• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum ?

Etkili bakış atamamışsın ve inanmamış :)
Sevgilinin telefonuna gelen giden aramalari gosteren uygulama varsa ondan kur. Burada uygulama ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama gelen arama ve mesajlari kendi bilgisayarindan veya telefonundan gorebilirsin

mesaj atarak uygulamamın adını yazar mısın uygulanmadan erkek arkadaşımın haberi olur mu

Yorumları okuyamadım o numaranın gözüken rakamlarını sevgilinizin telefonundan tuşladınız mı? Belki kayıtlıdır rehberde?

Erkek arkadaşınızı gizliden arayın o konuştuğu bayansa o sanacaktır arayacaktır böyle fikir geldi sadece

Pusuya yatmanı tavsiye ederim. Bildiğini belli etme takip etmekten de vazgeçme bence.

Bu sorun benim başıma da geldi ama kendi hesap geçmişime baktığımda ve arama kayıtlarına baktığımda ikisi birbirinden alakasızdı turkcell de normalde aradığım saatte aradığım numaralar birbirini tutmuyor çok sinirlendim bu ne birisi hattımı kullanıyor falan diye sonra bi baktım turkcell bir ay öncesini gösteriyor baktığınız tarihin numaralarınıngörmek için güncel faturaya bakın aynı tarihe baktığınızdan emin ol muhtemelen sizinde bir ay öncesidir

Bu sorun benim başıma da geldi ama kendi hesap geçmişime baktığımda ve arama kayıtlarına baktığımda ikisi birbirinden alakasızdı turkcell de normalde aradığım saatte aradığım numaralar birbirini tutmuyor çok sinirlendim bu ne birisi hattımı kullanıyor falan diye sonra bi baktım turkcell bir ay öncesini gösteriyor baktığınız tarihin numaralarınıngörmek için güncel faturaya bakın aynı tarihe baktığınızdan emin ol muhtemelen sizinde bir ay öncesidir
güncel faturaya bakıyorum ben mesela dün sa 23te o kişiyle görüşmüş 23,30da benimle telde sadece o numara yok benimki var

Back
X