Aldatılıyor muyum ?

gzdkpz

hayatımın 3 anlamı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
750
6
46
İstanbul
Merhabalar
Ben yeni üye oldum siteye .Dayanışma ve yardımlaşma çok güzel.Son günlerde benim de içimi kemiren bazı şüpheler var.Evliyim 2 oğlum var.Eşim iyi huylu bir insan.Ama bana olan ilgisi çok azaldı hayatında biri var diye düşünüyorum.Kendisine sorduğumda beni ciddiye almıyor bazen var diyor bazen yok diyor.Eşim iyi aile babasıdır eskiden de dışarda olurdu ama son bir senedir her hafta sonu ve bazı geceler dışarda.Çalışdığını işlerinin yoğun olduğunu söylüyor bazen de arkadaşlarıyla gezdiğini.Ben pek onun arkadaş çevresine katılmadım çekingen bir yapım var ev hanımıyım evde olmayı seviyorum hiç çalışmadım eşim çalışmamı kendime ait bir hayatım olmasını dost edinmemi söylüyor .Eskiden beni gezdirirdi ama artık yorgun olduğunu söylüyor eve gelince ya hemen uyur ya da bilgisayardadır.cinsellik son bir senedir yok ben de istemiyordum o da artık istemiyor iki hafta önce de böyle daha rahat ediyorum diyerek yatağımızı ayırdı.Yapdıüım yemekleri beğenmemeye konuşmalarımı eleştirmeye başladı.Eskiden ailecek gezerdik artık çocuklarda büyüdü eşime beni gezdirmesini söylüyorum ama yorgun ve yoğun olduğunu söylüyor ve her hafta sonu evde yok.Arkadaşım yok arkadaşda edinemem ne yapacağımı şaşırdım .eşim çok ilgisiz acaba bir başka kadın mı var?Ne yapmam gerekir*Çaresizim.

Mrb,

okudum fakat anlamiyorum. bazi sebeplerden dolayi Esin'le yataklarinizi ayridiniz gerci bu sizin ozeliniz ama yataklari ayirmak "ayrildik" anlamina gelmez mi? (ben evli dglm bu arada) Cinselligi ne sen istiyorsun ne de o, peki neden aldatilip aldatilmadigini ogrenmek istiyorsun. Esinle bu noktaya geldiyseniz, tahmince esin baska bir kadina yonelmis olabilir, umarim oyle degildir ama ben tecrubesiz olarak bu aklima geldi..

eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum

içinize kurt düşürmek istemem ama bana de evli ve iki çocuk babası olarak eşininiz tutumu çok normalmiş gibi gelmedi. Yaşınız kaçtı acaba? Hele hele yatağı ayırma fikri bence olayın kilit noktası olmuş.Peki hayatında birinin olması sizin için neyi değiştirecek? Şayet böyle birşey varsa öğrendiğiniz zaman tüm ipler kopma noktasına gelir mi? yani siz yolları ayırabilme gibi bir cesareti kendinizde görüyor musunuz? Yoksa boynunuzu büküp buna kayıtsız mı kalırsınız?
Eşinizle ciddi ciddi konuşsanız özellikle yatağı ayırma konusunu neden buna gerek duyduğunu... Aranızdaki evlilik ilişkisinin normal olup olmadığını sorgulasanız? Sizi kaale alıp ciddi ciddi konuşmaz mı ki?

:46:
eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum

benim de eşim bazen yatarken horluyor ama yapacak bişey yok o benim hayat arkadaşım bunu neden problem yapar ki bir insan saçma olmuş:47:

boşanmak istemiyorum.benden boşanmak istiycek diye korkuyorum gerçi o boşanmış aile çocuğu bir de biz karadenizliyiz biz de boşanmak olmaz yaşım 42
beni ciddiye almıycak diye korkuyorum.eşim eskiden 2 gün aynı gölmeği giyerdi artık her gün giysi değiştiriyor koku sürüyor sık alışveriş yapıyor beni aldatsa çok üzülürüm ne yapmam lazım ya da nasıl emin olurum gerçi gidecek yerim yok o benim anam babam herşeyimdi onsuz naparım bilmiyorum

Cinsellik bittiğine göre,büyük ihtimalle aldatıyordur.

Kaç yaşındasın ? Çocukların büyük mü ?
Bence de çalışmaya başlasan senin açından iyi olur.
Hem kendine güvenin gelir,dışarı açılırsın,daha aktif ve sosyal bir hayatın olur.
Hem de eşinle kopma noktasına gelirseniz,bir dayanağın olur.

biz bunun gibi durumlar yazdığımızda uyarı alıyoruz,bence adamı takibe al ,gerçekler ortaya çıkacaktır

çalışmak zor geliyor ilaç kullanıyorum erken kalkamıyorum o da bunu biliyor aslında çalışmamı istiyor arkadaş edinmemi onlarla gezmemi istiyor yatak ayırma konusunda ise bunun daha sağlıklı olduğunu söylüyor ama ben duygusal olarak etkileniyorum o çok rahat gözüküyor

Yazdığın bütün detaylar,aldatmaya delalet ediyor.

