Aldatılıyor muyum? Ayrılmalı mıyım ?

canım sen kararını vermişsin zaten. neden bize sordunki? bal gibi affedeceksin işte. hemde ne derse desin. ben az önce istersen affet dedim zaten çok umursamadığını düşünerek ama şimdi pişman oldum. snein gözün körelmiş. affederim biliyorum demek en büyük yanlış. ya sen ezikmisin? dik dursana gururunla dik duruşunla haydi sana güle güle desne. erkekler böylelerini severler pısırıkları değil benden söylemesi. tabi eğer akıllı bi adamsa. pısırık bi insan olma yüz verirsin astar ister, yarın öbür gün bi yakınınla bırakır gider seni kalırsın hayallerinle başbaşaa. sonra sorarsın ben ne yaptım suçum neydi diye. işte söylüyorum: suçun onu affetmek olur.

birde neden sen ağlıyorsunki? tekmeyi koyda o ağlasın senin ne suçun var?

Yaşın henüz çok genç, karşına daha çıkacak bir sürü insan olacaktır eminim. Sanırım konduramadığın için ya da anlık bir şok durumundan dolayı, aslında aldatıldığını bilmene rağmen ismini koyamamışsın. Ve senin de düşündüğün gibi şimdi bunları yapan ilerde neler yapmaz. Başka kadınlarla sürekli bir oynaşma cilveleşme halinde olmayı seven erkek tiplerinin bir temsilcisi olsa gerek.

Çok üzgünüm ama düpedüz aldatılıyorsun. Adam işi fiile dökmek için fırıl fırıl dönüyor resmen, hatta belki onu da yapıyordur da ruhun duymuyordur.

Dırım dırım üzgünüm ama adam fırsatını bulduğu an aldatacak daha nereye devam etmeye niyetlisin acaba? Yazık değil mi sana ? Somut bir şey olacak eninde sonunda bunun olmasını bekleme oturup bence

Aldatılıyor muyum diye sorman saçma daha nesi kalmış aldatmanın. Eski sevgiliye dönmüş baktı ki yüz vermiyor ona buna sarkıntılık yapmış sende hala tuhaflık yok diyorsun vallahi pes...

O birini bulup seni terketmeden biran önce yol ver gitsin. Gözü dışarada olan adamı ne yapsan bağlayamazsın. Üstelik devam etsen ne olacak. Sürekli face yada msn adreslerini kontrol edip, aklında şüpheyle diken üstünde bir ilişki yaşamak senin sağlığını bozacak. Sonradan pişman olmadan hemen ayrılman en iyisi. Hatta sana nasıl bir tepki vereceğini söyleyeyim. Önce inkar edecek, onlar ilk yazdı bana falan diyerek yalana başvuracak. Onların yüz verdiğini ama kendisinin hata yaptığını bir daha olmayacağını söyleyecek. Sonra sana kendini suçlu hissetmen için neden karıştırıyorsun, ben senin adreslerini karıştırıyor muyum, ne hakkın var buna falan diyerek zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışacak. Bunlara hazırlıklı ol. Şuan duygularından dolayı sağlıklı bir karar veremiyorsun. Ama burada yazılan yorumları dikkate al herkes senin için en doğru olanı söylüyor.

kızlar eski erkek arkadaşım geldi aklıma..çocuk benim için ölüp bitiyodu ..
2 sene sonunda dedimki aşkım şifreni verirmisin..olmaz dedi..bende bi şekilde öğrendim..
bi baktım benden önceki kız arkadaşıyla konuşmuş facebookta..kız demişki beni neden sildin faceden..
benimkide aystea görür diye yoksa nie siliyim canım sen benim için çok değerlisin yazmış..
ben bundan sonra ayrıldım..canım ne yaa..madem değerliydi ona gitsin pislik..
senin gördüklerine hiç dayanamazdım direk tekmeyi bas gitsin..

