Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Laale,ona göre öyle bir telefon yok!!Eşiniz size daha önce ihanet etmiş ve siz evliliğinize devam etmişsiniz..
Şimdi yeniden şüpheliyorsunuz...
Bu şüphelerin sonu hiç bir zaman gelmeyecek ki... Aradan kaç yıl geçerse geçsin eşinize asla güvenmeyeceksiniz bunu eşiniz anlamalı ve hareketlerini ona göre düzenlemeli..
Alınan telefon kimeymiş peki?
evli bir kadın mutlaka hisseder. ben şüphelenmiyorkan bile rüyamda yastığımın altında yılan görmüştüm bir keresinde... bir başka gece de öyle bir uyandım ki, rüyamı bile hatırlamıyordum. tek hissettiğim kıskançlıktı. o gece sabaha kadar uyuyamamıştım. ya aldatılırsam naparım o zaman düşüncesiyle.. ama meğersem atı alan üsküdarı geçmiş zaten aldatılıyormuşumö meğerse... kadınların hisleri çok kuvvetlidir. hislerinize güvenin. emin olabilmek için gerekirse takip edin.. şüphe ile yaşayıp kendinizi yemektense var mı yok mu anlar ona göre ya rahatlarsınız ya da olayın üstüne gidersiniz. ama bir yolunuz olacağı kesin..
Öncelikle hepinize cok tsk ederim cevaplarinizdan dolayi.
Su anda cok kötü durum.Sanirim artik yolun sonuna geliyoruz.Konustugumdan beri iki kelime etmedik diyebilirim surat bin karis.Birde dün aksam eve geldiginde üstünü cikarttiktan sonra gömleginin yakasinda sanki makeup lekesi var gibi geldi bana,o gömlegi sakladim yikamaya atmadim.Tenezzul edipte benimle ne sorunumuz sa konusalim bile demiyor,bende dün sms yazdim biz su saat arasi evde yokuz gelip esyalarini alabilirsin diye.Eve geldigimde kimse ne gelmis ne birsey almis.Sonra geldi uzandi o bitanecek koltuguna bende gittim cocuklarin odasinda yatmaya.
Neye gurur yapiyor oda belli degil yada artik gercekten gidici.Birde su var benle bozuk oldumu adam cocuklarin bile yüzüne bakmiyor sanki babamin kapisindan getirdim ben onlari!
Yavas yavas anliyorumki ben yillardir bosa kürek sallamissim ömrümün en güzel yillarini degmez birine harcamisim.Oki bu duruma getirdin sen evliligimiz ozaman neden adam gibi karsima cikipta adam akilli iki medeni insan gibi konusmuyorsun benimle.Dirdirci bir insan olsam hadi cesaret edemiyor dicem.Allah hayirlisi neyse onu kismet etsin.Ne demisler zararin neresinden dönersen o kar........
Evett aynen öyle oldu niye sorsunki durum ortada