- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Pembekoala35
Benim eşim bana eltimi bile övemez.hatta ablamı bile çakarım ağzına bi tane hafızası yerine gelir ne demek başka birini övüyor o da akraba değil birşey değil bekar bir kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parmak izi almakta ne var ayol tuttuğu bardağa bant yapıştırıp alabiliyorsuntelefonu parmak izi o yuzden giremem.normalde ne zaman istesem verir ama simdi giremem
parmak izi almakta ne var ayol tuttuğu bardağa bant yapıştırıp alabiliyorsun![]()
Kız vallahi Sherlock Holmes gibiler, ben de merak ettim nasıl oluyor muş sonra o bantla mı kullanıyolar teli anlamadım?burdaki bayanlardan öğrenilecek çok şey var
ya üzmek istemiyorum ama eşinin bu kadar üste çıkma çabasıbende hic normal karsilamadim.bagirip cagirdim ama beyefendi utanmazsa beni suclayacakti o derece kizdi
evet sonuçta telefonun parmak izini algılaması önemli olanKız vallahi Sherlock Holmes gibiler, ben de merak ettim nasıl oluyor muş sonra o bantla mı kullanıyolar teli anlamadım?
esimi taniyorum aldattigini dusunmuyorum.begeni olmussa bile cok kotu.ben kac gundur cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum.ortada bisey yokken aklina dusurup daha da olayin buyumesini istemiyorum.cok kirginim bi yanim inanmak istiyor bi yanim inanmak istemiyorya üzmek istemiyorum ama eşinin bu kadar üste çıkma çabası
suç bastırısı gibi geliyor bana tamamen suçlu olduğunu düşündürüyor nedense![]()
parmak izini actirdim telefon dokumlerini baktim bisey bulamadimevet sonuçta telefonun parmak izini algılaması önemli olan![]()
yanlış anlama kesinlikle aldattığını bende düşünmedim ama sankiesimi taniyorum aldattigini dusunmuyorum.begeni olmussa bile cok kotu.ben kac gundur cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum.ortada bisey yokken aklina dusurup daha da olayin buyumesini istemiyorum.cok kirginim bi yanim inanmak istiyor bi yanim inanmak istemiyor
ondan uzaklasmak hic konusmak dahi istemiyorum ama ben boyle yaparsam belki daha cok dusunecek o kizi.sizce nasi bi yol izlemeliyim.yanlış anlama kesinlikle aldattığını bende düşünmedim ama sanki
aklı kaymış,hoşlanmış artık ne dersen ve hoşlandığı için senin tavırların rahatsız ediyor gibi
insan psikolojisidir başkasına aklın kayarsa yanındakinin huyları batmaya başlar![]()
peki nasi yapicamhemen yelkenleri suya indirme ki o bayan ile bir daha sıkı fıkı olmasın. pişman olması lazım.
bağirmalarina da son verir insallah.
ceki duzen verirsen sen verirsin. hadi goreyim seni
evet bende oyle dusunuyorum ama ustune titrersem bu seferde kendimi gurursuz gibi hissediyorum.dun aramiz duzeldi gibi daha dogrusu esim oyle saniyor.napacagimi bilmiyorumAldatmamis bence belki kizin haberi bile yok ama esin biraz begenmis gibi. Esinden uzaklasirsan daha da uzaklasacaktir senden.
Insan psikolojisi. Esim benden uzaklasinca evliligimden soguyorum, esim sicak davraninca gozum ondan baskasini gormez. Aldatmis olsa gurur yap sakin donme derim ama etrafimizda o kadar cesitli insan varki olaylara duygusal degil gercekci yaklasmak lazim. Guzel, hoş, iyi bir insan herkesin aklini karistirabilir. Tabi aldatmaktan bahsetmiyorum o cok farkli. Benim dusuncem boyle baskasi gelir goz kaymasi bile benim icin aldatmadir katlanamam der o ayri.evet bende oyle dusunuyorum ama ustune titrersem bu seferde kendimi gurursuz gibi hissediyorum.dun aramiz duzeldi gibi daha dogrusu esim oyle saniyor.napacagimi bilmiyorum
benim icinde aldatma elimde kanit yok dusuncelerini okuyamiyorumki.bi kanit olsa birak iyi davranmayi kapinin onune koyarim onu.her iyi gordugumuz kisiye aklimiz ki kayacak.o kadar sinirliyim ki onun yaptigi bi sacmalik yuzunden neden ona ben sicak davraniyorumkiInsan psikolojisi. Esim benden uzaklasinca evliligimden soguyorum, esim sicak davraninca gozum ondan baskasini gormez. Aldatmis olsa gurur yap sakin donme derim ama etrafimizda o kadar cesitli insan varki olaylara duygusal degil gercekci yaklasmak lazim. Guzel, hoş, iyi bir insan herkesin aklini karistirabilir. Tabi aldatmaktan bahsetmiyorum o cok farkli. Benim dusuncem boyle baskasi gelir goz kaymasi bile benim icin aldatmadir katlanamam der o ayri.
ben bu tür durumlarda kendini geri çekme ve sessiz kalma taraftarıyım çünkü konuşunca karşı tarafa kendini savunma hakkı vermiş oluyorsun ve bir süre sonra kendini haklı görmeye başlıyor o yüzden tepkini sessiz kalarak koymalısın pasif direniş her zaman işe yararondan uzaklasmak hic konusmak dahi istemiyorum ama ben boyle yaparsam belki daha cok dusunecek o kizi.sizce nasi bi yol izlemeliyim.
Bu gamamen size kalmis. Derseniz ki ben bu evlilige dayanamam ayrilcam saygi duyarim. Ama ayrilmayi dusunmuyorsaniz kafanizdan bu dusunceleri atin kendi kendinizi yipratip buz gibi bir ev ortami yaratirsiniz sadece.benim icinde aldatma elimde kanit yok dusuncelerini okuyamiyorumki.bi kanit olsa birak iyi davranmayi kapinin onune koyarim onu.her iyi gordugumuz kisiye aklimiz ki kayacak.o kadar sinirliyim ki onun yaptigi bi sacmalik yuzunden neden ona ben sicak davraniyorumki
uzak durursam belki dahada yakinlasacak.kendini hakli bulacak bana ilgi gostermiyor diyecekben bu tür durumlarda kendini geri çekme ve sessiz kalma taraftarıyım çünkü konuşunca karşı tarafa kendini savunma hakkı vermiş oluyorsun ve bir süre sonra kendini haklı görmeye başlıyor o yüzden tepkini sessiz kalarak koymalısın pasif direniş her zaman işe yarar![]()
elimde hic bi kanit yokki boyle biseyden bosanmak olmaz.kucuk bi msj bile olsa bi saniye durmazdim ama hic birsey yokBu gamamen size kalmis. Derseniz ki ben bu evlilige dayanamam ayrilcam saygi duyarim. Ama ayrilmayi dusunmuyorsaniz kafanizdan bu dusunceleri atin kendi kendinizi yipratip buz gibi bir ev ortami yaratirsiniz sadece.