Aldatılıyor muyum?

Siyahim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
38
72
3
33
Merhaba arkadaşlar
1 yıllık evliyim hamileyim bebek bekliyorum.
Normalde herkese karşı şüpheci bir insanım.
Kimse şunu yapmaz, etmez, asla gibi konuşmam. Hayatta her şeyin olabileceğini düşünürüm.
Eşimin ne kadar parası olduğundan, nereye ne zaman gittiğinden her zaman haberim olur. Ben sormasa bile anlatır. 2 hafta önce 10 günlüğüne annemlere gitmiştim. Biraz önce uykum kaçtı kendi telefonumun şarjı olmadığı için eşimin telefonuyla oynadım. Galeride silinmiş resimler arasında bir kadın resmi gördüm. Tarih benim olmadığım zamanlarda ve WhatsApp dan gönderim yapılmış.
O tarihe ait WhatsApp konuşması yok. Önce ve sonraki konuşmalarda silinmiş resimde yok. 2 saattir ağlıyorum ve haklı çıkmaktan çok korkuyorum. Akla ve yol gösterilmeye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
.
.

Not: Güncelleme 7. Sayfa

Son düzenleme:
Engellı lıstesıne baktınız mı?

Evet resimin nasıl bir resim olduğu önemli.Bunun için ağlanmaz arkadaşı falan atmıştır arkadaşının sevgilisidir bir tanıdıktır ne bileyim

Yok arkadası atmamıstır niye atsın ki?bana esım yokken hıc adam resmı atan arkadasım Olmadı
Erkekler bazen yapıyor bunu işte kız hakkında bişey anlatırlar resmini atarlar bazen iyi niyetli bazen kötü niyetli konuşmalar geçer ki kız muhabbeti çok yapar erkekler

WhatsApp profil resminde ikimiz varız hiç değiştirmedi. Ama karşı numarayı kaydetmediyse görülmez zaten
Ben sanmıyorum aldattığını.Kadın sonucta her an mesaj atabilir öyle bir durumda.Numarayı engellemesi gerekir önlem olarak.Engelli listesinde de yoksa üzerine düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…