• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyor muyum yoksa? :(

HEMEN aldatma olarak değerlendirmeyin..

Sizin üzerinizde durmanız gereken şey ; saygısızlık.

Evlisiniz ve erkek evinden farklı bir yerde kalamaz.
Kalırsa bile çok önceden eşine söylemeli ve onayını almalıdır..Sizi habersiz bir şekilde evde yalnız bırakmaya hakkı yok.
Üstelik çocuğunuzda var.

Çağrı bıraktığınız an çok kötü bir olayda olabilirdi.
Hasta olabilir, çocuğunuzun ihtiyacı olabilirdi.Hem haber vermemiş hem aramamış siz arayınca mesajla geçiştirmiş.

Bunlar üzerinde durun. Söylediğiniz ihtimalle boş yere aklınızı bulandırmayın.

Zamanla hala devam ediyorsa bu durum ve eşinizde çok farklı değişimler görünüyorsa o zaman değerlendirin bu durumu.

Bana da aldatıyor gibi gelmedi... Sadece fazlaca sorumsuz galiba...eniştem de öyledir. Sorumsuzdur...

çocuğum 14 aylık.önceki kaldığında tavır yapmıştım.bir daha kalmayacağım tarzında şeyler söyledi ama hala aynı.gittiği yer uzkta değil 10-15 dk en fazla.arkadaşını bırakıp gelebilirdi.

evinde kaldığı kişinin eşini tanıyor musunuz ?
bir arkadaşlığınız muhabbetiniz falan var mı ?

nedir bu kadınların aldatılıyor muyum korkusu yha:5: valla evlilikten korkuyorum yha:14:
inşallah öyle değildir cnm...(ama muhtemelen öyle :26::5:)
cnm çok fedakarlık yapma bence eşin için sorun çıkmasın diye ailenin yanına bile gidemiyorsunda o senin kadar düşünceli değil....ve tavrını koy bence çünkü senin tepkilerin sertleşmedikçe o yapmaktan çekinmez aman neolcak ki der...ve gider.....belki de eşinin aklında yoktur ama ahh bu erkek milleti birbirini ayartmak için uğraşmıyor mu sinir oluyorum....
ilkönce iki yabancı gibi konuş ben çocuğumuzla beklerken seni senin akşamları dışarıda kalman...
ben sorun olmasın huzurumuz bozulmasın diye canım kanım aileme bile gitmemeyi göze alırken...
vs...de birkaç fedakarlık daha söyle ve tavır yap mesela birkaç gün yanında yatma....aynı sofrada yemek yeme kavga tartışma dahada uzaklaştırabilir....ilkönce yapıcı olmayı deneyin bence bu şekilde

canım dur hemen aldatılıyormuyum deme....

daha önce böyle bir tartışma yaşamışınız bence dikkat etmesi gerekirdi hadi arkadaşını bırkatı bence gelmeliydi uzak değil diyorsunuz hadi geri dönmeyi üşendi diyelim ben hava şartları yol durumu el verdiği sürece dönmeli diye düşünüyorum gelip gece karısının yatağında çocuğun yanında yatmalı sonuçta kalması için mantıklı bir sebep göremedim ben buna rahmen hemen kötü düşünme mesala gititği arkadaşını biliyrosun gerçekten ordamı kalıyor araştır ama o arkadaşada direk sorma

mesela birkaç gün yanında yatma....aynı sofrada yemek yeme

Bir evliliği bir anda çatlatabilen en önemli konu bu biliyor musunuz ? Bir gün bile olsa başka yatakta yatmak.. İkinci sırayı aynı sofrada yemek yememek. Sonra akşamları başka yerde oturup akşamı geçirmek.

Bunu bir kez bile yapsa erkektede kadında da çok tahribata neden oluyor.. Sonra zamanla karşınızdakide bir gün bir olayda aynı şeyi mutlaka yapıyor.

Evlenince aklınızda olsun. :)

Bir evliliği bir anda çatlatabilen en önemli konu bu biliyor musunuz ? Bir gün bile olsa başka yatakta yatmak.. İkinci sırayı aynı sofrada yemek yememek. Sonra akşamları başka yerde oturup akşamı geçirmek.

Bunu bir kez bile yapsa erkektede kadında da çok tahribata neden oluyor.. Sonra zamanla karşınızdakide bir gün bir olayda aynı şeyi mutlaka yapıyor.

Evlenince aklınızda olsun. :)

size sonuna kadar katılıyorum,
eskiler hep ne der tartışmalarınızı yatak odasından uzak tutun.
bir evlilik bitebilir boşanabilirsiniz eğer hazmedemiyorsanız yaptıklarını
ama yatakta sırt cevirerek evin içinde küslük yaratarak bir yere varılmaz malesef

bence üzülme.erkek yapısı işte.kadınların dediğini yapmak
erkekler için bir gurur meselesi.yani kadınların dediğini yapmamak onlar için erkeklik otorite gösterisi ve haz duyuyorlar bundan.egoları şişiyor.kadınların dediğini yapmak ise kılıbıklık erkekliğin şanına leke sürmek gibi bişey.aklınca eşin sen karşı çıksanda istediğimi yaparım diye düşünerek hareket ediyor.ve birde erkeklerde arkadaşlarına hayır diyememe onların karşısında küçük düşme korkusu var.yani arkadaşına kalmam gelemem dese arkadaşı kılıbık mısın diye dalga geçecek belkide.bilemiyorum yanılıyorda olabilirim yanlış yazdıysamda özür dilerim ama genelde bu tür düşünceler var erkeklerde.benim eşim annesine bile hayır diyemiyor ordan tahmin ettiklerim bunlar.ama şunu unutma lütfen kendini yıpratma gerçek neyse ergeç ortaya çıkar allaha havale et.eminim ortaya çıkacaktır allah tarafından.allah yardımcın olsun durumumuz zor.lütfen üzülme sen evladına ver kendini.onun sana ihtiyacı var rabbim en doğrusunu bilendir.eskiden bende çok üzülürdüm takardım kafama şimdi allaha havale ediyorum çünkü tartışsamda gene kendi bildiğini yapıyor ayrıca kendinide bulunmaz hint kumaşı zannediyor eşim.o yüzden üstünde durdukça kendini çok üstün görmeye başlıyorlar bilemiyorum kardeşim dediğim gibi bende çok üzüntüler atlattım inş.hakkınızda hayırlısı olur

