- Konu Sahibi acilservis
-
hepiniz ayrı ayrı haklısınız. pazartesi gördugum herseyı anlatıcam ve bıtırcem ama cok zor cok acı olacak benım ıcın bu. ve ış dolayısıyla sureklı karsılasıcaz. ve affetmekten gercekten korkuyorum ozur falan dılerse dayanamam bılıyorum. belkıde dogru gormussun dıyerek umursamayacak pazartesi gelsin cunku aglamaktan uzulmekten yoruldum
ama facete eskı sevgılısını ve dha once arkadaslık teklıf ettıgı bıkac kızı ekledıgını gordum kızdım sıl dedım sılmedı en sonunda sıldım dedı ama arkadaslarını gızledı ben Allah ın yardımı sanırm sıfresını cozdum gırdgmde eskı sevglısıne çalıstgn yerın onunden her gecıste sana bakıyorum göremedm aslnda senı unutamadım ama basıma bela olcaktn dha aramadım gıbı seyler soylemıs. kız senın bı sevgılın var onla ugras eskı konuları acma demıs terslems. bı kac kısıye daha yok sevgılın varmı bırıyle basladınmı gıbı seyler soylemıs.
bırlıkte calıstıgı arkadası var benımde unıversıteden bı arkadasımdı cok samımı olmasakta.bn senın okdr agzını aradım ama benle ckmadın demıs kızda oyle bsey hatrlamıyorum demıs cıdden teklıf etsem ne derdın falan demıs. bunun gbı bı suuru sacmalık.
kızlar eski erkek arkadaşım geldi aklıma..çocuk benim için ölüp bitiyodu ..
2 sene sonunda dedimki aşkım şifreni verirmisin..olmaz dedi..bende bi şekilde öğrendim..
bi baktım benden önceki kız arkadaşıyla konuşmuş facebookta..kız demişki beni neden sildin faceden..
benimkide aystea görür diye yoksa nie siliyim canım sen benim için çok değerlisin yazmış..
ben bundan sonra ayrıldım..canım ne yaa..madem değerliydi ona gitsin pislik..
senin gördüklerine hiç dayanamazdım direk tekmeyi bas gitsin..
Merhaba.Forumu sürekli takip etmeme ragmen yeni üye oldum ve bu ilk mesajım.
21 yasındayım devlet memuruyum. Erkek arkadasımla mayıstan berı görüşüyoruz oda devlet memuru yası benden buyuk 6 yas. Oldukca uyumlu bır cıftız meslegımız goruslerımız aıle yapımız hersey gayet guzel bana karsı tavrlarıda gayet guzel. Evlılık dusunuyoruz ona kalsa hemen ancak ben enaz 1.5 yılı var dıyorum. yazın aılemle tanıstırmayı dusunuyodum.
ama facete eskı sevgılısını ve dha once arkadaslık teklıf ettıgı bıkac kızı ekledıgını gordum kızdım sıl dedım sılmedı en sonunda sıldım dedı ama arkadaslarını gızledı ben Allah ın yardımı sanırm sıfresını cozdum gırdgmde eskı sevglısıne çalıstgn yerın onunden her gecıste sana bakıyorum göremedm aslnda senı unutamadım ama basıma bela olcaktn dha aramadım gıbı seyler soylemıs. kız senın bı sevgılın var onla ugras eskı konuları acma demıs terslems. bı kac kısıye daha yok sevgılın varmı bırıyle basladınmı gıbı seyler soylemıs.
bırlıkte calıstıgı arkadası var benımde unıversıteden bı arkadasımdı cok samımı olmasakta.bn senın okdr agzını aradım ama benle ckmadın demıs kızda oyle bsey hatrlamıyorum demıs cıdden teklıf etsem ne derdın falan demıs. bunun gbı bı suuru sacmalık.
3 gundur yazısmalarını takıp edıyorum smdılık bı tuaflık yok ama henuz ona bısey bıldıgımı soylemedım ptesı bulusup soylemeyı dusunuyorum ama ne yapacagımı sasırdm.bu kızlarla eskıden boyle dıyologları oldugunu bılıyorum ama benle ılıskısı varken bu konusmaları yapması cok tuaf geldı. bu kızlarında hepsı benle brlkte oldugunu bılıyor hep aynı ıs cevresındeyız bı taraftan ondan vazgecmek ıstemıyorum ama bı taraftan kendımı aldatılmıs hssedyorum sonucta aldatma ılla fızıksel olmaz gozle dıllede olan sey aldatmadır. cok kararsızım yardımcı olun lutfen sımdı boyle davranan ılerde evlenınce neler yapar. lütfen bir yol gosterınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?