Aldatılıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

babd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
21
1
36
Eskişehir
6 yıllık bir ilişkim var.2011 yazında evlenmeyi planlıyorduk.sevgilimin okulu bitti ve yurtdışına çalışmaya gitti.gidişiyle ilgisizleşti,evlilikten bahsetmez oldu,sürekli kötü özelliklerimi gündeme getirip bana yalan atıyor.nisanda söz yapıcaktık ailemle geldi tanıştı,ailemle gelicem efendim söz keseriz diye babamla konuştuçsonrası mı ne oldu aramadı bile ben aradım daha erkenmiş söz için.yazın kuzenin düğününe götürcekti beni,işleri çıktığı için kendiside gidememişti.ama buğün facete kuzeninin düğünündeki resimleri gördüm,gitmiş.zaten inanmamıştım bana bagırıp çağırmıştı.ama haklıymışım.ne yapmalıyım ben bu adamı çok seviyorum.ama her geçen gün ellerimden kayıp gidiyor.agustosta ayrıldım bundan 3 ay ayrı kaldık.ve hiç umursamadı bile.sonra ben barıştım.her şeyi yaptım bu adam için her şeyi.sonu böle olmamalıydı.3 ayda 1 gün görüşüyoruz ve haftada bir kere ısrarla çaldırınca arıyor sadece.

valla bence zorlamanin bir manasi yok besbelliki adam sizi sevmiyor
size tavsiyem sizde artik üzerine düsmeyin iyce totosunu kaldirmayin
ne demisler dönerse senindir dönmezse zaten hic senin olmamistir

ondan sana hayır gelmez canım bütün içtenliğimle diyorum unut gitsin hayatına bak yoksa ömrün böle insan için heba olur seneler geçtikten sonrada güler kendine acırsın DİPNOT:bizzat yaşadığım için sölüyorum)

sanırım sevgilinin sana ilgisi yok artık.yerinde olsam ben de hiç arayıp sormaz kendi hayatıma bakar kendime yeni bir yol çizerdim.çünkü sevgilin bunu çoktan yapmış gibi görünüyor.

Valla sana önem vermeyen seninle ilgilenmeyen birine asla taviz verme bence canım.Ben 3 sene bunu yaşadım sonunda elimde hiçbirşey kalmadı.Ve bitirdim sonunda.Biteceği besbelli olan bir ilişki için 1 gün bile acı çekmeye değmez inan

zorlamaya gerek yok. zaten belli ne oldugu. kendini uzme ve yipratma derim.

CANIM biliyorum zor ama benden sana tavsiye SEN YOLUNA O YOLUNA...bu ilişki çoktan yol almış dur demek olmazsevgini içine göm emin olki senin sevginin gerçek anlamda hakedecek insanlar çıkacaktır karşına.okendi haline seni kaybettiğine yansın.ne ara ne sor sil defterinden okadir kıymet bilmezi.buarada yaş kaç senin ve ex aşkının????

sevgi karşılıklı emek ister
verilen emeklerle belli yerlere gelinir
ilişkide bence sadece siz emek veriyorsunuz
daha fazla yıpratmayın kendinizi
sevgilinizin hareketleri ayrılmak isteyen erkeğin bahaneleri gbi
bitmesi daha sağlıklı diye düşünüyorum
hakkınızda hayırlısı

Sevgilinzin ilgi odağının artık siz olmadığı gün gibi ortada. Belki 6 yıldan sonra her şeyi silip devam etmek çok çok zor ama yapılacak en doğru şey bu, o kişi size umursamıyor bile belli ki. Siz de hayatınızdan o insanı çıkarın ve devam edin.

Çok üzüldüm. En çok da ailenle tanıştırıp ondan sonra bunları yaşamana üzüldüm. Aldatıyomu bilemem ama seni sevmediği çok açık

valla bence büyük hata yapmissin barisarak.. bu adamdan hic bir sey olmaz vur tekmeyi gitsin.

bencede...

inan kilini kipirdatmaya deymez boyleleri icin
sonunda uzulen hep sen oluyosun
uzun yillar boyle onun seni uzmesine izin verecegine
bu isi bitir , biraz uzuldukten sonra unutursun...

6 yılım hayallerim, umutlarım hiç kolay değil.denedim ama yapamıyorum.sizdeki cesaret bende yok malesef

üzüldüm, belkide seni ve çabalarını bildiği için garanti gözüyle bakıyordur.

her ne olursa olsun aldatılmandan önce düşünmen gerekenler var. yalan söylemiş, ki başka şeyleri de yapabileceğini gösterir. ilgisiz ve düşüncesiz ailene karşı düştüğün durum ve onca yılınızı umursamıyor.

arkadaşlara katılıyorum bende, yolver gitsin, çok zor biliyorum ama ileride üzülmenden iyidir.

ben 24 ,o malum şahıs 26 yaşında.hayatım altüst bir durumda kpss ye bile çalışmıyorum.ne sevdiğim mesleği yapmak ne başka bir şey umrumda bu halde benden asla öğretmen olmaz zaten

10dk. önce sana inanırken nden beni her seferinde sırtımdan vuruyorsun 'ne yakın msjıma cvp olarak ''sen benim bitaanemsim,her şeyimsin,seni çk sewiyorum '' yazmış. azda olsa umut var sanki bilmiyorum ama yaza kadar bekleyeceğim he rşeyin yoluna girmesi için.

Allah sabir versin, niye hep boyle seyler gercekten sevene oluyor?
Bazen cok zordur okdr seviyorsun, evlilik hayalleri, planlar, ustelik en cok yikan bazende ondan kucuk jestler olmasi.. Onlar bize bir adim yaklasiyorlar ve Biz Kadinlar onlara on adim yaklasarak kendimizi yipratiyoruz.
Biliyrm cok zor unutmak, kalbime tas sikistirmak ama inan zamanla unutmaya calis, bir anda olacak sey degl bu! Bir gun gecer ertesi gun acilarin yine tazelenir ama eger o gunden bugune aramadiysa ozmn onu unutmak icin kafana koyki bu is bitti!! kendini uzmemek icin boyle yap derim.. Senin canindan daha mi iyi be guzelim!!!

hayat tecrubesine dayanarak soyluyrm ama bu herkes icin bazen gecerli olmaya bilir, Kendine Zaman ver ve Ona da Zaman ver.. Evlilik gzl birsey ama simdilik onplana koymayin. once kendinizden yani o bu iliskiden emin olsun.. Sevmek gzl birsey ama bazen sevgiden emin olmak gerek

offf üzüldüm ne diyim ki...
anlamıyorum zaten ben bu erkekleri, ilişkileri..
yorum yapmak isterdim ama şu anki durumum kelin ilacı olsa durumu..
üzgünüm...
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun meslektaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…