Aldatılıyor muyum

Eşinin alışık olduğu bir durum gibi geldi yani ilk değil. Çok da araştırılacak bi şey kalmamış kendini daha fazla strese sokmadan konuş eşinle bebeğine zarar verme düşünüp durup.
Allah o kocanı bildiği gibi yapsın![/QUOTE]
Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne

Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne
arkadaşım ne baskını? bunu yeme sakın..
daha önce de oldu demek ki bu bahaneleri sunduğuna göre? yanılıyor muyum?
ay bi de emniyette mi? kimlere emanet canımız şu hale bak...

Allah o kocanı bildiği gibi yapsın!
Haklısınız halen iyi tarafından bakıp araştırmaya çalışıuorum aslında niye böyle yapıyorum kendisi emniyette ve rbir sürü bahanesi oluyo baskın için di bilmem ne[/QUOTE]
Eğlence lafını da şifreydi o falan mı dicek. Fuhuş operasyonuna gidiyorduk aslında :ukala: o zaman daha çok delil topla işte ama hamilesin stres olcan.

arkadaşım ne baskını? bunu yeme sakın..
daha önce de oldu demek ki bu bahaneleri sunduğuna göre? yanılıyor muyum?
ay bi de emniyette mi? kimlere emanet canımız şu hale bak...
kadınların mutlaka konuşması lazım sakince arayıp konuşucam kadınla kadınlar zaten bu işş yapıyo anladığım kadarıyla

Eğlence lafını da şifreydi o falan mı dicek. Fuhuş operasyonuna gidiyorduk aslında :ukala: o zaman daha çok delil topla işte ama hamilesin stres olcan.[/QUOTE]
Bunun hiç işle alakası yok belli dediğiniz gibi bi yolunu bulup kadını konuşturucam bu aakşam tekrar inceleyecem telefonu

kadınların mutlaka konuşması lazım sakince arayıp konuşucam kadınla kadınlar zaten bu işş yapıyo anladığım kadarıyla
yani tamam inceliyceksin de, sonra napıcaksın?
bir yerin altından çıkacak pislikleri yüreğin kaldırmayacaksa o yeri eşelemenin manası yok..

yani tamam inceliyceksin de, sonra napıcaksın?
bir yerin altından çıkacak pislikleri yüreğin kaldırmayacaksa o yeri eşelemenin manası yok..
Yok eşelemem lazım şu an daha fazlası var mı diye bekliyorum. Gemileri yaktım artık. Telefonda başka bişey bulamazsam kadınla konuşacam olmadı bu mesajlar bile bitirmeye yeter. Susamam yani bunu yediremem kendime. Çocuğumu düşünüyroum ama ben dün evde onu beklerken onun aklından bile geçmemişiz bunları yazarken

Facebooğa yazdım çıkmıyor özelden aradım kapalı ama bu akşam bakayım bişey yoksa yarın arayıp açık açık soracam kadına
Bak şöyle yapabilirsiniz kaydedin numaraları telefonunuza sonra facebookta rehbere bağlan deyin orda bi ihtimal cikar. Instagramda da ayni sekilde aratin

Yok eşelemem lazım şu an daha fazlası var mı diye bekliyorum. Gemileri yaktım artık. Telefonda başka bişey bulamazsam kadınla konuşacam olmadı bu mesajlar bile bitirmeye yeter. Susamam yani bunu yediremem kendime. Çocuğumu düşünüyroum ama ben dün evde onu beklerken onun aklından bile geçmemişiz bunları yazarken
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. çok üzüldüm haline inan..
yani bu erkekler daha ne ister bilmiyorum..
evde gül gibi karısı dururken hem de "hamile"yken, koca olacak kişi gidip ne kadınlar peşinde... onu da ıslah etsin Allah...

Direk onyargi yapma ya. Takip et bi sure

Hamile olduğun için malesef sana “takip et, peşine düş” diyemiyorum canım. Çünkü sürekli kurcaladıkça paranoya yapacaksın kendini yedikçe de bebeğine zarar vereceksin. Şimdi söyleyeceğim şey kesinlikle eşini haklı çıkarmıyor ama böylede bir gerçek var ki “ hamilelikte erkekler tuhaf bir psikoloji içine girip macera peşine düşebiliyor !” Eşini affedersin yada affetmezsin sana kalmış ama siğneye çeksende unutulmaz , bir gün ısıtıp önüne çıkaracağın kesin. Ama bu mevzuyu duygusal düşünmemen tarafındayım. Eşin büyük ihtimal durumdan istifade macera arayışına girmiş. Erkekler bebeği kucağına alana kadar baba olacağını anlamıyor ama genellememekte gerek tabiki.

Konuşarak çok iyi etmişsin ama güveninin sarsılmış bir kere şimdi onu nasıl toparlayacak sordun mu ? Açıklaması neydi bununla ilgili ? Bir daha kendini ve seni aynı duruma sokmayacağına nasıl inanacaksın ? Bunlarda muamma. Hamiş olmasan söyleyeceğim çok şey var ancak şu an da yapman gereken tek şey kendini ve bebeğini düşünmek, başka birşey düşünmeye inan değmez heleki şu durum için asla kendine daha kötü bir durum içerisine sokma kesinlikle değmiyor

Back
X