Almak ne kelime :) yepyeni bir hayat kurdum gayet de memnunum iyi ki boşanmışım,aldattığı kadın da iyi ki karşısına çıkmış da beni salmışMerhaba
Baslıktanda anlasılacagı üzere aldatıldım boşandım.. en yakın arkadaşlarımdan biride benden bikaç ay önce aldatılgını öğrenip boşanmıştı. Herkes aldatıyor kimseye güvenilmez durumu mevcut. Aldatıldıktan sonra bunu aşıp mutlu olanlar var mı aramızda bi umut olur belki bizede merak ettik :)
Ne güzel mutlusunuzAlmak ne kelime :) yepyeni bir hayat kurdum gayet de memnunum iyi ki boşanmışım,aldattığı kadın da iyi ki karşısına çıkmış da beni salmış
Tabi ki yaşarsınız neden yaşamayacaksınız ki?Ne güzel mutlusunuzAslnda merak ettiğimiz baska birine güvenip tekrar ilişki yaşayabiliyormusunuz?
Şu cevabı verebiliyorsanız sizin ilişkinizin bitme nedeni ihanet değilmiş zaten. İhanet bir sonuç olarak ilişkiniz aslında manevi olarak bittiği için gelmiş. Bu nedenle güven sorunu yaşayacak bir durum yok. Eski eşiniz sizin için doğru kişi değilmiş ki aldatıldığınıza şükredecek hale gelmişsiniz.Almak ne kelime :) yepyeni bir hayat kurdum gayet de memnunum iyi ki boşanmışım,aldattığı kadın da iyi ki karşısına çıkmış da beni salmış
Çevrenizi değiştirin. Herkes böyle değilBen evli değilim ama sırf bu konular yüzünden aşırı korkuyorum . Her erkek aldatıyor gibi hissediyorum. Erkekler artık aldatmayı hak görüyorlar. Eşimi seviyorum ama işte gönül eğlencesi diyorlar, ve bu durum aşırı şekilde normal olmuş. Geçen bi arkadaş ortamında kız sevgililerini anlatıyordu arkasından başka bir arkadaşım o evli biliyor musun dedi. Kadınlarda da bu durum normalleşmiş. Allah sonumuzu hayır etsin
Kendinizi kandırmayın, her çevre karısını aldatan adam doluÇevrenizi değiştirin. Herkes böyle değil
Valla aşmayalım
Artık kimseye güvenileceği yok. Sonra hayal kırıklığı. En çok kendimize güvenelim daha mutlu oluruz eminim
Bunun bu kdr normalleştiğini bende yeni farkediyorum en doğrusu kendi kendine mutlu olmakBen evli değilim ama sırf bu konular yüzünden aşırı korkuyorum . Her erkek aldatıyor gibi hissediyorum. Erkekler artık aldatmayı hak görüyorlar. Eşimi seviyorum ama işte gönül eğlencesi diyorlar, ve bu durum aşırı şekilde normal olmuş. Geçen bi arkadaş ortamında kız sevgililerini anlatıyordu arkasından başka bir arkadaşım o evli biliyor musun dedi. Kadınlarda da bu durum normalleşmiş. Allah sonumuzu hayır etsin
Cok kötü bişey yaAsla guvenemiyorsunuz herkesten paranoya derecesinde şüphe ediyorsunuz ve dediğiniz çok doğru tek örnek ben değilim herkes bir boynuz derdinde
Valla ben ilk bosandigimda utanıyordum aldatildigimi söylemeye bir tek benim başıma geldi merjinal sorunlu adamla evlendim falan zannediyordum ama sonra o kadar çok gördüm ki en çok da ayakta uyuyan kadınlar gördüm ben yine güçlü bir kadınım yakaladim ve bıraktım dedimCok kötü bişey yahiç umutlu bi cevapta gelmedi.
Evet bende duydum hatta evli bi arkadasım eşi için dedi kesin yapıyodur ama yakalamadım. Ben olsam bosanmazdm diyende oldu hatta eski eş af diliyodu hep tkrar evlenelim diye kafam okdr gidiktki belirszlk olcagına yaptgnın bedelini ödedi ders almıstır yapmaz. Bunların hepsi yapıyor bildiğim b.kta kalayım kafasına bile girdiğim oldu. Tuhaf durumlar ya Allah mutlu olmamızı sağlasında bi erkek olmak zorundada değil tek duam coo mutlu olayım huzurlu olayım seklindeBen de aldatma nedeniyle boşandım.Çok yakın bir erkek arkadaşım demişti ki " aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardir"
Ben asla bir erkeğe güvenemem artik.Hayatima da kimseyi almıyorum.
Başaran , tekrar evlilik yapanlar var etrafimda.Ama zor karar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?