Aldatılıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftada bir kez telefon açması normal değil bana göre.. beni eşim bile günde en az iki kere arar.. tabi herkesin iş yoğunluğu yaşam koşulları farklıdır ama haftada bir de çüşşlük bir durum.. bende bu adam orda birileri ile adı belirsiz ilişkiler içinde olabilir. seni de kaybetmek istemiyordur.. kafası karışıktır vs. ciddi bir konuşma yapman gerek bu ilişki nereye gidecek diye.. sevmekten vazgeçmek kolay değildir.. ama ileride daha çok canının yanmasındansa şimdi bitirmen daha mantıklı olacaktır canım. durumu ele al işin mahiyetini öğren bile bile elini ateşe sokma derim ben.. gönlünüde daraltma her zaman çok daha iyilerine layık olduğunu düşünerek hareket et bence tabi bu sadece benim fikrim..

kesinlikle ne benden nede oradaki( var olan) sevgilisinden vazgeçemiyor.işlerinin çk yoğun olduğundan yakınıyor ama bilemiyorum.seven iki eli kanda olsa arar ama di mi? belkide aldatmıyordur ,işleri çk yoğundur,seviyor diye de kendimi kandırmaktan vazgeçemiyorum

Evet, ciddi olarak konusmak gerek.. vokalist'in dedigi gibi kafasi karisiktir ve bu yuzden zaman verin derim birbirinize. Eger seni gercekten seviyorsan ztn unutamaz ve seni sevdigini daha iyi anlayacak. Sende oyle olursun gerci ztn seviyrsun ama "olgunlasmis" olursun.. Ben ayrilin demiyrm ama ara verin. Belki ara verince tek tuk msj atar hal hatir konusunda,, bilemiyrm iste. ama hergun arama konusunda yorum yapamam cunku onun maddi durumu ne? belki oyuzden kisitliyrdur aramalari, yada is yogunlulugun yuzunden.. ha simdi dersin ki bir sms atmaktan ne var? birsey yok aslinda ama.. neyse..

çok pozitifsiniz.maddi durumu çk iyi.evine int. var.en azından mail atabilir.ama sürekli işlerini bahane ediyor.ben emin misin o kdr yoğun olduğuna deyince bagırıp çağırmaya başlıyor. işte kuzenin düğününede işler var diye götürmedi ya beni.ama gitmiş adam.ben bunu öldürüyüm de rahatlıyım ya.

kesin sevgilisi var demiyorum tabi fakat dediğim gibi yani telefon meselesi düşündürücü... seven insan merak eder. acaba şu an ne yapıyor ? sorusu aklına gün içinde gelir geliyordur. çok yoğun çalışan birini göz önüne alalım. akşam eve gelip bir duş alıp hadi yemeğini de yiyip e hadi filminide seyretsin e bi arasın yani.. en samimi arkadaşımın nişanlısı bir an bile masaların boş kalmadığı tıklım tıklım bir lokantada garsonluk yapıyor. çocuk WC ye gidip telefon ediyor. nasılsın aşkım merak ettim yoğunum kapatmam gerek deyip kapatıyor... hadi maddi durumu ele alalım artık GSM operatörleri herşeyi kolaylaştırdı. bedava mesajlar var.. kontör mü kuruş mu her ne haltsa işte yok ise msj atsın.. E şimdi kalkıp ben iş adamıyım yoğun insanım msjla parmaklarımı yoramam yada msjlaşmayı sevmiyorum derse ben daha bişi diyemem...

bende yasadim ve kesinlikle degmiyor zaten 3 ay ayri kaldiginiz dönemde de ayni sekilde seninle irtibata gecmeye gerek bile duymamis insan su durumda böyle yapmasi sasirtici degil o zaman daha sana sinyalleri vermis ama sen görmemissin
göz göregöre yalan söylüyor seni önemsemiyor haftada bir senin zorunla konusuyorsaniz bi seni seviyorum demeklede senin acabalarini hafiffletmis oluyor cünkü sen onu seviyorsun onu biliyor :44:
Kendi degerini dahada ayaklar altina alma canim

tek dert keşke zorla kendimi aratmam olsaydı. söz yüzüğünü taksın istediği zaman arasaydı.oda yok aileme aşırı mahçup oldum.resmen dalga konusuyum herkes bırak bu çocuğu diyor.madem söz yapmıcaktın neden evimize gelip babama atıp tuttun ya.düşünebiliyormusunuz annem hazırlık bile yapmaya başlamıştı söz için.sonra aramadı bile ben aradım daha erkenmiş filan bagırdı çağırdı bana.

