• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum

Çok basit. Elinize bir papatya alın ve yaprakları tek tek çekerek koparın. Seviyor sevmiyor diyerek koparacaksınız. Orada Ne çıkarsa odur.
Yaa 😂😂 gerçekten ne hissediyorum bilmiyorum kusura bakmayım biraz saçma konu olmuş ama yani ayrılıp pişman da olmak istemiyorum ama ayrılmak da istiyorum bilmiyprum

Evet o konu üzerine çok konuştuk neyse dedim bir daha olmaz dedi yalvardı tekrar şans vereyim dedim ama soğudum galiba
Adam seni kandırıyor seninle evleneceği ya da ciddi ilişki düşündüğü falan yok sana yalvar yakar olma sebebi de elindekini kaçırmamak devam edeceksen bunu bilerek devam et

Adam seni kandırıyor seninle evleneceği ya da ciddi ilişki düşündüğü falan yok sana yalvar yakar olma sebebi de elindekini kaçırmamak devam edeceksen bunu bilerek devam et
Ya Bugğn ki muhabbette istek kabul etme İnstadan dedim kaç defa bugğn kabul etmiş gt yapmış bana diyor ki farketmedim tanıdık sanmışımdır çok özür dilerim aşkım falan dedi bir sürü bende soğuk yaptım baya çünkü güvenmiyorum ayrılmak istiyorum evet ama pişman olurum diye de korkuyorum iyi yönlerini de gördüm birde şöyle bir şey var benim daha önce ilişkim olmadığı için temiz kız olarak görüyor acaba ondan mı devam ediyor onu da bilemiyorum adam akıllı sohbet açmıyor falan

Ya Bugğn ki muhabbette istek kabul etme İnstadan dedim kaç defa bugğn kabul etmiş gt yapmış bana diyor ki farketmedim tanıdık sanmışımdır çok özür dilerim aşkım falan dedi bir sürü bende soğuk yaptım baya çünkü güvenmiyorum ayrılmak istiyorum evet ama pişman olurum diye de korkuyorum iyi yönlerini de gördüm birde şöyle bir şey var benim daha önce ilişkim olmadığı için temiz kız olarak görüyor acaba ondan mı devam ediyor onu da bilemiyorum adam akıllı sohbet açmıyor falan
He aynen seni temiz kız görüyor kötü çocuğu düzeltcek temiz kız sensin sinema salonunda elleşerek kızım senin aklın yok mu niye ayrılsın senden zaten safsın her şeye inanıyorsun biraz daha uğraşsa zaten istediğini alcak niye sıfırdan biriyle uğraşsın bu devirde başkasını senin gibi böyle ucuz yalanlarla kandıramaz ki

Back
X