- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
hanımlar merhaba 10 yıllık bir ilişkinin neticesinde 4 ay önce evlendim.çok mücadele ederek evlendik.evlendikten sonra tam herşey güzel derken benim ailem özellikle annem eşimle zıtlaştı ve boşanmaya zorladı beni kabul etmedim eşimle mutluyum dedim ama devamlı mesajlar aramalarla huzursuz ediyordu beni ve bu eşimle olan iletişimime de yansıyordu.kv ve kp ile aram iyi değil güler yüz gösteremiyorum ama hizmetimi güzel yapıyorum.eşim devamlı evliliğimizin kötü olduğunu söylüyor heryerde tamam var ufak tefek şeyler ben eskisi gibi şen şakrak değilim ama düzelebilirdi bunun için uğraşıyorum ben.
ve eşim beni aldatıyor sanırım.çalıştığı yerden bir kızla çok samimi zaten işyerinde sadece kızlar var çalışan olarak.eşim dersaneye gidiyordu hemde ancak dersane bitmiş ve benim haberim yok eşimde biliyor ama dersane saatlerinde bana dersanedeyim diyip gidiyor.ben bunu öğrendim ve takip ettim bir gün.eşim bu samimi olduğu kız ve başka bir bayan ile beraber bir arabaya bindiler ve gittiler.ben hemen aradım kimler var kaç kişisiniz dedim yalan söyledi 4 kişiyiz ve şuda var bizi dersaneye bırakacak filan dedi.inanmadım ama dersaneye gittim tam 3 saat bekledim ne eşim geldi ne başka biri.içeri girdim sordum dersler bittiği için gelen yok dendi.eşimi aradım gürültülü bir yerdeydi dersanenin kantinindeyim dedi.gidip baktım yok ve telefonu kapandı.
1 saatte durakta bekledim ne tarafta gelecek diye.
inkar ediyor telafi dersi vardı kimse gelmeyince bende biraz bekleyip erkek arkadaşlarla gittim dedi.ama ben 3 saat bekledim başka çıkış kapısıda yok dersanenin ve çıkmadı.inkar ediyor.
ne yapmalıyım sizce
Yorumlar da bir degisik :/
Maalesef aldatiliyorsunuz konu sahibi
İki seçenek var
1. Görmezden gelmek
2. Ayrılmak
3. Ayrilmayacaksan yüze vurma piskinlesir