Benim pozitif dusunmem sevidgine bir sans vermek icin ama hadi bu nisans meselesini yalanlar felen bir kenara atsak bile uc ay icinde oylesine bir sms veya cagrida yoksa bu tabiki dediklerimi tersliyor ve Caramelim'in dedigi gibi "bir seni seviyrm" demekle isler cozulmuyor..
Benim sana onerdigim "birbirinize zaman verin" konusuda pek ideal cozum degl gibi.. Yine de bu benim fikrimdi, sen sana uygun olani yap ve sakin kendini uzme, aksine GUCLu OL ve AYAKTA kalki, goster alcak ve onlar gibi iki paralik biri olmadigini..

Sen rezil duruma dusmedim asil o kendisini kucumsedi boyle yaparak yada nedenlerini aciklasaydi.. Annen yaptigi dogal birsey,kim hazirlik yapmazki..

2 tatlı lafına kanıyorum hep.zaman verirsek beni tamamen unutmasından korkuyorum.3 aylık bir zaman verdim de noldu tattik geri tepti.eskisindende kötü durumdayım.artık yapışma tattiğini uygulamayı düşünüorum.sürekli kendimi hatırlatıyım diyorm.çok üstüne gitmemeyede özen gösteriyorum bir yandan.allahım ben niye böyle birini bu kdr çok seviyorum niye

Sen rezil duruma dusmedim asil o kendisini kucumsedi boyle yaparak yada nedenlerini aciklasaydi.. Annen yaptigi dogal birsey,kim hazirlik yapmazki..

bu sene 4.sınıfım , okulumu bahane etti.ama bizim eve geldiğinde peki aklı neredeydi?ailesi beni istemiyordur belki onlarda akraba evliliğide yaygın çapraz kuzen filan.ya da yurtdışında beni unutturan biri var yüksek ihtimal

canım asla seni kınamıyorum fakat biraz daha gururunu ön planda tutmanı dilerim.. herşeyden önce şunu düşünmelisin.. daha şimdiden bu adam hayatındayken bu denli üzgün ve yıpranmış haldesin. bide bu adamla evlensen mutlu olabileceğine inanıyor musun? bunu ciddi bir şekilde düşün bence..

Aldatılıyorum hissine nereden kapıldınız?
Belli ki bu kişi ilişkiden kopmuş, sizden kopmuş,
ama niye hala sizle beraber onu da anlamadım.
Ailenize karşı sözlerini tutamayan, size söz verdiği halde sizden saklı
düğüne giden, adamdan hayır gelmez bana göre.
Zaten sizi de oyalayıp duruyormuş.
Gücünüzü toplayıp, size bunları yapmasına izin vermeyin artık bence.

Katılıyorum... zor bir durum ama gelecek vaad etmeyen birine benziyor

tatlım seni yaşayan anlar.ben çok iyi anlıyorum.önünde bi canlı örnek gör beni istersen ve sana olacakları yazayım.sen o benim olsun gerisi önemli diil diceksin.ve herşeyine katlanacaksın.üstüne düşeceksin.sen mesaj atarsan cevaplıcak,ararsan konuşucak,sen heyecanla telefona sarılırken o susucak,bi zaman sonra hep kendinin konuştuğunun farkına varıcaksın ve aptalgibi hissediceksin kendini.uzunuzun susmalar olucak telefonda.sonra konuşcak bişi bulamıyoruz kapatalım bari dicek.her seferinde içinden bişiler kopuyo gibi olucak.hatta ve hatta onu çok sevdiin için ne olursa olsun evleneyim gerisini sonra düşünürüm onu kaybetmemek için her şeyi yaparım bile diceksin.ama öyle bi zaman gelicek ki kafa dank edicek ve tahammül sınırlarını aşmış olucaksın.yeter be diceksin.hayatta en değerlinin sen olduğunu anlıcaksın.soğuyacasın.sen soğudukça uzaklaştıkça o üstüne düşecek.ama seni o kadar küstürmüş olucak ki istediğin gibi biri olsa bile sen istemiceksin artık onu.için almıcak inan bana.
kabataslak yazdım bunları.tecrübeyle sabittir.detaylara inmiyorum bile.çünkü şu an diyorum ki o hatırlanmayı bile haketmiyo.vardı ve bitti gitti.iyi ki de hayatımda 2 yıl kadar ayrılık acısı yaşadım ama geri kalan hayatımı mutsuz,ağlamaklı olmaktan kurtardım.zamanla anlıcaksın bunları.şu an sana hikaye gibi gelicek.ama sabır ve zaman...