Emin olursan boşanacak mısın ?
Kanıt bulmak kolay olmalı çünkü eşin fazla umursamıyor anladığım kadarıyla.
Biraz telefon-internet takibi,biraz da nerdeydin,kimleydin demek veya takip etmekle yakalarsın.

boşanmak istemiyorum.benden boşanmak istiycek diye korkuyorum gerçi o boşanmış aile çocuğu bir de biz karadenizliyiz biz de boşanmak olmaz yaşım 42
beni ciddiye almıycak diye korkuyorum.eşim eskiden 2 gün aynı gölmeği giyerdi artık her gün giysi değiştiriyor koku sürüyor sık alışveriş yapıyor beni aldatsa çok üzülürüm ne yapmam lazım ya da nasıl emin olurum gerçi gidecek yerim yok o benim anam babam herşeyimdi onsuz naparım bilmiyorum

Karadenizli olmak ile bosanmanin ne alakasi var?
Seni terk etmesini istemiyorsan kendine ceki duzen ver, mademki sigaradan hoslanmiyor, birak sende, veya koku sur, sende giyin suslen puslen, aklini basindan al..

Canım 10 yıllık evli biri olarak banada yatağını ayırması garip geldi, diğer alametlerde ikinci bir kadını işaret ediyor.İnşaallah biz yanılıyoruzdur ama zannetmiyorum.Bencede kendine güvenmelisin mutlaka yapabileceğin bişeyler vardır...

Yazdığın bütün detaylar,aldatmaya delalet ediyor.

Emin olursan boşanacak mısın ?
Kanıt bulmak kolay olmalı çünkü eşin fazla umursamıyor anladığım kadarıyla.
Biraz telefon-internet takibi,biraz da nerdeydin,kimleydin demek veya takip etmekle yakalarsın.

boşanmak istemiyorum biz de boşanmak yokdur o da karadenizli ben de
telefonunda kayıt yokdu bakmışdım nerdeydin kimleydin dediğimde arkadaşlarla gezdik diyor ben artık seni gezdiremem diyor sen arkadaş bul kendine gez diyor

Evlilik hayatını sürdürebilmek gerçekten zor olabiliyor bazen.Özellikle bu zorluğu sıkıntıyı kadın yaşıyor.2 evladınız var Allah bağışlasın tahmin ediyorumki evlilik sürenizde 5 yıl üzeridir.Eşinizi tanıyor olmalısınız diye söylüyorum bu zamanı.

Hemen acab aldatılıyormuyumu düşünmek yerine sizce bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim diye sorsaydın keşke.Evlilikte aldatılmak yada aldatıldığını düşünmek büyük güvensizlik sorunu olayları dahada içinden çıkılmaz hale sokabilir.Ben şahsen eşinin çok yoğun çalıştığını bu yüzden sana çok zaman ayıramadığını düşündüm yada düşünmek istedim.

Lütfen sigara içenler bana kızmasın kırılmasın ama sigara içmeyen biri için sigara çok itici olabiliyor bu yüzden yataklarını ayıran bir arkadaşım vardı eşi sigarayı bırakınca herşey yoluna girmişti.Yani çok özür diliyorum ama bu koku bile eşini senden uzaklaştırabilir kendimden biliyorum bir ter kokusuna birde sigara kokusuna tahammülüm yok.

Sigara için bir ürün var adını vermem doğru olmaz ama bu çok reklamını yapıyorlar hani.tü...ile başlayan kullanıp yararını görenler çok bir dene istersen.

seninde yerinde olsam sigarayı bırakmaya çabalardım kendime daha çok özen gösterirdim ve bu düşünceleri çıkarırdım kafamdan.İnşallah herşey düzelir huzurlu yuvanda mutlu mesut yaşarsın arkadaşım.

Adam daha ne yapsınki size?
Zaten kendiniz yazmışsınız soruyorum bazen EVET bazen hayır diyor.Normal bir adam evet aldatıyorum dermi?
Aldatanda demez sizinki artık yüzsüzlüğün boyutunu öyle bir aşmışki sorduğunuzdada pişkin pişkin söylüyor.Kaldıki hareketleride bunu onaylıyor.Siz hala neyin sorusundasınız?Herşey açık zaten.Hı sizde gerçekseniz tabi:34:

Neden bu kadar eve dönüksün ?
İlaç neden kullanıyorsun ?

çocuklar küçükken ağlardım sıkılırdım sokağa çıkamazdım eşim doktora götürdü doktor gezdireceksin dedi eşim de sağolsun gezdirdi ilaç kullandım şimdi daha rahatım uyku sorunum var çok uyuyorum diye kızar eşim .doktor bir ilacı kesdi bir tane ye devam ediyorum evi seviyorum bir de eşim ve çocuklarımla piknik yapmayı gezmeyi seviyorum

Ne demek sen arkadaş bul gez demek, ablacım kusura bakma ama eşin bu evliliği çoktan bitirmiş ama sen hala farkında değilsin...

boşanmak istemiyorum biz de boşanmak yokdur o da karadenizli ben de
telefonunda kayıt yokdu bakmışdım nerdeydin kimleydin dediğimde arkadaşlarla gezdik diyor ben artık seni gezdiremem diyor sen arkadaş bul kendine gez diyor

Ama neden bosanma yok karadenizli olmak ile??? bende oraliyim ama bosanmanin karadenizliligie uymuyor diye birsey garip geliyor.
Esinin bu son cumlesi yollarin ayirdigini tekrar belirtiyor.. Ne yapma konusunda da sende onu gittigi yerlere git mesela, ona kendini goster.

Back
X