- 10 Aralık 2019
- 226
- 264
- 23
- Konu Sahibi BabIEsrarr
Mesela ne gibi anlamaz mi adam bana bunu niye yediriyor diyeAdamın libidosu düşük ya
Aldatılmayı nerden çıkardın
Libido artırıcı şeyler yedir adama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela ne gibi anlamaz mi adam bana bunu niye yediriyor diyeAdamın libidosu düşük ya
Aldatılmayı nerden çıkardın
Libido artırıcı şeyler yedir adama
Valla bilemiyorum bende şok oldum.Daha önce anlattığına göre de o arkadaşı acayip fırlama birisi.Acaba o mu istedi eşimden diye düşündüm ama yinede yanlış tabiarkadasina prezervatif nasi veriyo ya? yengen le ben kullanmihos artik al sen kullan filan, yani evli bir erkegin bir arkadasiyla boyle yatak odasini cagiristiran bir muahbbete girmesi ona prezervatif vermesi filan cok garip geldi. kaldiki ben inanilmz genis bir kadinimdir yani.
UmarımSen uyurken, seni öpen adamdan zarar gelmez.
Belki de.Ya aslında verdiyse de problem değil benim için sorun ne zaman verdiğiBoş kuruntu gibi geldi bana canım. Kendi kendini kandırma valla öyle psikolojiye girersen vay haline. Yapacak olan erkek her türlü yapar sen onu tutsan da Tutmasanda ama sen eşine İnan güven erkekler arasında böyle saçma sapan şeyler olabiliyor belki de gerçekten eşin vermemiştir
Dediğim gibi belki espiri babında söylemiş olabilir belki geçerken eşiniz vermemiştirBelki de.Ya aslında verdiyse de problem değil benim için sorun ne zaman verdiği
İnşallah.Aslinda sormak istiyorum amaa ona guvenmiyomus izlenimi vermek de istemiyorum hani sürekli msjlarini okuduğumu falan bilsin istemiyorum.Dediğim gibi belki espiri babında söylemiş olabilir belki geçerken eşiniz vermemiştir
Tam anlamıyla sizinle aynı fikirdeyim.Bende aynı şekilde sormayi düşünüyorumYa kuruntu yapıyorsunuz demek istiyorum ama kadınların da hissiyatı kuvvetlidir diye içimden geçiyor .Yanında telefonundan bir şey bakıyor gibi yaparak o fotoğrafa denk gelmiş gibi yapıp sorabilirsiniz. Biranda sorun bakalım ne diyecek, tavırlarından az çok anlarsınız zaten. Emanet demesi biraz ilginç geldi bana, ama aldatsa bile gizli yapmaz mı? Neden arkadaşıyla paylaşsın bu durumu o da var yani.
Ayy anlamaz tabiMesela ne gibi anlamaz mi adam bana bunu niye yediriyor diye![]()
Ne koyuyum mesela?Ayy anlamaz tabi
Tatlı yap içine koy falan
evet burda çok fazla aldatma konusu okudukça bende sinir oldum açıkçası,vesvese yapma kendi kullanmadığı için elindeki fazlayı arkadaşına vermiş olabilir ne var bunda.
Haklısınız.Cunku başka en ufak bir belirti yok hani ilgisinde falan.İnsallah öyledirevet burda çok fazla aldatma konusu okudukça bende sinir oldum açıkçası,vesvese yapma kendi kullanmadığı için elindeki fazlayı arkadaşına vermiş olabilir ne var bunda.
bide çalışmayan kadınlar durumu anlamıyor malesef etrafımda da böyle.Bende çalışıyorum ve eşimi çok seviyorum,çok aşığım,cinsel olarakta çok uyumluyuz ona rağmen bazen okadar yorgun geliyorum ki istek hiç olmuyo içimde.Kadın bütün gün evde olunca adamın halinden anlamıyor1 tane bile kadın yok![]()