aldatılıyor muyum?

hanımlar merhaba 10 yıllık bir ilişkinin neticesinde 4 ay önce evlendim.çok mücadele ederek evlendik.evlendikten sonra tam herşey güzel derken benim ailem özellikle annem eşimle zıtlaştı ve boşanmaya zorladı beni kabul etmedim eşimle mutluyum dedim ama devamlı mesajlar aramalarla huzursuz ediyordu beni ve bu eşimle olan iletişimime de yansıyordu.kv ve kp ile aram iyi değil güler yüz gösteremiyorum ama hizmetimi güzel yapıyorum.eşim devamlı evliliğimizin kötü olduğunu söylüyor heryerde tamam var ufak tefek şeyler ben eskisi gibi şen şakrak değilim ama düzelebilirdi bunun için uğraşıyorum ben.
ve eşim beni aldatıyor sanırım.çalıştığı yerden bir kızla çok samimi zaten işyerinde sadece kızlar var çalışan olarak.eşim dersaneye gidiyordu hemde ancak dersane bitmiş ve benim haberim yok eşimde biliyor ama dersane saatlerinde bana dersanedeyim diyip gidiyor.ben bunu öğrendim ve takip ettim bir gün.eşim bu samimi olduğu kız ve başka bir bayan ile beraber bir arabaya bindiler ve gittiler.ben hemen aradım kimler var kaç kişisiniz dedim yalan söyledi 4 kişiyiz ve şuda var bizi dersaneye bırakacak filan dedi.inanmadım ama dersaneye gittim tam 3 saat bekledim ne eşim geldi ne başka biri.içeri girdim sordum dersler bittiği için gelen yok dendi.eşimi aradım gürültülü bir yerdeydi dersanenin kantinindeyim dedi.gidip baktım yok ve telefonu kapandı.
1 saatte durakta bekledim ne tarafta gelecek diye.
inkar ediyor telafi dersi vardı kimse gelmeyince bende biraz bekleyip erkek arkadaşlarla gittim dedi.ama ben 3 saat bekledim başka çıkış kapısıda yok dersanenin ve çıkmadı.inkar ediyor.
ne yapmalıyım sizce

Yorumlar da bir degisik :/
Maalesef aldatiliyorsunuz konu sahibi
İki seçenek var
1. Görmezden gelmek
2. Ayrılmak
3. Ayrilmayacaksan yüze vurma piskinlesir

gözümle görsem inanmam bu olsa gerek, resmen görmüşsünüz yani daha neyin acabası...

Kıskanç ve baskı bir karakteriniz var
eşiniz o yüzden evden uzaklaşıyor ve yalan söylüyor
baskıcılığı bırak gönlünü okşa sana dönecektir

hanımlar merhaba 10 yıllık bir ilişkinin neticesinde 4 ay önce evlendim.çok mücadele ederek evlendik.evlendikten sonra tam herşey güzel derken benim ailem özellikle annem eşimle zıtlaştı ve boşanmaya zorladı beni kabul etmedim eşimle mutluyum dedim ama devamlı mesajlar aramalarla huzursuz ediyordu beni ve bu eşimle olan iletişimime de yansıyordu.kv ve kp ile aram iyi değil güler yüz gösteremiyorum ama hizmetimi güzel yapıyorum.eşim devamlı evliliğimizin kötü olduğunu söylüyor heryerde tamam var ufak tefek şeyler ben eskisi gibi şen şakrak değilim ama düzelebilirdi bunun için uğraşıyorum ben.
ve eşim beni aldatıyor sanırım.çalıştığı yerden bir kızla çok samimi zaten işyerinde sadece kızlar var çalışan olarak.eşim dersaneye gidiyordu hemde ancak dersane bitmiş ve benim haberim yok eşimde biliyor ama dersane saatlerinde bana dersanedeyim diyip gidiyor.ben bunu öğrendim ve takip ettim bir gün.eşim bu samimi olduğu kız ve başka bir bayan ile beraber bir arabaya bindiler ve gittiler.ben hemen aradım kimler var kaç kişisiniz dedim yalan söyledi 4 kişiyiz ve şuda var bizi dersaneye bırakacak filan dedi.inanmadım ama dersaneye gittim tam 3 saat bekledim ne eşim geldi ne başka biri.içeri girdim sordum dersler bittiği için gelen yok dendi.eşimi aradım gürültülü bir yerdeydi dersanenin kantinindeyim dedi.gidip baktım yok ve telefonu kapandı.
inkar ediyor telafi dersi vardı kimse gelmeyince bende biraz bekleyip erkek arkadaşlarla gittim dedi.ama ben 3 saat bekledim başka çıkış kapısıda yok dersanenin ve çıkmadı.inkar ediyor.
ne yapmalıyım sizce
Çok dolduruşa geldin de ufak tefek sorunlar olarak gördüğün şeyler aslında ciddi huzursuzluklar olabilir mi?
Bu kız yeni mi çıktı, daha önceden bir durum sezdin mi aralarında? Eskiden beri tanıyorsa sadece bunaldığından arkadaşlarıyla görüşüyor olabilir ama işin içinde çok yalan var. Bu yalanların nedeni senin aşırı baskıcı ve kontrolcü tutumun değilse düşündüğün doğru olabilir.
Bir de ben asıl annen ne diyerek zıtlaştı daha yeniyken evliliğiniz o kadar onu merak ettim, boşan derken ne öne sürdü mesela? Kendisi de bir şey görmüş kulağına bir şey gelmiş olabilir mi?

