- 3 Kasım 2011
- 218
- 46
- 123
haa,o zmn gel gel sende bizdensin
dimi dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haa,o zmn gel gel sende bizdensin
aaa pardon ya,seker ben yeni hatirladim,sende boyle bi konu acmistin dimi??[/QUOTE
ben bulamadım ya ona neler önerdiler merak ettimm şimdi
bende çok araştırıp okudum değiştiklerini biliyorum ama bu kadarda olmaz diye düşünmedende edemiyorum![]()
tamam tatlım olur :) şimdi sevgilim 23 mayısta manisa kıragaca gitti acemi birliği için o aralar sorun yoktu hatta ben onu ziyarete gittim tüm engelleri aşıp ona sürpriz falan yaptım çok mutlu oldu 3-4 ay hiç bıkmadan söyledi beni çok mutlu ettin hayatımın en güzel en özel günüydü falan diye.. neyse acemi birliği bitti memlekete geldi malesef görüşemedik ama görüşme imkanım olsa kosa kosa giderdim ailevi problemler diyeyim.. "belkide bu sorunları tetikledi ve onu özlemediğimi düşündü".. ben ona anlattım seni yolcu etmeyi senin boynuna sıkı sıkı sarılmayı senden çok istedim ama olmadı dedim anlayışla karsıladı ama çok üzüldü biliyorumher neyse suan van merkezde usta birliğini yapıyor ilk gittiği sıralar arayamıyordu adapte olamamıştır diye düşünüyodum ama ablamın eşi askerdeyken ablamla çok rahat görüşüyordu hatta mesajlaşıyorlardı sık sık bunları düşününce haliyle zoruma gidiyordu.. sonra sevglim izne geldi ben o sırada ankaradaydım benim yanıma geldi 3-4 gün kaldı hersey rüya gibiydi yine çok mutluyduk..bana dedi işte üst devre bi gitsin bende tel alıcam rahat rahat konusucaz falan söz verdi. ve gitti son zamanlarda ben anlayamıyorum sesini yükseltiyo kavga ediyoruz tartışıyoruz bu seferde sen benim için birseyler yap gibi seyler ima ediyor ama benim yapım geregi ilk adımı atamıyorum hem bu yeni bişey degil biz çıkmaya başladığımızdan beri böyleydi neden şimdi gözüne batıyor anlamıyorum.. daha birseyine yakalamadım o arkadasının facesine sık sık girip bakıyorum mutsuzuz ama nedenini bilmiyorum arada soğukluk var anlayacağın
cuma günü msn de görüştük çok soğuktu ve sürekli hadisenin şarkısını dinliyodu
"mesajımı almıstır o"
bunu düşününce daha çok sinirleniyorum
![]()
aaa pardon ya,seker ben yeni hatirladim,sende boyle bi konu acmistin dimi??[/QUOTE
ben bulamadım ya ona neler önerdiler merak ettimm şimdi
yorum yazmistim onada,ben bi bakiyim basliga canim,hemen geliyorum
okudum canim, bence su oldunce cok guzel bi surprizle geldin onu sevindirdin,ama sonralarda ailevi meseler felan derken onu biraz aksatmissin
senden yine o tur surprizler bekliyo kesin,bunuda goremedigi icin sorun goruyo kendince,e tabi bide askerlik stressi felan
ben mesajimi almistir o yazisindan daha cok o klibe baktigina sinirlenirim,bi garip dans ediyo hadise orda
yorum yazmistim onada,ben bi bakiyim basliga canim,hemen geliyorum
tamam canım bi bak bakalıkm
bulamadim canim ya,belki yanlis hatirliyorum konu acmadi, sekeri baska bi konudan taniyorum ama nerden hatirlayamadim
neyse baska bisey buldum, konu basligi erkek askerde degisirmi? bi orya bak sen istersen
baktım baktım onu okudummilletin sevgilisi olumlu yönde değişmiiş biziki tüm olumsuzlukları çekmiş sağolsun
![]()
bak sunu yapabilirsin,o carsi gununu hic acma daha,sil bastan yap o hatasini gormezden gel,ona sik siki sarildigini belli et
askerde sevdicegin tatlim ya ordaki psikoloji ona yeterde artarda. dayanamiyo demekki oranin duzenine,sana bagli onu sevindirmek sabir vermek senin sevgini gordukce askerin bitmesi icin kavusmaniz icin ip ceker o,,bu seferde sen yapsan ? tlefonu varmi su an elinde yoksa sadece haftasonumu? eger teli varsa yaninda bi mesaj at
benim bazen aklima duser sevgilime arka arkaya yazarim,tatlim bitanem tektanem hayatim herseyim gulumsemem seni coooookkkk ozledim diye,cok sevinir,sende denesen??
haha,benim akla bak ya,sadece bi basligi gordum asker diye,senin konuna uyuyo bi bak diye dusundum,yeni aklima geldi dogru olumluydu o konu
vay salak kafam kizin yarasina tuz bastim,kusura bakma canim ya
telini ara ara acıyor mesaj atsam iletilirmi onu bile bilmiyorum ya iyi güzel çok güzel seyler söylemissin canımama küsüz sonuçta küs olmasak bende çok sey yazıyorum ansızın onu mutlu etmek için ama küs olduğumuz için elim gitmiyor ama kalbim deli gibi istiyor onun için birşeyler yapmayı
galiba ben cok kızgınım ona karşı ya
![]()
hmm,ne zman telefonun acar bi haberin varmi? olsun sanki simdi olmasada o aradiginda unut o carsi konusunu boynuna atlarcasina guzel sozlere bog onu, aslinda ileriyide konusabilirsin?insallh sen askerden geldiginde soyle soyle yapariz,sen ne yapmak istersin felan diye sor hayal kurun?kir gitsin su inadini be,ona kizgin degilsin sen!!deliler gibi asiksin!!
boylece bi hedefi olur daha sabreder ordaki zorluklar karsisinda
keyfi ne zaman isterse o zaman açar kürkçü dükkanı açık nasıl olsaaa amaannn amann valla leyla etti benide kıymet bilmiyor işte.. bu dediklerini denicem bacım zor ne kadar olsada geri tepmez umarım![]()
kiz biraz anlatsana askere gitmeden once ne tur romantiklikler yapardi sevdigin? canim ask hikayeleri dinlmek istedi
hem seninde sinirin gecer guzel anilari hatirladikca
o yuz ifadelerini nasil yapiyosunuz ya??
Birgün bu erkekleri anlamak mümkün olabilecek mi acaba?
Yahu sevgilin var seni bekliyor üstelik. Daha ne istiyosun, üzmemek için elinden geleni yapıcağı yerde birde çarşılarda gezmek derdinde.
Canım benimde eşim 6 aydır asker.Sakın ha derim sakın barışmak için ilk adımı sen atma,sen haklı tarafsın eğer sen ararsan önce o hatalarını görmezden geldiğini düşünür ve tekrarlayabilir.Bırak kafasına ne zaman dank ederse arasın özür dilesin,süründür.
İnşallah kısa zamanda güven tazeleyici bişeyler yapar.