- 3 Kasım 2011
- 218
- 46
- 123
mrb arkadaşlar erkek arkadaşımla büyük problemlerim var..daha öncede tartıştığımıza dair konu açmıştım, tartışmalar hala devam ediyor diyemicem çünkü konuşmuyoruz ya da konuşamıyoruz bilmiyorum.. erkek arkadışım askerde( biliyorum o asker biraz alttan al diyeceksiniz ) inanın bunu çok denedim olmuyor hiç birşey değişmiyor hatta ben alttan aldıkça herşey arap saçına döndü gibi geliyor.. kısaca anlatmak gerekirse onbeş yirmi gündür ara ara barışıp tekrar tartışıyoruz. en son tartışmamız beni aramadığı için oldu aslında pekte tartışma sayılmaz ben bi kaç bi şey söyledim o yanıtsız bıraktı.. öyle yapınca bende üzerine düşmedim bi kaç gündür aramıyordu, pazar günü çarşı iznine çıkmış msn ye girmiş kullanıcı adına falan seni özlemek kutuplarda kalmak gibi, fırtınanın şiddeti ne olrsa olsun martı sevdıği denizden vazgeçmez giibi seyler yazmıs bide bana çevrimdışı ileti yollamıs seni çok özlüyorum herşey için özür diliyorum diye.. bir türlü anlam veremiyorum madem beni özlüyorsun nete girip msnden birseyler paylaşacagını ankosorluden arayıp sesimi duymayı neden tercih etmiyorsun.. neyse dün beni aradı 3. aramasında açtım gayet normal konusuyor daha çok sinirlendim sanki sorun yaşayan biz degiliz gibi deli oldum.çarşı iznine çıktın beni neden aramadın diye sordum ben çarşı iznine çıkmadım dedi nasıl çıkmadın msn dekiler ne dedim arkadaşın telden girdim msnye dedi allah askına bilen söylesin telefondan msn ye girilip çevrimdışı olan birine mail değil de çevrimdışı anlık ileti yollanır mı? hadi onu geçtim benim erkek arkadaşımın facesi yok izne geldiğinde sürekli bi arkadasının adını söylüyordu aradım onu faceden buldum duvarı falan açık oda aynı gün video paylaşmış facesinden belliki çarşı iznine çıkılmış ve bana yalan söylüyo erkek arkadaşıma bunu söylemedim bana yalan söylüyorsun çarşı iznine çıktığını biliyorum dedim nerden biliyosun ya falan demeye başladı bende dedim ki tamam sana hiç birsey sormıcam birseyde yapma dedim.. ne yani aramayayım mı seni dedi. bende ne yapmak istiyosan onu yap dedim misafir var ben kapatıyorum dedim ve o benim yüzüme teli kapattı bu sizce ne demek oluyor ne yapmaya çalışıyor ilgisiz sevgisiz yalanlar teli yüzüme kapatmalar aldatılıyor olabilir miyim.. çok uzun oldu hakkınızı helal edin