- 1 Aralık 2014
- 50
- 51
- 88
- 40
Arkadaşım sen neden hala o kevaşe ile muhatap oluyorsun ? Yani okurken ben burda sinir oldum sen hala kadına normal normal konusuyorsun. Bak güzel kardeşim kalbini kırmak istemiyorum ama lütfen anla artık bu kadın kocanın metresi. İşten falan çıkmayacak çıksa bile kocanla görüşmeye devam edecek. Şu an sadece senin gazını alıyor kocan, ondan seni çocukları vs işe getirmesi. Ayrıca senin gözünü korkutmaya çalışıyor, yok avukatımla konuşuyorum yok dava edicem. Sende saf saf ben seni izlemiyorum diye açıklama yapmışsın. Asil ben seni dava ediyorum hadi bakalım kaçak çalışıp birde isyerimde zina yapmak nasılmış göreceksin resimler mesajlar hepsi duruyor deseydinde bir tutuşsaydı...Ama o senden cekinecegine sen ondan cekiniyorsun yapmaaa Lütfen kendini bu kadar düşürme !!! O kadın ne devlet memuru ne başka bir şey bildiğin para avcısı evli adam ayartıp kirasını faturasını masraflarini odettirecek. Böyleleri bilerek evli adam seçiyorki daha sonra adam başına bela olmasın karısını bırakıp beni almaz ama bana bakmayada devam eder kafası... o kocan olacak kişi de seni bırakıp onunla evlenme peşinde değil ama o kadınıda bırakmayacak bunu bil. Bıraksa bile başkasını bulacak bir kere yapan hep yapar. Bosanma gibi bir seçeneğin varsa hiç düşünme bosan derim. Ha yok bosanamam diyorsanda Allah için şu kadının karşısında dik dur. O kevaşedende sakın bir daha özür dileme.