Aldatılıyor muyum? Ayrılmalı mıyım ?

İlişkiniz başladığından itibaren bu tip yazışmalar varsa,bu açık ve net aldatmadır.

senii unutamadım demiş eski sevgilsine .bu aldatılma değil mi ?neyi affediceksin anlamadım .21 yaşında genç bir kızsınız .ayrıca ilişkilerin bu kadar uzatılmasınada karşıyım .bir sene bilemedin hadi iki sene yeterli .uzun süre çıkmak neden ?ikinizde işinizi gücünüzü kurmuşsunuz .bana ters geliyor bu durumlar .
bence sevgilinizle konuşun yazdıklarının hesabını sorun .

seninle birlikteyken eski sevgilisine ya da başka kızlara kur yapıyor bu adam.bu da bir çeşit aldatma değil midir? o kızlardan bir yakınlık görse zaten harekete geçecek.

bu arada birçok sesli harfin yok,farkında mısın

hala kararsız kalmana şaşırdım böyle biri seni nasıl mutlu edebilir?iyi düşün bence sakın söyleme facesini kontrol ettiğini bir süre daha izle derim....

bu cumleler resmen aldatmaya girer hayatında siz varken eski sevgilisine boyle seyler demesi ve diger kızlara normal degil..adama biri gel dese gidecek

bence pazartesi söyleme bekle biraz daha sabret mutlaka tam net çıkacak sözleri olacak ve kıvıramayacak..bu arada kesinlikle ayrıl daha yepyeni bir çiftsiniz adamın gözü dışarda....sen bekte ol gerektiği yerde vur yüzüne yazdıklarını,lafı ceviremesin suratının kızardığıyla elleri bomboş ortada kalsın

bence şifresini bildiğini söylemeden ona bazı kişilere bazı şeyler ima ediyormuşsun tarzında laf çarpıt bakalım ne diyecek. çok usta bir yalancıysa salll gitsin. ama baktın iyice batıyor affetmek istiyorsan affet. ama bana kalırsa uğraşma. bırak ayıbında boğulsun. tabii ayrılırken böyle böyle demişsin şu kişilere Allah gözünü doyursun de..

'3 gündür yazışmaları kontrol ediyorum henüz bi tuhaflık yok ' yazmışsın. daha ne tuhaflık olacak resmen aldatılıyosun.ben olsam böyle günlerdir asla bekleyemezdim öğrendiğim anda açıklayıcı bi msj atar bu ilişkinin bittiğini söylerdim sanırım affedeceksin öyle hissettim

bu adamla evlenemyi de düşünme bence,daha sevgilisiniz ve bunları yapıyor.elle tutulur bir yanı yok bunun.

çok fena aldatılıyorsun canım hemde..
ben senın yerınde olsam bır kutu hazırlar ıcıne sana aldıgı hedıyelerı toplardım..
sonra o yakaladgın yazılarn cıktısını alır tarıhlerını bı guzel ısaretlerdım..
snra bulustugumuzda a yazıları masaya sonrada paketı masaya koyup gıderdım..
hıc bır kelıme bıle solemezdım..
cunku sen sustukca o delırecektır..
daha yasın genc tatlım..
neler cıkar karsına..
senı haketmıyormus demekkı..
smdı ayrılmazsan evlenınce bosanma davası acacagının sınyallerı bunlar...
gormemezlıkten gelme..
kör asık olsanda yutma bunları

Senle ilişki içindeykenki yazışmaları sana değer vermediğini gösterir..
Kaç kurtar kendini..Yazık etme kendine..

Açıkça aldatıyor.. Canım artık devir değişti, aldatmalar da.. Artık aldatmalar int. üzerinden,cep teli üzerinden oluyor,bunun bilincinde ol ve o kişiden uzak dur.. Kusura bakma da iğrenç biri..

Son düzenleme:
hepiniz ayrı ayrı haklısınız. pazartesi gördugum herseyı anlatıcam ve bıtırcem ama cok zor cok acı olacak benım ıcın bu. ve ış dolayısıyla sureklı karsılasıcaz. ve affetmekten gercekten korkuyorum ozur falan dılerse dayanamam bılıyorum. belkıde dogru gormussun dıyerek umursamayacak pazartesi gelsin cunku aglamaktan uzulmekten yoruldum

Genceciksin karşına çok daha iyileri çıkacak ben garanti veriyorum
Lütfen aldanma bu açgöze

yanlış anlama ama daha ne yazmasını bekliyorsun, resmen onu unutumadığını yazmış: "senı unutamadım ama basıma bela olcaktn "..Siz onu sevdiğiniz için göremiyorsunuz ama resmen sevigisini ilan etmiş herkes eski sevgilisine bakar faceten ama sizinkisi resmen kıza sarkmış, kızda iyi biri ki cevabını vermiş..size ayrılın diyemem, size kalmış ama seçiminizi yapmak için zaten bütün işaretler mevcut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…