Aldatılıyor muyum?

bu arada ben daha önce şey duymuştum
Bulgarlar da yapıyormuş onu, direkt numara sallayıp WhatsApptan foto atıyorlar, eskiden çaldırıp kapatıyorlardı malum teknoloji ilerledi
bu arada konu sahibi bizzat kendi telefonuma bi koniçivadan kendi dilinde mesaj gelmişti benim de, seninle tanışmak istiyorum diye, olabiliyor böyle şeyler ya tutarsa hesabı
kadınların amacı para koparmak da olabilir

Son düzenleme:
@Sherlock holmes baba beğenmişsin şu işe bir el at hele
ukraynalı bir numara engellenmiş
silinmiş bir kadın resmi
silinmiş konuşmalar
erkekler basittir
iki ihtimal vardır konu sahibinin hamile olduğunuda varsayarsak bazı şeyleri farketmemiş olması olasıdır
ben erkek arkadaşları atmıştır diye düşünüyorum engellenmiş numarada dolandırıcı olabilir olasıdır düşünmek istediklerim bunlar daha derin şeyler üzebilir

peki gece gece profil resmi hiç oldu mu şimdi sherlockcuğum

Kadının resmini dönüşümde aldım ekran resmi yaptım. Sabah bildiğimi bilsin diye ama şu an çok kararsız kaldım

ya anladım...

baba sen realist ol ve gerçekleri söyle bize bunların hepsi bir tek yola çıkıyor inşallah o yol değildir...
eğer o yolsa inşallah şeyinden mıhlanır

Konu sahibi arkadasımız 37 haftalık hamıleymıs farkında degıldım, ben bıraz bodoslama dalmısım kusra bakmayın.
Bu aralar çok aşırı duygusalım doğum yaklaştığı için aşırı kaygılarım var. Aileme, kendime, bebeğime bir şey olursa korkusu yaşıyorum. Zaten ağlıyordum bu resimlerde cila oldu

Canım benim bak üzüldüm lütfen kötü düşünme hamilesiniz gerçekten erkek arkadaşları atmıştır gırgır için diye düşünüyorum çokta derin düşünmemek lazım bazen şuan duygusal aylardasınız çok yüklenmeyin kendinize

baba sen realist ol ve gerçekleri söyle bize bunların hepsi bir tek yola çıkıyor inşallah o yol değildir...
eğer o yolsa inşallah şeyinden mıhlanır
konu sahibi hamile direk yazmam doğru değ,l bazı yazdıklarımız kişinin yanlış düşünmesine yol açabilir yanlış yönlendirmek istemem kimseyi

Ne alaka.Benim kız arkadaşlarım da atıyor bu çocuktan hoşlandım inşallah olur gibi.İlla niye kötüye yoruyorsun ki
Tamam da bizim birseylerimiz kalkmiyor hemen
7 akli olup 1 nefislerine sahip cikamiyorlar sonucta
Evet babam wp kullanmasini bilmiyor bir kez bir girdim baktim basimiza gelmisti
Esinizin erkek whatsapp grubu varsa orada envai cesit muhabbet dondurur erkekler.En efendi gorunenlerin bile ne muhabbetlerini gordum o gruplarda.+380 kodunu bir arastirin isterseniz?
Evet oyle ekleyenler de oluyor

S Siyahim bak bu arkadaşa katılıyorum

Bu aralar çok aşırı duygusalım doğum yaklaştığı için aşırı kaygılarım var. Aileme, kendime, bebeğime bir şey olursa korkusu yaşıyorum. Zaten ağlıyordum bu resimlerde cila oldu
Aglamayın yaw daha aglayacak bırsey olmadı kı sakin kalın muhakkak bır acıklaması vardır esınızın. Sız sımdı bebegınıze odaklanın güzel gunlere odaklanın

Aslında belirsiz, bilinmezlik beni daha çok yıpratır. Bunlarla baş etmek gerçeklerle yüzleşmekten daha zor benim için. Tabi ki aldatılnayı asla istemem ama yalanı yaşamak daha kötüdür bence. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Eşim biraz konuşkandır ve düşündüğü şeyi olduğu gibi söyler.
Örneğin bir kadını beğense bunu benim yanımda dile getirmekten çekinmez şimdi ne nedir kafam çok karışık

siz gene iyi düşünün üzülmeyin nasipte varsa öğrenirsiniz nasılsa zamanla herşey çıkıyor hiçbirşey saklı kalmıyor inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…