evet meyilli bu kesin benim aşkım neden bitmedi anlamadım.ben ailesinden çok çektim ama kendime hep bir kılıf bulup ona daha çok bağlandım.
kıza eşimin sosyal hesabından mesaj attım çıkışta işin var mı diye sebebini sordu ne yapayım çatlıycam aralarında ne var diye
Sen neden kıza mesaj atıyorsun çok yanlış çoook. Ne kendi adına ne eşin adına! Senin bir sorunun varsa eşinle. 2. kadın işin içinde olsa bile sadece şüphede kalsa bile bu iş diğer kadını bulaştırmadan çözülmeli. Gözünle gördüğün bir yalan durumu varken ama aldatmadan emin olamıyorsan, için içini yiyorsa ve aldatıldığını öğrenince ayrılacaksan git dedektif tut bence daha iyi.
Sanırım eşinin ağzından kıza mesaj atıyorsun bir de :KK20: Bir şeyin çok daha kolay ve dolaysız yolları varken neden ille eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun ki? Şimdi senin mesaj attığını eşin de öğrenince ne olacak? Sen özel hayata saygı göstermeyen ruh hastası paranoyak ilan edildiğinle kalacaksın; yanlış anlama ben demiyorum erkeğin savunması bu şekilde saldırmak olacaktır diyorum. Nasıl bir çözüm doğabilir ki senin bu davranışından, ne düşünerek yazdın hiç anlamış değilim gerçekten:işsiz:

Aldatmanın tanımı yanıltmadır arkadaşım, eşinizin size yalan söylemesi, sizi aldatmasıdır bu kadar basit.
Birkaç söylenecek durum dışında yalanın başka bir gerekçesi olamaz şahsen.
İlla birinin koynuna girmesi, birlikte vakit geçirmesi vb. gerekmiyor. Bu davranış yalanla bir araya gelince gayet de mide bulandırıcı.

Açık açık "Bunaldım ya, bunalttın beni, arkadaşlarla takılıyorum, gitmedim de dershaneye" demiş olsaydı, çok daha ılımlı değerlendirilebilirdi. Annenin, senin, bilmem kimin nasıl davrandığı, yalan için bahane olamaz.

Yazındaki diğer noktalar ayrı ayrı konular. Belki eşin tamamen haklıydı pek çok noktada.
Ancak şu hareket, tüm hakkını sıfırın altında eksiye düşürmüş.
Ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz, sizin ilişkiniz, sizin iletişiminiz.
Yine de şu halinizle fevri olmanızı tavsiye edemem, hamilesiniz sanırım?

Ama yaşadıklarını kendime uyarlarsam;
kendi annemi arayıp "Kına yak" diyerek işe başlar ve evliliğimi deprem gibi sallardım.

Olayi net ogrenin bence sonrada yol yakinken ve cocugunuz yokken bosanin boyle yalanlarla hayat gecmez iyi şanslar

Konu sahibi eski konularına bir baktım da sen sorun batağının içindesin. 4 aylık evli gibi değil de 10 senelik evli ve birbirine karşı herşeyi tüketmiş, güvensiz, anlayışsız bir çift olmuşsunuz siz.

Nişanlı iken de bir aldatma olayı olmuş sanki..

Eşinin ailesi iyi olmayabilir ama senin annen düşman başına(bak bir anneye kolay kolay bunu demem)

Bu kadar sıkıntının içinde aldatma olsa ne olmasa ne yazar? Ya bunları acilen çözün. Sorunun Temeline inerek, empati kurarak , bencil davranmayarak... Ya da gercekten boşanın .. Böyle hayat çekilmez. Eşiniz sizi bugun seviyorsa da az kalmış bu Sevginin tükenmesine..

ne yapmalıyım sizce
Ah ne güzel anlatmişsin güzel kardeşim , maden gittin okul kantideyim bende desene. Orda çikarsa yalanini ortaya, sen böyle yaparsan adam telafi dersi, akşam dersi,yatsi dersi der durur....
Madem gördün çek resmi kanit sana.

benimki sadece şüpheymiş şuan hem kendim küçük düştüm hem eşim küçük düştü açık verdim çevresine.kendimi evliliğimi mahvettim...sanırım bebekten dolayı bu.onunla daha minicikken konulmaya başlamıştım ve kaybettim

geçmiş olsun. nasıl anladın sadece şüphe olduğunu? arabaya binip gittiler demedin mi? o kızın da yalan söylediğini söyledin. bu işten bir şey anlamadım.:KK43:

bak ben sana yapman gerekenı soylıyım hemen

eger bosanıcaksan bukadar kurcala ortaya cıkar ve bosan
bosanmayacaksan hıc gorme duyma bılme kurcalama

cunku kurcalayıp ogrenıp bosanmadın mı adam senın gurursuz oldugunu dusunecek ve bılmene ragmen devam ettıgın ıcın artık hıc cekınmeden saklamadan aldatmaya devam edıcek

bunun sonu cinnet
Agzina saglik arkadasim!!!!

Eger bosancaksan kurcala,bosanmicaksanda bilsen gørsen bile sakin belli etme yoksa arkasi kesilmez...

Aldatmis yada aldatmamis bilemem eşinizi tanıyan sizsiniz. Eşinizde en büyük yanlış yalan söylemesi ,benim güvenimi zedelerdi
doğrusu ne öyle ergenler gibi . Arkadaşlarımla vakit geçiriyorum dese nolucak sanki? Yalan söyleyince insan sinirlenir. Ayrıca annenizin boşan baskısı nekadar itici bi durum . Herkes durması gereken yeri bilmeli böyle şeylere müsade etmeyin. Benim annem böyle birşey söylese çok net tavr imi belli ederim. Evliliğinize kimse karismamali, zira evlilik 2kişi arasında oluyor.

Back
X