- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
Kızlar daha önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden bolca bahsettim. Şehir dışından döndü ve akşamına hemen görüşelim dedi bende tamam dedim. Neyse buluştuk sohbet derken ben konuyu açtım dayanamıyorum artık ilgisizliğine böyle giderse ayrılırım çekemem ben seni dedim ama ben ona fırsat vermeden konuştum sonra yüzüme baktı baktı evlenelim biz dedi fazla uzatmayalım dedi. Ben şok tabi neyse dedim maddi olarak sen hazır değilsin toparlan öyle evleniriz dedim. Baktım bu düzeldi tamam dedi bu hafta da işleri yoluna koyayım sonra her şey düzene oturacak bende daha ilgili olacağım söz dedi. Kapattım konuyu sonra arkadaşları geldi etti sohbet ederken bir ara telefonuna baktı bir kızla görüntülü konuşmuşlar. Ama bu kızı ilişkimiz başlamadan önce adını duymuştum arkadaşlarının arasında eşi ölmüş kızın çocuğu varmış yani arkadaşları da tanıyor yani. Neyse benimki de arkadaşımı imiş daha önce mesaj atmıştı gördüm sordum ehliyet alacak motorla ilgili soru sordu dedi bu da motor ustası ya. Tamam dedim neyse bir iki daha mesajını gördüm aldırış etmedim. En son cumartesi görüntülü konuştuklarını gördüm. Yine aynını dedi motorla ilgili soru sordu dedi bende sinirlendim git onunla sevgili ol ben istemiyorum seni diye benim o kızla işim olmaz çocuğu var eşi öldüğünde ben yemek gönderdim cenazesine falan filan. Ama kızdan aşırı gıcık aldım. Sizce aldatıyor mu beni bu kızla.