Bu adamdan hiçbir şey olmaz.. Herkesi sıradan deniyor bu ne ya..Biri olmazsa öbürü,o da yemezse diğeri
Bu kişinin ne aşka, ne sevgiye, ne de kadına saygısı yok..

demek tek benım basıma gelen bı olay degıl. cunku sorsan oda bana cok deger verıyor herkese o konustugu kzlara bıle bahsedıyo benden herkese sozluyuz evlencez dıyo aıle terbıyesı var cok duzgun dıyor ama kendısı duzgun olamadıktan sonra benım nasıl bırı oldugumun bı faydası yok suan hıcbısey yok gıbı davranıyorum bu bıle oldukca zor bıldıklerımı yuzune vurmak daha zor olacak ayrılarak dogrusunu yapacagımı sızın yazdıklarınızla daha ıyı gorebılıyorum bunun yuzume vurulmasına ıhtıyacım var cok teşekür ederim hepinize

Son düzenleme:
Bu bir işaret bence.. Affedersen hep bir şüpheyle yaşayacaksın ve belkide daha kötü şeyler yaşayacaksın dolayısıyla daha çok üzüleceksin.. Karar senin..

Bunlar affedeceksen ilerde yapacağı daha kötü şeyleri de şimdiden kabullenmeye bunlara kendini hazırlamaya başla arkadaşım

canım söz ettiğin şey evlilik. kendi kendine sormuyor musun bu adamdan bana eş çocuğuma baba olur mu diye? bence yazık etme kendine. ayrıl demiyorum, karar senin ama iyi düşün derim

Bu aldatmaya girer, ayrıca seni ne kadar küçük duruma düşürmüş öyle, sevgilisi varken kızlara demediğini bırakmıyor, sonra kız diyor senin sevgilin var gidip onla uğraş diye..

Adam bildigin aldatıyor işte buna aldatılıyormuyum diye sormaya bile gerek yok. Afedersin ama gözü dışarda hovardanı n tekiymiş senin bu sevgili

Eski sevgilim de bana şifresini vermiyordu, şifreyi çözüp yazısmalarını kontrol ettim bir gün. Güvenim kırılmıstı okuduklarımdan sonra ve bu diken üzerinde durmaya benzedı o andan sonra

Bilgisayarı elime gectiginde sürekli ben yokken gezindigi siteleri geçmişinden kontrol ediyordum.Ve haklıda cıktım . Adam gece 12 gibi eve geliyor face gırme ıhtıyacı duyuyor ve üstüne üstlük bir kızın butun fotolarını bılgılerıni iıncelıyor.Bu ne pişkinlik .

Basacaksın tekmeyi defolup gidecek hayatından Daha fazla kendini üzmeye değmez

çok sabırlısın gördün madem hemen netten birçıktısını filanda al hem sildiği zaman elinde kanıtın olur. böyleleri kim bilir yalanlarla yürütmeye devam eder ilişkileri Rabbim böylelerinden sakınsın. bunun açıklaması da yok canım ayrıl tabiki. yinede karar senin.

Bunu yapan bi insan senin şu zamana kadar çoktan aldatmıştır, aldatmadıysa bile onun yolunda.. Okuduğun yazışmaların çıktısını al, git buluş onunla at önüne çıktıları bitti de çek git. Uzatma bence. Olmaz böyle biriyle..

Bu da soru mu
Evet aldatılıyorsun :26:
Ailenle tanıştırmadan bas tekmeyi gitsin
Sakın ailene açma bile
Resmen yeşil ışık yakmış o kıza ışığı çakılasıca

"Ayrılmalı mıyım" sorusunu okumamayı tercih ederdim..
Çok rica edeceğim yapma lütfen ya..Sevgilin herkese mavi boncuk dağıtmış, neyi bekliyorsun ki?
O mesajları uzaylı ahmet amca değil sevgilin yazmış..

Lütfen arkana bakmadan kaç kurtul...
Zira evrimini tamamlayamamış bir canlı var karşında..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…