• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATILIYOR MUYUM??

supermummy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
303
381
103
Eşimle 9 yıl önce tanıştım internetten. 2 yıl öyle sohbet ettik arkadaştık o doğudaydı ben oraya atandım ve görüşmeye başladık 1 yıl sonrada evlendik.
6 yıllık evliyim. Şimdiye kadar hiç sorunumuz olmadı. yani öyle ufak tefek sorunlar her evde olur çocuğa bakmadın ev işine yardım etmedin...gibi atışmalarımız olur. Eşimin kahveye gitme yada öyle arkadaşlarıyla takılma huyu yoktur. her yere birlikte gideriz, telefonu hep ortada bana ve oğluma çok düşkün herşeyimizle ilgilwnir. sadık dürüst ne bileyim işte beni aldatması aklımın ucundan geçmez hiç düşünmedim.
Gel gelelim dün akşam o bir kanepede bende hemen çarprazında tv iZliyorum o laptopla takılıyor, tv de reklam çıktı bende ayağa kalktım ve onun yanına oturdum aniden. Ve eşim bir anda ekranı kapattı böyle sanki iki tuşa birlikte bastı ve pencere kapandı öyle ani öyle telaşla yaptı ki bunu şok oldum...ne saklıyorsun benden dedim hiçbirşey söylemedi. Sustu bende göreceğimi gördüm dedim lavaboya gittim sonra yatak odasına gittim peşimden geldi
-neyin var dedi,
-birşey yok dedim
hayır kızgın gibisin( yani böyle nasıl anlatsam suçlu gibiydi sarılmaya çalıştı)
- uykum var
-neden böyle yapıyorsun falan dedi bende birşey yok dedim
Sonrasında ne gördün ki dedi..tabi bende saf gibi birşey görmedim ama benden birşey sakladın dedim o an sanki rahatladı gibi geldi bana
-ne saklayabilirim neden en kötüsünü düşünüyorsun aynı şeyi sen yapsan ben kötü düşünmezdim işte arkadaşıyla konuşuylr yada birşeye bakıyordur falan derim o an bende kalkacaktım refleks olarak kapadım dedi
Sarıldı öptü sanki suçlu gibi evt kendimi aenin yerine koyuyorum yanlış anladın ama kötüsünü düşünüyorsun dedi ne sakladın dedim reflekse kapadım dedi hiçbirşey giZli kalmaz birşey yapsam çıkar ortaya gibi birşeyler söyledi sana yapmam kendime böyle birşeyi yakıştırmam yemin ederim falan dedi ama bilmiyorum
Çok şaşkınım gece hiç uyuyamadım uyuşmuş gibiyim eşim böyle birşey yapabilir mi?? Dünden beri düşünüyorum. Bwlki çok karışık yaZdım bilmiyorum telefondan biraz zor yazıyorum ne yapmalıyım bilemiyorum.

Gayet açıklayıcı yazmışsınız
Ama tek bir hareketle aldatma kanısına varamayız ki. Belki de doğru söylüyordur refleksle kapatmıştır ekranı. Sonuçta başka hiçbir şüpheniz olmamış ki bugüne kadar. Dert etmeyin bence.

Aldatılıyormusunuz bilmemde birşey sakladıgı kesin, benim aklıma ilk şu geldi acaba po.no felan izliyor, açık kadın fotograflarına bakıyor vb belkide tepki gösterirsiniz diye panik olmuş olabilir diye düşündüm, yinede çaktırmadan takibe alın bu insanlara birşey oldu aldatan aldatana..

Gayet açıklayıcı yazmışsınız
Ama tek bir hareketle aldatma kanısına varamayız ki. Belki de doğru söylüyordur refleksle kapatmıştır ekranı. Sonuçta başka hiçbir şüpheniz olmamış ki bugüne kadar. Dert etmeyin bence.
Bilgisayarı şifreli bazı şeyleri şuan düşününce acaba diyorum geçen günde yaZılıları girmek için istedim elindeydi şimdi kapattım istersen kendi bilg aç dedi

Hemen aldatilma gelmesin akliniza.Belki ciplak kadin resimlerine filan bakiyordu..yaninizda biri ile yazisacak hali yok ya..

Peki ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim eşimi tanıyorum şuan ki hali böyle sanki suçlu gibi yada bana mı öyle geliyor

Peki ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim eşimi tanıyorum şuan ki hali böyle sanki suçlu gibi yada bana mı öyle geliyor
Silinen geçmişi geri getiren uygulamalar var,çok vakıf değilim ama onları araştırabilirsiniz.O saatte ne yaptıysa silmiştir ve uygulamayı yükledikten sonra tarihini girerek geri getiriliyo diye biliyorum.Forum sitelerinde okumuştum.Ancak bu tür uygulamalar güvenilir olmalı...
Tabiki bilgisayardan da iyi anlamak gerek ki,sonradan başınıza iş almayın...

Yani bir erkek p.ornolari yakalanmasin diye şifre koymaz bence. Yakalansa izledim der gecer. Şifre olmasi mide bulandırıyo tabi. Böyle bide "gördüm göreceğimi" dedikten sonra mıy mıy pesinizden gelmesi...

Back
X