size sonuna kadar katılıyorum,
eskiler hep ne der tartışmalarınızı yatak odasından uzak tutun.
bir evlilik bitebilir boşanabilirsiniz eğer hazmedemiyorsanız yaptıklarını
ama yatakta sırt cevirerek evin içinde küslük yaratarak bir yere varılmaz malesef

Kesinlikle bir yere varılmıyor varılan yer varsa hüzün oluyor.

Birkagün sözde ceza veren eşler asıl cezayı aslında kendilerine veriyorlar..
Yatakta naz yapıp sırt dönseler bile birbirlerine sırtlarını birbirlerine değdirerek uyumalılar.İletişim kesilse bile dokunuşlar kesilmemeli..
Kısacası irtibatı keser böyle davranışlar.

Bir yatağı ayırmak için tek neden aldatılmak ve şiddettir.. Bunun dışında kıyamet kopsa olmamalıdır.

birde şunu öğren o kaldığı arkadaşı bekar mı?bekar arkadaşlarıyla takılması onlara ayak uydurmasına yol açabilir çok görüşmesi iyi değil bekarlarla.ama tartıştığındada bi sonuç çıkar mı bilemiyorum dedim ya erkekler kendi dedikleri şeyi yapmayı erkeklik zannediyorlar aslında erkeklik karısına çocuğuna daha sıkı sarılıp onlara sahip çıkmakla olur ama işlerine gelmiyorr.hemen suçlama dediğim gibi bu güç dediğimi yaparım gösteriside inadıda olabilir.

canim benim,
seni okadar kendime benzettimki su an:-(
gozlerim doldu,
sayet esin seni aldatiyorsa napicaksin hemen bosanma davasi acicakmisin?
gidicegin yer varmi?
once bunlarin cevabini ver bana bende sana fikrimi soyliyim:-(

canim benim,
seni okadar kendime benzettimki su an:-(
gozlerim doldu,
sayet esin seni aldatiyorsa napicaksin hemen bosanma davasi acicakmisin?
gidicegin yer varmi?
once bunlarin cevabini ver bana bende sana fikrimi soyliyim:-(

ben çanakkale'den kırklareli'nin bir köyünegelin geldim.annem her zaman ben senin yanındayım der.ailem sahip çıkıyor yani aldatılsam gidecek yerim var

Aldatıyor mu bilemeyiz ama sizi önemsemeyip keyfi davrandığı kesin.

aldatıyor mu bilemeyiz ama saygısız olduğu kesin.eşim istediği zaman arkadaşında kalır.2 saat uzaktaki halasına gidip 3-4 gün kalır.benimle hiç vakit geçirmez.bir tek cinsel ihtiyacın olduğunda kahvehanesini kapatıp eve erken gelir bana yanaşır.ben bayramda aileme bile gitmem sırf huzursuzluk çıkmasın diye.

ben çanakkale'den kırklareli'nin bir köyünegelin geldim.annem her zaman ben senin yanındayım der.ailem sahip çıkıyor yani aldatılsam gidecek yerim var

canim,
bana gore sen aldatiliyosun,
esinin arkadasinda kalmasina ihtimal veremiyorum,
yakin diyosun arkadasinin evi,
o yolu geri gelemiyormu,
hadi icki icen biri olsa kocan sabaha kadar vur patlasin cal oynasin
olsa yine eve gelirdi,
bu bahaneleri bende cok duydum:-(
o yuzden sana yaziyorum,
ben ortaya cikardim,
fakat hamileyim diye bir sans son bir sans verdim,
fakat emin ol affetmek daha aci veriyor insana,
guvenemiyosun gozun arkada kaliyor kendini yiyip bitiriyosun,
aci cekiyorum,
keske ortaya cikarmasaydim diyorum madem affedicektim,
sana tavsiyem eger ayrilirim diyosan gercekleri ogren takip et,
fakat emin deyilsen cocugun hatrina affederim belki diyosan,
locani al karsina acik acik konus, tehdit et, ayrilirim oyle birsey olursa,
bu tur zevkler icin yuvamizi bozmiyalim de,
ssana tavsiyem bu arkadasim:-(
insallah yuvan bozulmaz insallah yoktur boyle birsey:-(

evinde kaldığı kişinin eşini tanıyor musunuz ?
bir arkadaşlığınız muhabbetiniz falan var mı ?
[/QUOTE

ne arkadaşını ne ailesini tanımıyorum.arkadaşı da evli mi bekar mı bilmiyorum

Yorumumdada dedim, aldatılmayı çıkarın aklınızdan.Size olan saygısızlığı üzerinde durun.

Tanımadığınız arkadaşında kalması çok yanlış. Bunu öğrenmeye hakkınız var.Sonucu ne olursa olsun size böyle davranmasına, bu haksızlığa izin vermeyin.

Doğru yolu takip edin yalnız, bağırıp çağırmak, tavır yapmayın.

Back
X