aldatiliyor olabilir miyim yoksa kendi kuruntum mu

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Yaklasik iki aydir bir uzaklik var sanki esimde bna karsi ( cinsel anlamda) su an borca batmis durumda arada yaklasiyor sonra uyuyakaliyor ve surekli bu boyle neden yaklasmiyorsun diyorum aklima bile gelmiyor su an borclarimla ugrasiyorum kendi kendine kuruntu yapma diyor bir senedr cinsel anlamda cok aktif bi hayatimiz yok sebep olabilir mi bilmiyorum ama psikiyatriye gitmistik ( ofke kontrol problemi vardi tedaviyi kabul etmeseydi ayrilacaktik ) iki tane ilaci var sakinlestirici etkisi var ikisinin de bu ilaclari kullanmaya basladi baslayali hep boyle ara sira oluyordu cinsellik borclarda artinca cinsellik en son planda kaliyor onun haricinde kizimla gayet ilgili bna karsi bi sogukluk vs yok eskisi gbi yani ama bu cinsellik olayi.beni bunaltti acaba kullandigi ilaclarin etkisi olabilir mi szce kizlar yoksa benim kuruntum mu ?

Merhaba, bildiğim kadarıyla antidepresan tarzı hapların ciddi etkisi var cinsel hayata. Aldatıldığınızı sanmıyorum başka bir gösterge yoksa. İlaçları veren doktorla konuşmalı bence eşiniz doz ayarlaması yapabilirler, sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.

Hiç sanmıyorum.Sıkıntısı var .Bir yandan da ilaçlar da etkiliyor olabilir.

Bir de siz adamı bunaltmayın.Az sabır.Bitecek elbet o borçlar.

Merhaba, bildiğim kadarıyla antidepresan tarzı hapların ciddi etkisi var cinsel hayata. Aldatıldığınızı sanmıyorum başka bir gösterge yoksa. İlaçları veren doktorla konuşmalı bence eşiniz doz ayarlaması yapabilirler, sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir tabii.
Baska birsey yok cinsel hayatimzdaki degisiklik disinda hersey ayni

Hiç sanmıyorum.Sıkıntısı var .Bir yandan da ilaçlar da etkiliyor olabilir.

Bir de siz adamı bunaltmayın.Az sabır.Bitecek elbet o borçlar.
Evet ben cok bunaltiyorum cinsel konuda esimde bitek derdim uckurum mu benim sana hayat sana hos borca batan benim diyor

Ilaclardan ve borclardandir. Anlayis gosterin ve yardimci olun.Aksine daha da bunaltiyorsunuz gibi geldi. Boyle zorlamak daha da ilerletir sorunlarini.

O ilaçlardan bende kullandım doktorum bana da isteksizlik yapabilir eşinle sorun yaşarsanız ilaçlarını değiştirelim demişti.. hakikatten cinsellik aklıma bile gelmiyodu işkence geliyodu hatta

Esinizin Sizin desteginize ihtiyaci olan bir zamanda birde siz üstüne giderek bunaltmayin destek olun burda okuduklarinizi kafaniza takarak benim esimdemi böyle acaba deyip adami tam bir deprasyona sokmayin.sabir edin hersey hayirlisiyla düzelir insallah deyip yaninda oldugunuzu hisettirin Esinize.

Back
X