- 16 Temmuz 2023
- 7.832
- 20.494
- 278
- 30
Nicki ve fotoğrafı görünce canım Halley çektiYaa sizde mi aynı şeyi yazdınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nicki ve fotoğrafı görünce canım Halley çektiYaa sizde mi aynı şeyi yazdınız![]()
Bunu söyleyen ilk üye değilsinizNicki ve fotoğrafı görünce canım Halley çekti![]()
Ozel odali sinema neymis yahu?Buyrun amme hizmeti![]()
Sen hala seni sinemada sıkıştıran sapığa mı sevgilim diyosunMerhaba benim erkek arkadaşım var seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyprum ne yapmalıyım
YaaÇok basit. Elinize bir papatya alın ve yaprakları tek tek çekerek koparın. Seviyor sevmiyor diyerek koparacaksınız. Orada Ne çıkarsa odur.
Evet o konu üzerine çok konuştuk neyse dedim bir daha olmaz dedi yalvardı tekrar şans vereyim dedim ama soğudum galibaSen hala seni sinemada sıkıştıran sapığa mı sevgilim diyosun
Papatya bul ona sor, ben sordum kocamı seviyormuşum. Sevmiyor olsaydım boşayabilirdim belki deMerhaba benim erkek arkadaşım var seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyprum ne yapmalıyım
Bazılarına özel hazırlıyorlarmış bende ilk defa gittim tövbe ettşmOzel odali sinema neymis yahu?
Benim sonum o galiba…Papatya bul ona sor, ben sordum kocamı seviyormuşum. Sevmiyor olsaydım boşayabilirdim belki de
Adam seni kandırıyor seninle evleneceği ya da ciddi ilişki düşündüğü falan yok sana yalvar yakar olma sebebi de elindekini kaçırmamak devam edeceksen bunu bilerek devam etEvet o konu üzerine çok konuştuk neyse dedim bir daha olmaz dedi yalvardı tekrar şans vereyim dedim ama soğudum galiba
Insan sevdigi kisiyi boyle rezil bir ortama sokmaz, sevilmiyorsun cocugum, karsidakinin amaci baska.Bazılarına özel hazırlıyorlarmış bende ilk defa gittim tövbe ettşm
Ya Bugğn ki muhabbette istek kabul etme İnstadan dedim kaç defa bugğn kabul etmiş gt yapmış bana diyor ki farketmedim tanıdık sanmışımdır çok özür dilerim aşkım falan dedi bir sürü bende soğuk yaptım baya çünkü güvenmiyorum ayrılmak istiyorum evet ama pişman olurum diye de korkuyorum iyi yönlerini de gördüm birde şöyle bir şey var benim daha önce ilişkim olmadığı için temiz kız olarak görüyor acaba ondan mı devam ediyor onu da bilemiyorum adam akıllı sohbet açmıyor falanAdam seni kandırıyor seninle evleneceği ya da ciddi ilişki düşündüğü falan yok sana yalvar yakar olma sebebi de elindekini kaçırmamak devam edeceksen bunu bilerek devam et
Merhaba, bilmiyorum.Merhaba benim erkek arkadaşım var seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyprum ne yapmalıyım
Merhaba tamamMerhaba, bilmiyorum.
He aynen seni temiz kız görüyor kötü çocuğu düzeltcek temiz kız sensin sinema salonunda elleşerek kızım senin aklın yok mu niye ayrılsın senden zaten safsın her şeye inanıyorsun biraz daha uğraşsa zaten istediğini alcak niye sıfırdan biriyle uğraşsın bu devirde başkasını senin gibi böyle ucuz yalanlarla kandıramaz kiYa Bugğn ki muhabbette istek kabul etme İnstadan dedim kaç defa bugğn kabul etmiş gt yapmış bana diyor ki farketmedim tanıdık sanmışımdır çok özür dilerim aşkım falan dedi bir sürü bende soğuk yaptım baya çünkü güvenmiyorum ayrılmak istiyorum evet ama pişman olurum diye de korkuyorum iyi yönlerini de gördüm birde şöyle bir şey var benim daha önce ilişkim olmadığı için temiz kız olarak görüyor acaba ondan mı devam ediyor onu da bilemiyorum adam akıllı sohbet açmıyor falan