aldatılıyor muyum yoksa? :(

kocanı alıp karsına konusacaksın canım... nereye gıdıyormus, kıme gıdıyormus, kimmiş bu arkadası, ne zaman gelecekmiş bunları sor, tepkisine bak. baktın celişkili cevaplar verıyor o zaman aldatılmış olabılırsın.. bir de merak ettım ya ne demek cınsel ıstegı ıcın gelıyor 3-4 gun felan.. allah allh.. nıye evlendı o zamn senınle ıstegını karsılasın dıye mı... nıe annenlere gıtmıyorsun.. az alıstır da kendını aıleme gıdecem de fazla yuz vermıssın gıbıme gelıyor.

Canım topla eşyalarını ailenin yanına git.Eşinin ne derdi varsa gelsin ayagına anlatsın özür dilesin kanıtlasın seni aldatmadığını.Konuşşan söylücek mi aldattım diye.inkar etcek.Hem ailenide görmemişin uzun zamandır.Hem gözü korkar eşinin.

bencede kaynana da oğlu aldatmıs gb konusmus sızınle.. allah allh....

Aldatmayı Aklınızdan Çıkarın Lütfen..

İlla O Gece Gelmedi Diye Aldatıyor Anlamına Gelmez..
Düşüncesi Bile Çok Kötü..

Ama Yaptığı Bir Sorumsuluk İfadesi..
Pişkinlik Yapmış Biraz..

İnşallah Halledersiniz..

ben saat 13:30 arabasıyla 10 dk uzaklıktaki ilçeye sağlık ocağına gittim aylık iğne olmaya.sağlık ocağında beklerken eşim motorla geçti.arkasında da erkek vardı arkadaşı galiba.onu köye bıraktı.sonra buluştuk mağazaya gittik.ceza olarak bayramlıklar aldırdım.akşama da konuşma yapacağız bakalım derdi neymiş

benimle buluşmadan önce arkadaşını köye bırakıp evimize uğramış.kayınvalidem baya kızmış hem eşim anlattı eve gelince de kayınvalidem anlattı
Kayınvalidem sen nerdesin gece baktım motorun yoktu demiş.senin evin,karın,çocuğun yok mu arkadaşında kalırsın demiş.hiç bir cevap verememiş

ceza olarak mı aldırdınız bayramlıkları:26: birtanecik çocuğunuz yok mu sizi unuttu diyelim onu olsun atlamamalı zaten bence...biraz daha üstüne gidin ama asla aldatma olaylarına girmeyin :45::20::20::20:
güzellikle konuşun deyin mesela beni çocuğumuzla yalnız bırakmasan mutlu olmamız için elimden geldiği kadarıyla uğraşıyorum yani hep beraber olalım diye ama sen ark.ın için akşam eve gelmiyorsun deseniz mesela...ama dediğim gibi aldatma olaylarına girmeyin bence

eşim birazdan gelecek.akşam mesaj çekmiştim konuşacak şeylerimiz var diye.az önce mesaj attı Dövmeyeceksen gelirim diye yazmış.tamam dövmeyeceğim dedim.SÖZ VER yazmış.söz dedim. :1:

Erkek erkeğe oturulurda 2 tekde atılır ama önce eşe haber verilir..

Ben burda burdayım bu saatte gelicem haberin olsun diyee..

ben bu gece arkadaşta kalıcamda neyin nesii arkadaşıyla oturur sohbet eder yatmaya gece 3 de olsa döner evine evli adam..

canım inşallah bu konuşmanın sonucunda kendini tatmin edebilirsin.ama bence eşinin sen arayana kadar sana arkadaşında kalıcağını haber vermemesi ve aramak yerine mesaj atması birazcık şüphe uyandırıcı

ne kadar sakin bir dawranış :44:
aldatıyor gibi geldi moralini bozmak istemem ama his işte.. :19:

az önce kayınvalidem geldi.aynı bahçe içinde oturuyoruz.o da gece farketmiş mehmetin motoru yoktu gece gelmedi mi dedi.gelmedi arkadaşında kaldı diye anlattım.çok sinirlendi.niye böyle yapar evinde çocuğu var sen varsın vs vs

bir erkek ewde eşi we küçük çocuğu warken arkdaşında kalıyorsa yada ewe gelmiyorsa arayışlar içindedir mutlaka!

ben saat 13:30 arabasıyla 10 dk uzaklıktaki ilçeye sağlık ocağına gittim aylık iğne olmaya.sağlık ocağında beklerken eşim motorla geçti.arkasında da erkek vardı arkadaşı galiba.onu köye bıraktı.sonra buluştuk mağazaya gittik.ceza olarak bayramlıklar aldırdım.

cok kotu cezalandirmissiniz esinizi , eminim gozu cok korkmustur:1:

ne kadar sakin bir dawranış :44:
aldatıyor gibi geldi moralini bozmak istemem ama his işte.. :19:

kizcagizin moralini gercekten bozacak ama banada bir aldatma vakasi gibi geldi :( hatta tipik aldatan erkek davranisi... ertesinde hediye alarak susturma yontemini kullanmis, yazik kizcagizda saf saf cezalandirdigini saniyor esini , halbuki adam vicdanini rahatlatiyor gibi geldi bana.. yine de insallah dusundugumuz gibi degildir, gelsin bakalim ne anlatacak..

alışveriş konusu bu olay olmadan önce konuşulmuştu.belki de sinirimi geçirmek için de yapmıştır.ciddi ciddi konuştum zaten kendisiyle.kızdın mı dedi.evet kızdım,kırıldım,üzüldüm dedim.bir daha olmasın diye söyleyince gülerek döver misin dedi.döver miyim sever miyim o zaman görürsün dedim.söz verdiği bir daha böyle birşey olmayaağına.olrsa zaten eve geldiğinde ne beni ne çocuğumu bulamaz.

cep telefonu hep ortadadır,facebook,msn şifresini bilirim.zaten aldatma varsa küçük yerde oturuyoruz eşimi de çok kişi tanıyor çıkar meydana

canım banada garip geldi simdi gittigi yer 10-15 dakika deil 1 saatte olsa insan kendi namusu eşi cocugu evi barkı varken baska nerde kalabilir ki? senin o karın ve cocugun yani nasıl bi mantıktır bu bende anlamadım dogrusu.. benim eşim polis ve geceye göreve gittiginde bile gurbetteyim ve gercekten cok tedirgin halde uyuyup uyanıyorum çocugumla..rabbim yar ve yardımcın olsun inşş bida bunu yinelemez..sende söle ben tek kalmaya korkuyorum felan die belki ölelikle aklında kalır ve bida yapmaz..:19:

Son düzenleme:
cep telefonu hep ortadadır,facebook,msn şifresini bilirim.zaten aldatma varsa küçük yerde oturuyoruz eşimi de çok kişi tanıyor çıkar meydana

tek zamanlık tek gecelik şeyler için msn şifresi yada facebook gerekmez ki canım..çok örnekleri war böyle aldaatmaların.. kusura bakma ben aklına kurt düşürmek için demiyorum ama eşinin tawıralrı bunu gösteriyor..

Back
X