• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyor muyum..

GDT

ben sensiz yorgunum
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
218
46
123
mrb arkadaşlar erkek arkadaşımla büyük problemlerim var..daha öncede tartıştığımıza dair konu açmıştım, tartışmalar hala devam ediyor diyemicem çünkü konuşmuyoruz ya da konuşamıyoruz bilmiyorum.. erkek arkadışım askerde( biliyorum o asker biraz alttan al diyeceksiniz ) inanın bunu çok denedim olmuyor hiç birşey değişmiyor hatta ben alttan aldıkça herşey arap saçına döndü gibi geliyor.. kısaca anlatmak gerekirse onbeş yirmi gündür ara ara barışıp tekrar tartışıyoruz. en son tartışmamız beni aramadığı için oldu aslında pekte tartışma sayılmaz ben bi kaç bi şey söyledim o yanıtsız bıraktı.. öyle yapınca bende üzerine düşmedim bi kaç gündür aramıyordu, pazar günü çarşı iznine çıkmış msn ye girmiş kullanıcı adına falan seni özlemek kutuplarda kalmak gibi, fırtınanın şiddeti ne olrsa olsun martı sevdıği denizden vazgeçmez giibi seyler yazmıs bide bana çevrimdışı ileti yollamıs seni çok özlüyorum herşey için özür diliyorum diye.. bir türlü anlam veremiyorum madem beni özlüyorsun nete girip msnden birseyler paylaşacagını ankosorluden arayıp sesimi duymayı neden tercih etmiyorsun.. neyse dün beni aradı 3. aramasında açtım gayet normal konusuyor daha çok sinirlendim sanki sorun yaşayan biz degiliz gibi deli oldum.çarşı iznine çıktın beni neden aramadın diye sordum ben çarşı iznine çıkmadım dedi nasıl çıkmadın msn dekiler ne dedim arkadaşın telden girdim msnye dedi allah askına bilen söylesin telefondan msn ye girilip çevrimdışı olan birine mail değil de çevrimdışı anlık ileti yollanır mı? hadi onu geçtim benim erkek arkadaşımın facesi yok izne geldiğinde sürekli bi arkadasının adını söylüyordu aradım onu faceden buldum duvarı falan açık oda aynı gün video paylaşmış facesinden belliki çarşı iznine çıkılmış ve bana yalan söylüyo erkek arkadaşıma bunu söylemedim bana yalan söylüyorsun çarşı iznine çıktığını biliyorum dedim nerden biliyosun ya falan demeye başladı bende dedim ki tamam sana hiç birsey sormıcam birseyde yapma dedim.. ne yani aramayayım mı seni dedi. bende ne yapmak istiyosan onu yap dedim misafir var ben kapatıyorum dedim ve o benim yüzüme teli kapattı bu sizce ne demek oluyor ne yapmaya çalışıyor ilgisiz sevgisiz yalanlar teli yüzüme kapatmalar aldatılıyor olabilir miyim.. çok uzun oldu hakkınızı helal edin

haha helal tatlim helal

benim bildigim telden cevrimdisi mesaj yolluyamiyosun,tabi her programda degisebilir bu emin degilim
kabul ettimi carsiya ciktigini en sonunda??

haha helal tatlim helal

benim bildigim telden cevrimdisi mesaj yolluyamiyosun,tabi her programda degisebilir bu emin degilim
kabul ettimi carsiya ciktigini en sonunda??

bende öyle biliyorum.. yok canım nerdeee kabul etmedi birde beni konuşturmuyosun deyip üste çıktı telide yüzüme kapattı.. :(

bende öyle biliyorum.. yok canım nerdeee kabul etmedi birde beni konuşturmuyosun deyip üste çıktı telide yüzüme kapattı.. :(

o zmn sunu yap,sen arama
o aradigindada tm hayatim senin agzindan dinlmek istiyorum, anlatirmisin o gunu noldu? diye sor(yani o carsi gununu)
ama diycek bisyi yoksa, lafi toparliyamiyosa demektirki bi aciklamasi yok
hic tavir yapma oyle yaparsa, ee anlat bakalim bitanem napiyosun nasilsin?diye konuyu degistir
degerini bilir boylece

o zmn sunu yap,sen arama
o aradigindada tm hayatim senin agzindan dinlmek istiyorum, anlatirmisin o gunu noldu? diye sor(yani o carsi gununu)
ama diycek bisyi yoksa, lafi toparliyamiyosa demektirki bi aciklamasi yok
hic tavir yapma oyle yaparsa, ee anlat bakalim bitanem napiyosun nasilsin?diye konuyu degistir
degerini bilir boylece

ay yüzüme kapattı hadi hepsini görmezden geldim bunu ne yapayım cnm

ay yüzüme kapattı hadi hepsini görmezden geldim bunu ne yapayım cnm

hmm,isin zor,sorsan suclu sen olucaksn,sormasan sonunda uzulen yine sen olucaksin
o zmn hic bisey sorma ama takip et, mesaj attigi saatlere sen yine dikkat et,pcden felan mesaj attiysa yani.Sonradan dikkat cekmeden sen bu saatte nerdeydin bitanem?seni ariycaktimda musait degilsin sandim arayamdim gibi yalanlar uydur ve bi bak yine yalan soyluycekmi sana

