Aldatilip bir şans verenler sadece

mochoisle26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
72
5
88
34
Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz

Bence unutamazsın, hep aklının bir köşesinde kalir, hafiye gibi ipucu yakalamaya devam edersin ve en sonunda başka bir olayını yakalayıp ayrılmak ya da bu döngüde devam etmek üzerine bir tercih yaparsın.
Bir insanın yalancı ve sadakatsiz olduğunu öğrendikten sonra ona nasıl güvenilebilir ki?

Konuşmanın içeriği sizi rahatsız etmiş miydi? Ayrılık varsa tekrar birleşince eskisi gibi olmuyor. Bi süre kafanı toplaman lazım onunla ilgili şeyleri düşünmemeye çalış. İşine odaklan

Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Unutamazsın malesef hep hatırlayıp şüphe duyarsın psikoljini bozar bu durum bir süre sonra tabii yine de seçim senin..

Konuşmanın içeriği sizi rahatsız etmiş miydi? Ayrılık varsa tekrar birleşince eskisi gibi olmuyor. Bi süre kafanı toplaman lazım onunla ilgili şeyleri düşünmemeye çalış. İşine odaklan
Şöyleki konusmanin içeriği bana ifade edilen şekli şöyle dertlesme boş muhabbet makara gırgır karşı taraflarda konuştum cunki aynı şeyleri söyledi hatta benim çok iyi bı kadın fedakar olduğumdan falanda bahsetmiş aslında buluşma şansları varmış ama eşim hiç böyle bı teklifte bulunmamış.ben ogrendigin zaman saçma ama eşimin telinden kadına eşim gibi yazıp ayrıntısını yalan söyleyip soylemedileeini öğrenmek istedim.biz ayriliyoruz seninle dewam edelim falan diye oda istemediğini daha öncesinde de boş muhabbet olduğunu daha sonrası üstüne gidince sana şarkı yolladım gördün cevap bile vermedi dedi o zaman send n vazgeçtim dedi.senin için cabaladim ben ama sen öyle değildin falan dedi konuşma içerikleri bu sekilde

Burda hep yazıyorlar kesinlikle bosanirdim boşa ayrıl diye ama araştırmalar diyoji aldatilmalarin yüzde yetmiş besi yola devam ediyorlar
Evet ama hayatı kendilerine zehir ediyorlar sonra. Sürekli paronaya hali , yine yaşar mıyım yine yapar mi vs... Gerek var mı ? Güven tek kullanımlık sonuçta.

Affedip devam kararı aldığınıza göre hala kıymet veriyorsunuz eşinize.. unutmak zor olsa gerek rabbim size güç versin.. Madem affederek yola çıktınız kendinizi yıpratmayın, sürekli bu durumu düşünmeyin, tartışmalara konu etmeyin ama katıksızda güvenmeyin.. umarım eşiniz bu şansını iyi kullanır. İnsallah o kadar güzel günler yaşarsınız ki bu olanları hatırlamazsınız bile 🤲🏻🤲🏻

Evet ama hayatı kendilerine zehir ediyorlar sonra. Sürekli paronaya hali , yine yaşar mıyım yine yapar mi vs... Gerek var mı ? Güven tek kullanımlık sonuçta.
Benim aldatilma riskim kadar hiç aldatilmamis bı kadininda var bence bide böyle düşünelim.ki söylede olamazmi yapmış bı hata ve sonuçları onun için çok ağır olmuş ve i kaybetme korkusu nu yasamis he hatasının büyük farkında belkide diğer erkeklere göre dhaa temkinli davranmazni

Affedip devam kararı aldığınıza göre hala kıymet veriyorsunuz eşinize.. unutmak zor olsa gerek rabbim size güç versin.. Madem affederek yola çıktınız kendinizi yıpratmayın, sürekli bu durumu düşünmeyin, tartışmalara konu etmeyin ama katıksızda güvenmeyin.. umarım eşiniz bu şansını iyi kullanır. İnsallah o kadar güzel günler yaşarsınız ki bu olanları hatırlamazsınız bile 🤲🏻🤲🏻
Çok zor bı durum Allah düşmanına yaşatmasın vede kesinlikle büyük konuşup kimseyi kinamayalim kadınlar olarak teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Back
X