aldatılıyor muyum yoksa? :(

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
eşim köyde kahvehane işletiyor.genelde gece 11-12 gibi gelir eve.bu akşam saat 12 yi geçiyordu.eve gelip motor kaskını ve ruhsatını aldı.arkadaşını evine bırakacakmış.bende çocuğumuzu uyuttup televizyon izlerken uyumuş kalmışım.bir baktım saat 3 telefonuma baktım aramış mı diye belki geldi de ben duymamışımdır dedim ama aramamış bile.telefonumda tl olmadığı için bir kaç defa çağrı yaptım.aramadı msj attı arkadaşımda kalacağım diye.normalde pek mesaj atmaz arardı hattı faturalı olduğu için.bu kadar saat arayıp söylemedi ben arayınca mesaj attı sadece.gittiği yer uzak belki bu saatte dönememiştir diye düşünebilirsiniz ama taş çatlasın 10-15 dk uzaklıkta gittiği yer.evde eşi çocuğu varken arkadaşında kalması garip geldi bana :43::43:

Bu nasıl mantıkdır nasıl bı babalık kocalıktır anlamış değilim pes ya.
Canım sımdılık aldatıyor dusuncesıne gırme dur bakalım bahanesı ne olucak önce bı dınle daha sonra takıbe falan al belkıde bı durum vardır ama eşini ve cocugunu evde gereksiz sebebsiz bir nedenden dolayı yalnız bıraktıysa yaptığı çok buyuk bır yanlış ki haberde vermemiş bı sekılde arasan olmazmı saatde cok gec oldu ama?

bu yaptığı ilk değil daha bir kaç ay önce yine başka bir arkadaşını evine bırakmıştı eve ertesi gün gelmişti.yazında ehliyet sınavı vardı sabah erken olduğu için yetişemem diye kırklareli(1-2 saat uzak bize)nde bir otelde kalmıştı.ertesi günde gelmemişti.bir partiye üye kendisi toplantı var deyip ertesi akşamda otel de kalmıştı.eşim böyle işte o kendi istediğini yapar.evde eşi çocuğu olduğunu düşünmez.ben huzursuzluk çıkmasın diye kaç bayramdır ailemin yanına gitmem.yazdan yaza 3-5 gün kalırız.o benim kadar düşünceli değilmiş demekki

Hangi arkadaşmış, biliyor musunuz kim olduğunu?
Evde çocuğunuz da var ve çaldırmanıza rağmen açmıyor, ya birşeye ihtiyacınız varsa?
Sabah döndüğünde nasıl karşılayacaksınız onu?>

bu yaptığı ilk değil daha bir kaç ay önce yine başka bir arkadaşını evine bırakmıştı eve ertesi gün gelmişti.yazında ehliyet sınavı vardı sabah erken olduğu için yetişemem diye kırklareli(1-2 saat uzak bize)nde bir otelde kalmıştı.ertesi günde gelmemişti.bir partiye üye kendisi toplantı var deyip ertesi akşamda otel de kalmıştı.eşim böyle işte o kendi istediğini yapar.evde eşi çocuğu olduğunu düşünmez.ben huzursuzluk çıkmasın diye kaç bayramdır ailemin yanına gitmem.yazdan yaza 3-5 gün kalırız.o benim kadar düşünceli değilmiş demekki

Çoçuğun kaç yaşında cnm küçük mü?
Çok alttan almıyormusun? Bunlara ragmen sebep sordun mu peki? Ne mantık dedin mi?
Senin için şuan çok üzüldüm evde yalnız oldugun ıcın umarım korkmuyorsundur cnm bundan sonra gıtme dedın mı peki hiç?

Hangi arkadaşmış, biliyor musunuz kim olduğunu?
Evde çocuğunuz da var ve çaldırmanıza rağmen açmıyor, ya birşeye ihtiyacınız varsa?
Sabah döndüğünde nasıl karşılayacaksınız onu?>

hangi arkadaşı olduğunu bilmiyorum.ben birtek köydeki birkaç arkadaşını tanırım.sabah gelmeye yüzü olur mu bilemem.belki hemen gidip kahvehanesini açar.gece kapatıp gelir

mesaj atması garip geldi çünkü faturalı hat kullanıyor kendisi pek mesaj atmaz genelde arar.ben her ay mesaj aldığım için mesaj atarım genelde(faturasız hat kullanıyorum)

Hani sen uyuyosundur dıye bence uyandırmak ıstemedı mesaj sesı genelde seslıde mı sessizde mi?

Çoçuğun kaç yaşında cnm küçük mü?
Çok alttan almıyormusun? Bunlara ragmen sebep sordun mu peki? Ne mantık dedin mi?
Senin için şuan çok üzüldüm evde yalnız oldugun ıcın umarım korkmuyorsundur cnm bundan sonra gıtme dedın mı peki hiç?

çocuğum 14 aylık.önceki kaldığında tavır yapmıştım.bir daha kalmayacağım tarzında şeyler söyledi ama hala aynı.gittiği yer uzkta değil 10-15 dk en fazla.arkadaşını bırakıp gelebilirdi.

çocuğum 14 aylık.önceki kaldığında tavır yapmıştım.bir daha kalmayacağım tarzında şeyler söyledi ama hala aynı.gittiği yer uzkta değil 10-15 dk en fazla.arkadaşını bırakıp gelebilirdi.

Daha çok ufak ALLAH bağışlasın.:nazar:
Peki alkol alıyormu? Arkadas arkadasa bır yerlerde gıdıp (kendilerince) kafa dagıtıyor olablrlermi? Ev ortamındada olablr .

Ne diyecegimi kestiremiyorum suan...

Hadi gittigi yer uzak olur gece,gece donmek istemezde kalir,10-15 dk diyorsunuz olmaz boyle ya...

Akliniza kotu seyler getirmeyin hemen,yarin ola hayrola inshallah...

Boyle sorumsuz erkekleri neyapmali...:41:

Geçmişte kalmaması yönünde bir tartışmanız olduysa; arkadaşına hayır diyememiştir size olan korkusundan da "nasıl olsa uyumuştur" deyip aramamıştır. Korkudan msj atmıştır.

Aldatılmak olarak değerlendirmeyin hemen.

Back
X