Aldatilip bir şans verenler sadece

Eşiniz sizi aldatmış affetmişsiniz, burada ki kadınlarla bu konuyu sürekli didikleyince elinize ne geçecek. Aldatılınca affetmek bir tercihtir, siz tercihinizi bu yönde yapmışsınız ancak bana ve buradaki bir çok kadına göre yanlış bir tercih yapmışsınız, burada kolay kolay kimse sizin kararınızı desteklemez. Bence eğer cidden devam etmeyi düşünüyorsanız, böyle forumlara gün aşırı konu açıp, kendinize eziyet etmekten vazgeçin. Konunuza gelecek olursak başka bir kadınla sizin olayı hafifletmek için söylediğiniz şekilde söylüyorum boş muhabbet etmek için, sizi ve sizinle geçirdiği 10 yılı gözü görmeden bu işin içine dalan ve sizin verdiğiniz bilgiye göre söylüyorum bir ay boyunca gözünüzün içşne baka baka sizi aldatan ve yanınızda o kadınla mesajlaşabilen ahlaktaki bir adama güvenmek zaten hata olur. Kaldı ki bana ve buradaki bir çok kadına göre çok farklı bir dünyaya bakış açınız var. Mesela aşık oldum hoşlandım kapıldım dese benim açımdan ben kendimi daha fazla değerli hissederdim. Zira adamın sizi boş muhabbet için gözden çıkarması, sizinde bunu kendinizce affetmek için gerekçe yapmanız benim açımdan çok yanlış. Burada siz büyük ihtimalle beni kaybedeceğini düşünmedi diyeceksiniz ama emin olun düşünmüştür. Zira bu işe kalkışan erkekler riskin her zaman farkındadır. Daha önce yaşamadıkları bir durum olduğu için yakalanınca eşinin ne yapacağını bilemezler sadece bu işin sonunda alacağı hazzı ve keyfi evliliklerini gözden çıkardıklarında yaşayacakları üzüntüye değer bulurlar o kadar. Kaldı ki sizin diğer bir hatanızda diğer kadınla muhattap olmanız olmuş, Allah aşkına siz o kadının cidden size doğru söyleyeceğini düşündünüz mü? Evli bir adamla bile bile yazışan bir kadının cevabına ne kadar güvendiniz, kendinizi nasıl böyle bir durumun içine sokup, kadına aldatılmanızın detayları ile ilgili muhabbet edebildiniz cidden inanamıyorum.

Ben kocasi, aldatigi kadin ve onu sevgilisi ile bir masaya oturup "bu durumu" konusan birini taniyorum. Kendisi doktor (psikolojik bölümde). Üstüne cocuk yapti. 🤷‍♀️ Ama onunda güvendigine asla inanmiyorum

Ben kocasi, aldatigi kadin ve onu sevgilisi ile bir masaya oturup "bu durumu" konusan birini taniyorum. Kendisi doktor (psikolojik bölümde). Üstüne cocuk yapti. 🤷‍♀️ Ama onunda güvendigine asla inanmiyorum
Ne sorup neye göre affeder bir insan cidden benim ne aklım almıyor. Benim kendime saygıma çok ters bir durum.

Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Önceki konuyu bilmiyorum. Aldatma dediğiniz telefonla görüşmemi? Daha ilerisi var mı?

Ne sorup neye göre affeder bir insan cidden benim ne aklım almıyor. Benim kendime saygıma çok ters bir durum.

Kadin koreli. Ailesi cok kuralci, heleki baba dövüs sanatlarindan uzman. Ders veriyor. Kadinin ailesi bastan bu iliskiyi istememisti. Kiz da yinede evlendi. Simdi ailesinin karsisina cikip aldatildim ayriliyorum demek istemedi. Onlarda bosanma yok. Kadin evde esinin hasta annesine bakarken o gidip aylarca is arkadasi ile aldatti onu. Adam sonunda gelip söyledi, ama sadece diger kadinin sevgilisi onu ögrenip tehdit ettigi icin 🤦‍♀️ isin en komik tarafi adam esini sucladi. Onun yaninda cok baskin oldugu icin kendini erkek gibi Hissedemiyormus. Sahsen onu arka bahceye gömerdim sanirim

Şimdi kendinizi kandırma aşamalarınız başlamış affettiğinize göre.
Genelde böyle olur, beni seviyor, buluşma şansı varmış ama buluşmamış, benden iyi bahsetmiş vs.
Sonra hazmedememe ve kabullenememe aşamasına geçeceksiniz. Ne yaparsanız yapın aklınızın bir köşesinde hep ACABA kalacak.

Ben tecrübe ettim affettim senin yaşlarındsydım aldatıldığımda
Ne oldu adam bı daha yaptı on yıl sonra şimdi boşanmayı düşünüyorum kesin çünkü eminim. Bir daha yapar
Sanki sen de affedeceksin gibi görünüyor biz ne dersek diyelim
Bari aile terapistine gidin öyle bir kaç kez değil uzun vadeli çünkü eşin aldattiysa kişilik problemi var bunun düzelmesi zaman alır
Umarım senin hayatın benimkine benzemez

Genelde erkekler affettiğin zaman sen de hatalıydın eğer kadınlığını tam yapsaydın beni elinde tutmayı bilseydin ben yapmazdım derler
Eğer esinde bunların en ufak bir iması varsa bir dk durma ayrıl derim ben

Genelde erkekler affettiğin zaman sen de hatalıydın eğer kadınlığını tam yapsaydın beni elinde tutmayı bilseydin ben yapmazdım derler
Eğer esinde bunların en ufak bir iması varsa bir dk durma ayrıl derim ben
Hiç öyle bı imada bulunmadı sen herseyine tamdin benim esekligim diye savundu kendini

Telle konuşma mesaj
Affedip devam ediyorsanız bu durumu aşmanız lazım, yaraları sarmanız lazım. İlişkiyi sağlam bir temele oturtmanız lazım. Bunlarda ancak konuşarak, anlaşarak olur.

Bir de eşiniz kendisine aynı şeyi sizin yaptığınızı bir düşünse. Ahh o zaman dünyası döner ama yapmayın aman

Back
X