aldatılıyor muyum?

Ben bulmadım. Spontane bir şekilde telefonda gününü anlatırken bugün böyle böyle oldu diye söyledi.

Ben bulmadım. Spontane bir şekilde telefonda gününü anlatırken bugün böyle böyle oldu diye söyledi.
Tamam o zaman yakınlaşmaları birleşmeyle sonlandırmak istiyor acemice de sizi yokluyor .Hayatımda hiç prezarvatif almaya utanan bir erkek görmedim ben.15 yaşındakine ver para al gel de alır hem de gururla :)

Hahahah bu nasıl konu guldum. Sevgılınız de aktıf cınsel hayatım var sınyalı vermek ıstemıs. Ama sakın o prezervatiflerı ileride kullanmayın. Aşınma,yırtılma olabılır. Uygun koşullarda saklamayacak muhtemelen. Ben tatıle gıden kızın yerınde olsam 8 tane cıktıgını fark etsem pıpılı pılav yaparım sevgılımden

Bi boklar yiyesi var ama ağzında da bakla ıslanmamış, saçma sapan bir hikaye uyduruvermiş. Eğer 15 yaşında değilse bu adam gözünü dört aç.

Ağzından kacirmis. yada senle yatmayı planlıyor, yem atmiş

Ya gerçekten çok salak ya da yalanına zemin hazırlıyor. Siz ileride yakalarsanız diye önceden önlemini alıyor. Her halükarda çok salak çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…