ben açıkçası bunun kadınları küçük düşürdüğünü düşünmekteyim

Kadın küçük duruma düşer mi bilemem..
Ama ben hiç kimseyle aşkım uğruna mücadele etmem..
Ben kocama bakarım..
Başkasının koynuna girmiş adam benim için bitmiştir zaten...
Ne uğraşacam elin kadınıyla?

kocayıı boşamakla bitmez işim elbette suçun büyügü kocadadır ama o kadınıda yoluk yoluk etmessem içim rahat etmez ..
küçük düşecegimide sanmıyorum ..
ne yani yuvam yıkılsın o kadına en ufak bi zayiat vermiyimmi en azından bi diş izim kalsın bea.
guclubacismileguclubacismileguclubacismile

kocayıı boşamakla bitmez işim elbette suçun büyügü kocadadır ama o kadınıda yoluk yoluk etmessem içim rahat etmez ..
küçük düşecegimide sanmıyorum ..
ne yani yuvam yıkılsın o kadına en ufak bi zayiat vermiyimmi en azından bi diş izim kalsın bea.
guclubacismileguclubacismileguclubacismile

canım elbette kadını yolmak hakkın :D
yolmak farklı bir şey hakedeni yolmak gerek de,
ben konuyu açarken "KOCAM ŞEYTANA UYMUŞTUR, AKLINI ÇELMİŞTİR" diye evliliğine inadına devam eden, aslında hiç de mutlu olmadığı halde öteki kadına nispet yapmak için deli gibi mutlu rolü yapan kadın türlerini kastetti.

canım elbette kadını yolmak hakkın :D
yolmak farklı bir şey hakedeni yolmak gerek de,
ben konuyu açarken "KOCAM ŞEYTANA UYMUŞTUR, AKLINI ÇELMİŞTİR" diye evliliğine inadına devam eden, aslında hiç de mutlu olmadığı halde öteki kadına nispet yapmak için deli gibi mutlu rolü yapan kadın türlerini kastetti.

anladım..
o vakit de yapacagım tek şey yol vermek olurdu hadi baken ayagın göl başın pınar ..
giden gitmiş zaten ne diye öteki kadına nispet olsun diye olmayan mutlulugu yaşarmış gibi yapıpta iyice kendimi rezil edeyimki...

Kocam beni aldatacak bende mutluluk pozları vereceğim bana uymaz bu hemen ne gerekiyorsa onu yaparım ...
Hiç mücadelesini bile yapmam bunun ...
Başka kadının yatağından çıkıp benim yatağıma hangi yüzle geri dönebilir ki acaba...

eşinizi aldatsa idiniz o mücadele eder miydi sizin için öteki adamla...
asla...
o halde kimin için neyin mücadelesini veriyoruz ki biz kadınlar???

Bencede mücadele etmek saçma . Heleki benim arkamdan iş çeviren bir adam için neyin mücadelesini vericem.Allah yollarını açık etsin .....

Eğer karşımda pişman üzgün bir adam varsa ve ben seviyorsam hata olarak görür affederim.
Flört ederken çoook başka kızlarla mücadele ettim,papuç bırakmadım..Oyy neler yaşadım:bbo:
Şimdi ilişkisi devam eden bir aldatmaysa Allah yolunu açık etsin derim..

Bir erkek için böyle bir durumda ''hangisi doğru,mücadele mi,ayrılmak mı ''diye bir soru sorulmaz demiyorum sorulamaz bile,kadınlar da bu duruma gelmeli,böyle olmalı..

Öteki kadın beni ilgilendirmez ki
Muhtemelen ya ahlaksızın tekidir ki evli bi adamla kırıştırıyor
Yada dünyadan haberi yoktur
Ben kocama bakarım
Başka kadına gitmişse bitmiştir

Aman yarabbi.. Öteki kadınla mücadele etmek !
Mücadele etmem için aynı degerler de olmamız gerekir.
Neticede evli bir erkekle kocamla beraber oluyorsa basit bir kadındır.
Ona o can acısıyla edecegim beddua ona bir ömür yeter...

bana sadakat sözü olan ve bana sadık olmakla yükümlü olan evliliğimi korumak zorunda olan benim kocamdır elin kadını değil kadından bana ne

ama kocamı önce yolar sonra kapının önüne koyarım ne hali varsa görsün derdim

Ne mücadele etcem herifin gönlü onunlaysa defolup gitsin derim.
Ama tabi ikisinin canını acıtırım belki uğraşırım belki uğraşmam keyfime kalmış :icecream:

ben öteki kadınla mı uğraşınca küçük düşücem.... alsanaalsanasmile

kaç yıllık kocam sözler yeminler eden adam beni aldatacak küçük düşmeyi bırak minii mikroo düşer..

bir de evli adamla aşka yaşayan kadın o mikronun içinde boğulur.

ikisinide reklam etmezsem içim rahat etmez.

aldatılan adam anında ya eşini vuruyor ya sevgilisini.. adam gibi boşananı hiç duymadım.

yaa aslında burda mücadele eden kadın, kocası değerli oldugu için yapmıyor ki bunu
bi nevi rekabet ruhu, ulen dıor o kadına mı yenilcem
haa tabii erkeklerın ego tavan oluor o ayrı garibim kendisinin paylasılamadıgını sanıyor
oysa ki kadının derdı kadınla adam konuda sadece nesne:)

Kadın küçük duruma düşer mi bilemem..
Ama ben hiç kimseyle aşkım uğruna mücadele etmem..
Ben kocama bakarım..
Başkasının koynuna girmiş adam benim için bitmiştir zaten...
Ne uğraşacam elin kadınıyla?

kesinlikle katılıyorummmmalkisalkisalkis

Back
X