?Aldatılıyor Muyum?

Kimsenin kendisi yoruluyor ya deprasyonda diye başkasını değersiz hissettirmeye hakkı yok.

9 aydır sevişmeyen, izin günlerini hep başkalarına ayıran, evde yapılan yemeklere sık sık kulp bulan, bir de eşiyle alay eder bir tavırda muhatap olup her gecesini çekirdek tv ikilisiyle geçiren adama, hayırdır hacı derdin ne senin demenin vakti çoktan geldi de geçmiş bence.

Aldatmıyorsa da ya beni sevmiyor ya da başkaları ile karşılaştırıp eskisi gibi beğenmiyor diye düşünürdüm ben.

Siz de bir bebek + ev işi yoruluyorsunuzdur. Birtek o enerji sarfetmiyor.
Çok üzülüyorum böyle şeyler okudukça . Erkeklerin geneli mi böyle . evlendikten sonra götü göbeği salıp , kadına deşer verdiğini hissettirmemek normal mi

İki buçuk sene oldu evlendigimiz dolu dolu .. başlarda fazlasıyla ilgilenen üzerime düşen adam gtti son 8-9aydir başka bir adam geldi .. birlikte olmak için bahaneler bulan adam kaçıyor .. devamlı bahaneler her anlamda kaçıyor ... Birlikte gezip tozma konusunda da başka planları oluyor hafta sonları .. son 8-9 ayda bir kez beraber olduk benim zorlamammla .. üç kez dışarı cikmisizdir .. yoruluyor işi ağır gelince yemekten sonra sürekli televizyon kanepe.. elinde çekirdek ... Yorgun yoruluyor diye kendime teselli veriyordum e başlarda neden öyle değildi.. çok çirkin biri de dgilm .. sadece kilo aldım doğumdan sonra bir ön kilo fazlam var başlar göre.. beğenmeye başladı yemeklerimi bir şey yapıyorum beğenmiyor.. dalga geçer gibi tavırlar.. sosyal medya şifreleri bende bir haltlar cevirse az bucukkk anlayabilecek biriyim ... İsteyen adam başka türlü de yapar ama bilemiyorum ... Gözümle yakalamadan emin olmam varsayimla hayatında biri olma ihtimali nedir merak ediyorum ..
9 ay çok uzun ama hamilelik döneminiz ne zaman bitti ? Eğer hamile değilseniz Vega doğumdan yeni çıkmamışsanız 9 ay gerçekten yuhhhhh be kardeşim hayırdır denecek bir zaman dilimi . bende sizde muhatabınızı kesin kendisi düşsün derdine...

Yani canım aynı ihtimali ben düşünüyorum, son konuyu açtım benimkisi şüphe üzerine değil, ama insanın içini kemirince o duygu, herkes ne derse desin sen görmek istediğini görüyorsun. Önceden çıkıp şuan çıkmıyorsa biryerde bir problem vardır. Sana söyleyemediği derdi de olabilir, dediğin gibi de olabilir hepsi ihtimal. Üzgün mü hali tavrı sinirli mi, bir derdi varmış gibimi?
Üzgün aynen öyle ama üzüldüğü konuyu biliyorum onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Çok üzülüyorum böyle şeyler okudukça . Erkeklerin geneli mi böyle . evlendikten sonra götü göbeği salıp , kadına deşer verdiğini hissettirmemek normal mi
İstisnalar diisnda geneli aynı şekilde.. değişmemesi iicn cokk düşünceli ince ruhlu bir yapıya sahip olması laizm ..

Ciddi bir konuşma yapmanızın zamanı çoktan gelmişte geçiyor bile. Üstünü örtüp, herşey normalmiş gibi devam etmeyin. Rahatsızlığınız dile getirin.

Ben insanlarin degisecegine inanmiyorum.Evlenmeden once neyse simdi de odur. Durur durur bir yerde o pek hoş olmayan özüne geri döner.

Hayir bir de anlamadigim kendisi cok mu bakimli, bakan bir daha mi bakiyor da bu begenmemeler, yok uzak durmalar vs.
Kizlar kendimize de kiziyorum ben de esim beni begenmezse vs gibi dusuncelere kapiliyorum sanki erkekler best model of the world bizler pacavra. Kendi degerimizi daha iyi bilsek keske.

Velhasil bence konusmalisiniz. Umarim sonunda uzulen siz olmazsiniz:KK200:

Back
X