- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
ukraynalı bir numara engellenmiş@Sherlock holmes baba beğenmişsin şu işe bir el at hele
peki gece gece profil resmi hiç oldu mu şimdi sherlockcuğumukraynalı bir numara engellenmiş
silinmiş bir kadın resmi
silinmiş konuşmalar
erkekler basittir
iki ihtimal vardır konu sahibinin hamile olduğunuda varsayarsak bazı şeyleri farketmemiş olması olasıdır
ben erkek arkadaşları atmıştır diye düşünüyorum engellenmiş numarada dolandırıcı olabilir olasıdır düşünmek istediklerim bunlar daha derin şeyler üzebilir
Kadının resmini dönüşümde aldım ekran resmi yaptım. Sabah bildiğimi bilsin diye ama şu an çok kararsız kaldımukraynalı bir numara engellenmiş
silinmiş bir kadın resmi
silinmiş konuşmalar
erkekler basittir
iki ihtimal vardır konu sahibinin hamile olduğunuda varsayarsak bazı şeyleri farketmemiş olması olasıdır
ben erkek arkadaşları atmıştır diye düşünüyorum engellenmiş numarada dolandırıcı olabilir olasıdır düşünmek istediklerim bunlar daha derin şeyler üzebilir
ya anladım...Eşimin ve görüştüğümüz en yakın arkadasının bekarken gitmek isteyip fırsat bulamadıkları yer Ukrayna. Hatta yurtdışına gidersek oraya gidelim demişti bana. Fotodaki kadın esmer. Belirgin bir ırk sezemedim makyajdan dolayı.
baba sen realist ol ve gerçekleri söyle bize bunların hepsi bir tek yola çıkıyor inşallah o yol değildir...ukraynalı bir numara engellenmiş
silinmiş bir kadın resmi
silinmiş konuşmalar
erkekler basittir
Bu aralar çok aşırı duygusalım doğum yaklaştığı için aşırı kaygılarım var. Aileme, kendime, bebeğime bir şey olursa korkusu yaşıyorum. Zaten ağlıyordum bu resimlerde cila olduKonu sahibi arkadasımız 37 haftalık hamıleymıs farkında degıldım, ben bıraz bodoslama dalmısım kusra bakmayın.
Son durum, buyuk ihtimalle dolandırıcıların rastgele foto atması ve konu sahıbının esının resmı sılıp numarayı engellemısı seklınde yorumlandı.Son durum ne
konu sahibi hamile direk yazmam doğru değ,l bazı yazdıklarımız kişinin yanlış düşünmesine yol açabilir yanlış yönlendirmek istemem kimseyibaba sen realist ol ve gerçekleri söyle bize bunların hepsi bir tek yola çıkıyor inşallah o yol değildir...
eğer o yolsa inşallah şeyinden mıhlanır
Tamam da bizim birseylerimiz kalkmiyor hemenNe alaka.Benim kız arkadaşlarım da atıyor bu çocuktan hoşlandım inşallah olur gibi.İlla niye kötüye yoruyorsun ki
Evet babam wp kullanmasini bilmiyor bir kez bir girdim baktim basimiza gelmistiYabancı kadınlar fotoğraf gönderiyor arkadaş olmak için. O yüzden silip engellemiştir. Çok yapıyorlar bunu dolandırıcılar. İçini ferah tut yani. Eşin dolandırıcı olduğunu anlayınca engellemiştir.
Evet oyle ekleyenler de oluyorEsinizin erkek whatsapp grubu varsa orada envai cesit muhabbet dondurur erkekler.En efendi gorunenlerin bile ne muhabbetlerini gordum o gruplarda.+380 kodunu bir arastirin isterseniz?
Aglamayın yaw daha aglayacak bırsey olmadı kı sakin kalın muhakkak bır acıklaması vardır esınızın. Sız sımdı bebegınıze odaklanın güzel gunlere odaklanınBu aralar çok aşırı duygusalım doğum yaklaştığı için aşırı kaygılarım var. Aileme, kendime, bebeğime bir şey olursa korkusu yaşıyorum. Zaten ağlıyordum bu resimlerde cila oldu
En başından beri iş üstünde merak etme@Sherlock holmes baba beğenmişsin şu işe bir el at hele
Aslında belirsiz, bilinmezlik beni daha çok yıpratır. Bunlarla baş etmek gerçeklerle yüzleşmekten daha zor benim için. Tabi ki aldatılnayı asla istemem ama yalanı yaşamak daha kötüdür bence. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Eşim biraz konuşkandır ve düşündüğü şeyi olduğu gibi söyler.Canım benim bak üzüldüm lütfen kötü düşünme hamilesiniz gerçekten erkek arkadaşları atmıştır gırgır için diye düşünüyorum çokta derin düşünmemek lazım bazen şuan duygusal aylardasınız çok yüklenmeyin kendinize
izindeyim müge anlı yan çarımEn başından beri iş üstünde merak etme
siz gene iyi düşünün üzülmeyin nasipte varsa öğrenirsiniz nasılsa zamanla herşey çıkıyor hiçbirşey saklı kalmıyor inanınAslında belirsiz, bilinmezlik beni daha çok yıpratır. Bunlarla baş etmek gerçeklerle yüzleşmekten daha zor benim için. Tabi ki aldatılnayı asla istemem ama yalanı yaşamak daha kötüdür bence. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Eşim biraz konuşkandır ve düşündüğü şeyi olduğu gibi söyler.
Örneğin bir kadını beğense bunu benim yanımda dile getirmekten çekinmez şimdi ne nedir kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?