ama artik bu mesaj hataysini yapmaz bence,bence akilliysa yeni bi face acmistir senden habersiz egerki aldatiyorsa
sen arkadsinin facesayfasinida hep kontrol et yorumlara felan bak,kim bilir sen taniyama diye baska bi isim koydu yeni facene sevgilin?
dikkatini ceken,sevgilinin olabilicegi bi isim bulursan arastir(belki birisinin konusma tarzindan felan benzete bilirsin ve o kisi sevgilin cikar)

hmm,isin zor,sorsan suclu sen olucaksn,sormasan sonunda uzulen yine sen olucaksin
o zmn hic bisey sorma ama takip et, mesaj attigi saatlere sen yine dikkat et,pcden felan mesaj attiysa yani.Sonradan dikkat cekmeden sen bu saatte nerdeydin bitanem?seni ariycaktimda musait degilsin sandim arayamdim gibi yalanlar uydur ve bi bak yine yalan soyluycekmi sana

ama artik bu mesaj hataysini yapmaz bence,bence akilliysa yeni bi face acmistir senden habersiz egerki aldatiyorsa
sen arkadsinin facesayfasinida hep kontrol et yorumlara felan bak,kim bilir sen taniyama diye baska bi isim koydu yeni facene sevgilin?
dikkatini ceken,sevgilinin olabilicegi bi isim bulursan arastir(belki birisinin konusma tarzindan felan benzete bilirsin ve o kisi sevgilin cikar)

bunu bende düşündüm belkide face açtı falan diye, ediyorum zaten sürekli takipteyim ama öyle birşey varsa yıkılırım ben ya umarım yanılıyodurum hislerimde...

bunu bende düşündüm belkide face açtı falan diye, ediyorum zaten sürekli takipteyim ama öyle birşey varsa yıkılırım ben ya umarım yanılıyodurum hislerimde...

ama canim bak sunu bilmelisin
tm simdi cok mutlusun ve his bi acigini yakalamadin,cok seviyosun onu onun sevgisinde yanilmak istemiyorum diyosun,tm iyi hos guzelde bunlari evlendikten sonra ogrenmeyecegin ne malum?o zmn sonuclar kat kat kotu olucak
ozmn daha mutsuz olursun dimi?
bende cok seviyorum sevgilimi,bende bi hatasini ogrendigimde yikilirim,ama hep su duayi ediyorum''eger o benim icin hayirliysa evlilige dogru gitmek nasip olur insallh,ama eger nasip degilse ona daha cok baglnmadan, bi acigini yakaliyimki geri donulmeyen yollara girmeden donuyum'"

simdi ogrendigimde yikilirim cok uzuluyorum diyosun ama, simdi bi acigini yakalamayip ilerde evlendiginde yakalarsan butun hayatin alt ust olur,gelecegin darma duman olur uzulmekle kalmaz kimbilir siddete magdur olabilirsin Allah korusun

hislerindn korkularindan arin ve oyle bi gelecegi dusun o sevdigin kisiyle
yani bence inceldigi yerden kopsun be kardesim..

ama canim bak sunu bilmelisin
tm simdi cok mutlusun ve his bi acigini yakalamadin,cok seviyosun onu onun sevgisinde yanilmak istemiyorum diyosun,tm iyi hos guzelde bunlari evlendikten sonra ogrenmeyecegin ne malum?o zmn sonuclar kat kat kotu olucak
ozmn daha mutsuz olursun dimi?
bende cok seviyorum sevgilimi,bende bi hatasini ogrendigimde yikilirim,ama hep su duayi ediyorum''eger o benim icin hayirliysa evlilige dogru gitmek nasip olur insallh,ama eger nasip degilse ona daha cok baglnmadan, bi acigini yakaliyimki geri donulmeyen yollara girmeden donuyum'"

simdi ogrendigimde yikilirim cok uzuluyorum diyosun ama, simdi bi acigini yakalamayip ilerde evlendiginde yakalarsan butun hayatin alt ust olur,gelecegin darma duman olur uzulmekle kalmaz kimbilir siddete magdur olabilirsin Allah korusun

hislerindn korkularindan arin ve oyle bi gelecegi dusun o sevdigin kisiyle
yani bence inceldigi yerden kopsun be kardesim..