seni dugune goturmemek pahasina yalan soylemis bir insan senin varligindan rahatsiz duyuyor olamazmi? sevgisi bitmis? sadece senin icin zoraki devam ettiriyor olamazmi? o'da kendini kasmayarak haftada bir zoraki ariyor sen ararsan o'da.. Bunlar sana bir seyler anlatmiyormu?
bir insanin bir insana sevgisi bitebilir ve artik bunu soyleyebilme cesaretine sahip olmaz
bence sevgilinin olayi bu..
cunku bundan otuz sene once bile telefonlar yayginlasmamisken haftada bir aranan aranirdi
e simdi elinin altinda telefon internet ozleyen seven insan kaybetme korkusu yasayan insan
aramazmi?
sevgiliyken sana bunlari yapan hadi bir sekilde evlendiniz diyelim ne olacak o zaman?
sevgi bazen vazgecmektir
ask doya doya yasaniyorsa o zaman gurur olmaz
ama bu durumda yeterince ustune dusen sensin
kiymek bilmeyen niyetini soyleyemeyen bu insana kendini geri cek derim..
genc bir kiz olarak haftada zoraki bir kere aramasini saglamak icin yipratici senin icin
bununla beraber kirilan gururunu dusun derim..
biliyormusun yarin bir gun bu durumu bile kullanabilir ayrilmak icin
ustume cok geliyorsan istemedigim halde sen istiyorsun
buda beni tamamen sogutuyor diyebilir.. sonra sen uzulursun..

Sonuna kadar katılıyorum hatta sonuna ayrı bir katılıyorum erkekler bu kadar acizdir aslında. Senin şu an böyle dan dan laflara ihtiyacın var pozitifliğe değil. Seviyorum demekle seviyor mu olunuyor? Sözlere önem verme artık. Hep derim, herkes güzel cümle kurabilir ama herkes güzel şeyler yapamaz. Onu hareketleriyle değerlendir. Yurtdışında bekar, parası bol, sevgilisini unutmuş bir erkek başka kadınlarla birlikte olmaz da ne yapar? "Senden ayrılıyorum" demeden ayrıl.

Cnm bnm.. Aldatiliyormusun bilemez burdaki kimse. Ama tahminimce onun kacmasiyla sen ona daha cok baglanir olmussun. Benim anladigim bu cocuk artik seni sevmiyor. Ve tek tarafli sevgi sana zarardan baska birsey (ne yazik ki) vermez.. Kimseyi bu kadar önemsemeye degmez. Daha evlenmeden yalanlara baslamissa bunun devami mutlaka gelir. Ailenede saygisi yok anladigim kadariyla insan insani böyle zor durumda birakmaz. Amacim seni skmak üzmek degil. Etrafina bak.. Mutlaka seni mutlu edecek birini bulursun. Emin ol ayrilirsan cok daha rahatlayacaksin. Kendine güvenin gelecek.. Hic bisey onu vazgecilmez kilmasin sende.

Ayrica ´seni seviyorum hayatim´ diye ayda bir msj atsa nolurmus. Ver numarani bende ayda bir atayim sana msj. Seni uzmek istmem ama kendini kurtar derim. Bu msjlara inanma.. Bu kadarcik sevgiye layik oldugunu da düsünme. Böyle ömür gecmez. Ne yasanmissa yasanmis.Ne asklar ne evlilikler yikiliyo gidiyor. Insan 7sinde ne ise 70ndede odur diyen bence yanlis demis. Insanlar degisir. Inan bana degisir.. Seni aramayan sormayan, ailene saygi göstermeyen, sana yalan söyleyip seni yaninda gururla gezdirmeyen adamdan hic bisey olmaz.. Inan senin o sevginide haketmiyor sende onun o minnacik sevgisine kalmadin.. Nap et kurtul.. Cok mutlu olcagina inaniyorum..

Iliskiniz resmen olmasada bitmis sadece karsi taraf acisindan bitirmek icin bi bahane lazim.

O bahaneyi sevgilinize vererek bu zevki ona tattirmayin

bu sefer kararli olun ve bitirin zaten bitmis uzatmalari oynuyorsunuz,sevgi karsilikliysa güzeldir tek basina sevmek sadece aci verir 6 yiliniz gitmis bi 6 saat bile cekmeyin önünüze bakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…