Engellı lıstesıne baktınız mı?Merhaba arkadaşlar
1 yıllık evliyim hamileyim bebek bekliyorum.
Normalde herkese karşı şüpheci bir insanım.
Kimse şunu yapmaz, etmez, asla gibi konuşmam. Hayatta her şeyin olabileceğini düşünürüm.
Eşimin ne kadar parası olduğundan, nereye ne zaman gittiğinden her zaman haberim olur. Ben sormasa bile anlatır. 2 hafta önce 10 günlüğüne annemlere gitmiştim. Biraz önce uykum kaçtı kendi telefonumun şarjı olmadığı için eşimin telefonuyla oynadım. Galeride silinmiş resimler arasında bir kadın resmi gördüm. Tarih benim olmadığım zamanlarda ve WhatsApp dan gönderim yapılmış.
O tarihe ait WhatsApp konuşması yok. Önce ve sonraki konuşmalarda silinmiş resimde yok. 2 saattir ağlıyorum ve haklı çıkmaktan çok korkuyorum. Akla ve yol gösterilmeye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Aynen engelli listesine almıştır belki nasıl bir resimdi acaba belki arkadaşı atmıştır resmi ne bileyimEngellı lıstesıne baktınız mı?
Bir yakından bir boydan normal bir resim hayır bakmadım. Bakıyorum şimdiAynen engelli listesine almıştır belki nasıl bir resimdi acaba belki arkadaşı atmıştır resmi ne bileyim
Yok arkadası atmamıstır niye atsın ki?bana esım yokken hıc adam resmı atan arkadasım OlmadıAynen engelli listesine almıştır belki nasıl bir resimdi acaba belki arkadaşı atmıştır resmi ne bileyim
Evet resimin nasıl bir resim olduğu önemli.Bunun için ağlanmaz arkadaşı falan atmıştır arkadaşının sevgilisidir bir tanıdıktır ne bileyimMerhaba arkadaşlar
1 yıllık evliyim hamileyim bebek bekliyorum.
Normalde herkese karşı şüpheci bir insanım.
Kimse şunu yapmaz, etmez, asla gibi konuşmam. Hayatta her şeyin olabileceğini düşünürüm.
Eşimin ne kadar parası olduğundan, nereye ne zaman gittiğinden her zaman haberim olur. Ben sormasa bile anlatır. 2 hafta önce 10 günlüğüne annemlere gitmiştim. Biraz önce uykum kaçtı kendi telefonumun şarjı olmadığı için eşimin telefonuyla oynadım. Galeride silinmiş resimler arasında bir kadın resmi gördüm. Tarih benim olmadığım zamanlarda ve WhatsApp dan gönderim yapılmış.
O tarihe ait WhatsApp konuşması yok. Önce ve sonraki konuşmalarda silinmiş resimde yok. 2 saattir ağlıyorum ve haklı çıkmaktan çok korkuyorum. Akla ve yol gösterilmeye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Engelli listesi nerede oluyor? BulamadımEngellı lıstesıne baktınız mı?
Arkadaşı sevgili yapmıştır bu diye gösteriyordurYok arkadası atmamıstır niye atsın ki?bana esım yokken hıc adam resmı atan arkadasım Olmadı
Erkekler bazen yapıyor bunu işte kız hakkında bişey anlatırlar resmini atarlar bazen iyi niyetli bazen kötü niyetli konuşmalar geçer ki kız muhabbeti çok yapar erkeklerYok arkadası atmamıstır niye atsın ki?bana esım yokken hıc adam resmı atan arkadasım Olmadı
WhatsApp profil resminde ikimiz varız hiç değiştirmedi. Ama karşı numarayı kaydetmediyse görülmez zatenEvet resimin nasıl bir resim olduğu önemli.Bunun için ağlanmaz arkadaşı falan atmıştır arkadaşının sevgilisidir bir tanıdıktır ne bileyim
ayarlar kısmında hesap gizlilik engellenmiş kişilere bakınEngelli listesi nerede oluyor? Bulamadım
Ok anladım o vakit olabilir ama rsim bi yakından bi uzaktan seklındeymıs yıne de tuhaf benceErkekler bazen yapıyor bunu işte kız hakkında bişey anlatırlar resmini atarlar bazen iyi niyetli bazen kötü niyetli konuşmalar geçer ki kız muhabbeti çok yapar erkekler
Yapabileceği arkadaş konuşmalarına baktım silinen resim yok.Arkadaşı sevgili yapmıştır bu diye gösteriyordur
Gizlilik kısmına gırEngelli listesi nerede oluyor? Bulamadım
Ben sanmıyorum aldattığını.Kadın sonucta her an mesaj atabilir öyle bir durumda.Numarayı engellemesi gerekir önlem olarak.Engelli listesinde de yoksa üzerine düşmeWhatsApp profil resminde ikimiz varız hiç değiştirmedi. Ama karşı numarayı kaydetmediyse görülmez zaten
Arkadaşıyla konuşmasını komple silmiştirYapabileceği arkadaş konuşmalarına baktım silinen resim yok.
tüm wp konuşmalarını silmiş mi ? yoksa birkaç kişiyle konuştukları duruyor mu ?Yapabileceği arkadaş konuşmalarına baktım silinen resim yok.
Evet bu olabılır. O zaman resım de silinenlerde görünürArkadaşıyla konuşmasını komple silmiştir
He bir gun sen takil bir gun bende demistirArkadaşı sevgili yapmıştır bu diye gösteriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?