kesinlikle bende öyle dua ediyorum hayırsızsa biran önce bitsin diyorum ne yaptıysa askerlik yaptı bizi böyle:( bizim bu şekilde sorunlarımız hiç olmamıştı 7 yıldır birbirimize asla yaşatmadığımız şeyleri 12 ayda yaşattık.. zaten bu tartışma biraz daha uzar ve çözüme ulaşmazsa ve hiç bir açıklaması yoksa inceldiği yerden kopacak :(

kesinlikle bende öyle dua ediyorum hayırsızsa biran önce bitsin diyorum ne yaptıysa askerlik yaptı bizi böyle:( bizim bu şekilde sorunlarımız hiç olmamıştı 7 yıldır birbirimize asla yaşatmadığımız şeyleri 12 ayda yaşattık.. zaten bu tartışma biraz daha uzar ve çözüme ulaşmazsa ve hiç bir açıklaması yoksa inceldiği yerden kopacak :(

bu forumda deneyimli olanlardn duydugum kadariyla askerde bu tur bunalimdar oluyomus sonra gecmis ama tabi sevdigin kisinin bu tur aliskanliklara ne kadar egilimli oldugunuda ogrenirsin boylece,kimileri bunalimi atlatamaz cok abartir kimileride bu bunalimi yener

benimde sevgilim askere gidicek gel beraber bi sozum bulalim senin sorununa,hem senin hayrina hemde ilerde benim isime yarar canim dimi

sen bana anlatirmisin neler yaptin simdiye kadr,facede biseylerini yakaladinmi buyuk kucukte olsada?

ha unutmadan ,arkadslik istegini kabul ettim ama 100 mesj gecmeden ozel mesaj yolluyamiyoruz birbirimize

Merhabalar,bendensin sen de:14:
Karakız benziyor degilmi az cok benim sorunuma :ssz:

seni aramıyımmı demis sende ne yapmakistiyorsan onu yapmisafir var kapatıyorum demissin ben olsam bende yuzune kapatırdım karsımdakinin adam askerde zaten yeterince sıkıntısı var sen olaya boyle yaklasmak yerine biraz sakin dursaydın eger suphelendiysen izne cıkıp cıkmadıgından daha sonraki hareketlerine gore bakıp ona gore davranırdın

bu forumda deneyimli olanlardn duydugum kadariyla askerde bu tur bunalimdar oluyomus sonra gecmis ama tabi sevdigin kisinin bu tur aliskanliklara ne kadar egilimli oldugunuda ogrenirsin boylece,kimileri bunalimi atlatamaz cok abartir kimileride bu bunalimi yener

benimde sevgilim askere gidicek gel beraber bi sozum bulalim senin sorununa,hem senin hayrina hemde ilerde benim isime yarar canim dimi

sen bana anlatirmisin neler yaptin simdiye kadr,facede biseylerini yakaladinmi buyuk kucukte olsada?

bende çok araştırıp okudum değiştiklerini biliyorum ama bu kadarda olmaz diye düşünmedende edemiyorum :(

tamam tatlım olur :) şimdi sevgilim 23 mayısta manisa kıragaca gitti acemi birliği için o aralar sorun yoktu hatta ben onu ziyarete gittim tüm engelleri aşıp ona sürpriz falan yaptım çok mutlu oldu 3-4 ay hiç bıkmadan söyledi beni çok mutlu ettin hayatımın en güzel en özel günüydü falan diye.. neyse acemi birliği bitti memlekete geldi malesef görüşemedik ama görüşme imkanım olsa kosa kosa giderdim ailevi problemler diyeyim.. "belkide bu sorunları tetikledi ve onu özlemediğimi düşündü".. ben ona anlattım seni yolcu etmeyi senin boynuna sıkı sıkı sarılmayı senden çok istedim ama olmadı dedim anlayışla karsıladı ama çok üzüldü biliyorum :( her neyse suan van merkezde usta birliğini yapıyor ilk gittiği sıralar arayamıyordu adapte olamamıştır diye düşünüyodum ama ablamın eşi askerdeyken ablamla çok rahat görüşüyordu hatta mesajlaşıyorlardı sık sık bunları düşününce haliyle zoruma gidiyordu.. sonra sevglim izne geldi ben o sırada ankaradaydım benim yanıma geldi 3-4 gün kaldı hersey rüya gibiydi yine çok mutluyduk..bana dedi işte üst devre bi gitsin bende tel alıcam rahat rahat konusucaz falan söz verdi. ve gitti son zamanlarda ben anlayamıyorum sesini yükseltiyo kavga ediyoruz tartışıyoruz bu seferde sen benim için birseyler yap gibi seyler ima ediyor ama benim yapım geregi ilk adımı atamıyorum hem bu yeni bişey degil biz çıkmaya başladığımızdan beri böyleydi neden şimdi gözüne batıyor anlamıyorum.. daha birseyine yakalamadım o arkadasının facesine sık sık girip bakıyorum mutsuzuz ama nedenini bilmiyorum arada soğukluk var anlayacağın :( cuma günü msn de görüştük çok soğuktu ve sürekli hadisenin şarkısını dinliyodu :47: "mesajımı almıstır o":47: bunu düşününce daha çok sinirleniyorum :47:

seni aramıyımmı demis sende ne yapmakistiyorsan onu yapmisafir var kapatıyorum demissin ben olsam bende yuzune kapatırdım karsımdakinin adam askerde zaten yeterince sıkıntısı var sen olaya boyle yaklasmak yerine biraz sakin dursaydın eger suphelendiysen izne cıkıp cıkmadıgından daha sonraki hareketlerine gore bakıp ona gore davranırdın

ya zaten bu 1 günlük mesele degil.. yüzüme kapattıda ne oldu ki sanki. hem o an, sevdiğin insanın yalan söylediğini bildiğinde askerlik gelmiyor insanın aklına

Back
X