Aldatiliyormuyum ?Nasil davranacagimi bilmiyorum

böyle düşünmekte haklısınız ama çözümü düşünerek bulamazsınız. bence gidin ve açık açık sorun!! bir telefon almışsın, kime aldın diye.

evli bir kadın mutlaka hisseder. ben şüphelenmiyorkan bile rüyamda yastığımın altında yılan görmüştüm bir keresinde... bir başka gece de öyle bir uyandım ki, rüyamı bile hatırlamıyordum. tek hissettiğim kıskançlıktı. o gece sabaha kadar uyuyamamıştım. ya aldatılırsam naparım o zaman düşüncesiyle.. ama meğersem atı alan üsküdarı geçmiş zaten aldatılıyormuşumö meğerse... kadınların hisleri çok kuvvetlidir. hislerinize güvenin. emin olabilmek için gerekirse takip edin.. şüphe ile yaşayıp kendinizi yemektense var mı yok mu anlar ona göre ya rahatlarsınız ya da olayın üstüne gidersiniz. ama bir yolunuz olacağı kesin..

Eşiniz size daha önce ihanet etmiş ve siz evliliğinize devam etmişsiniz..
Şimdi yeniden şüpheliyorsunuz...
Bu şüphelerin sonu hiç bir zaman gelmeyecek ki... Aradan kaç yıl geçerse geçsin eşinize asla güvenmeyeceksiniz bunu eşiniz anlamalı ve hareketlerini ona göre düzenlemeli..
Alınan telefon kimeymiş peki?
Merhaba Laale,ona göre öyle bir telefon yok!!
Tabiki yillar gecsede unutulmuyor,ben ona güvenmek istiyorum tabiki yoksa hayat bana zehir oluyor.Herzaman iyiden yöneyim ben yani,yillar önce yasadigim olayi ben zor atlattim ona sans verdim ama tekrarla diye vermedimki o sansi,pismanlgiina inandigim icin dile kolay yillarimiz gecti beraber arti severek evlendik,tabikide esimi seviyorum ama ilkinci bir iliskiyede gözyumacak bir insan degilim.
Benim afra tafra yapicagimi dünden beri o bana yapiyor ne hikmetse!
Iyice karamsarligia itiyor beni ya.Varsada birsey ayrilsin ne hali varya yapsin.Hic olmassa ömrüm boyunca aglicama üc bes gün üzülürüm.Cocuklarim ile hayatima devam ederim.Bu gercegi nasil cikarticam ben bilmiyorumki.

evli bir kadın mutlaka hisseder. ben şüphelenmiyorkan bile rüyamda yastığımın altında yılan görmüştüm bir keresinde... bir başka gece de öyle bir uyandım ki, rüyamı bile hatırlamıyordum. tek hissettiğim kıskançlıktı. o gece sabaha kadar uyuyamamıştım. ya aldatılırsam naparım o zaman düşüncesiyle.. ama meğersem atı alan üsküdarı geçmiş zaten aldatılıyormuşumö meğerse... kadınların hisleri çok kuvvetlidir. hislerinize güvenin. emin olabilmek için gerekirse takip edin.. şüphe ile yaşayıp kendinizi yemektense var mı yok mu anlar ona göre ya rahatlarsınız ya da olayın üstüne gidersiniz. ama bir yolunuz olacağı kesin..

Bana diyor zaten istiyorsan Takip et beni.Hisslerim bana birsey var diyor ama ispat etmem lazimki yüzüne vurayim al senin pismaligin buymus diye.Yoksa yine benim suclu cünki benim isimde öyle bir kabiliyet varki ben haklida olsam olmasamda sucluyum kiskancim .....
Erkeklige sey sürmezki.
Eminim suc bastiriyor sadece ben ne yapacagim onu bekliyor o simdi öyle saniyorum yada boynuna sarilmami bekliyor aman hayatim karda leke var sende yok dememmi herhaldeki yoluna devam etsin.
Bir haltlar karistirdigi kesin artik öyle düsünüyorum.

lanet olsun.. erkekler çok fena. suç bastırmayı da çok iyi beceriyorlar... bir de kadınların erkeklerden daha şeytani yapıda olduğu söylenir... hiç de bile değil işte....

araştır bir şekilde beynindeki şüpheleri netleştir,, öyle ya da böyle....başka birşey demiyorum .. kolay gelsin

aa bende neden mesaj gelmedi diyordum simdi baktım 100 mesaj yazman gerekiyormus :(

sen ısrarla bulmak istiyorsun aldatıp aldatmadıgını ama bulamazsııınn, bir kere yakalanmış adam bir daha senin eline koz verirmi, diger yandan de ki buldun aldatıyor seni ne yapacaksın boşanacakmısın bunca yıllık eşinden, bunca yıllık düzenini nasıl bozacaksın, bozabilecek misin bozmasan bununla yaşayabilecek misin.
çok üzgünüm ama çok kaba bir tabirle b...nu çomaklama derler, sen karıştırdıkça kötü kokular çıkacak :(

adam muhtemelen sevgilisine bir telefon ve başkasının üzerinden hem ona hem kendine ayrı bir hat aldı büyük ihtimalle iş yerindeyken o hattı sevgiliyle konuşmak için kullanıyor, iş yerini kontrol imkanın varsa oralarda fazladan bir telefon dolaşıp dolaşmadığını kontrol edebilirsin.
Maalesef erkekler 40'ına gelince 40'lık hanımlarını bozdurup iki tane 20'lik alıyorlarmış :(

bence o telefon konusunu açan kişi niçin böyle bi şey ortaya attığını söylesin, onunla konuşun ya da arkadaşınızı konuşturun..öyle ortaya bi laf atıp kenara çekilinmez, 20 yıllık evliliğe değiyor bu lafın ucu, oyun değil!

öncelikle otur düşün,aldatılıyorsan ne yapacaksın?

başa döneceksen,hiç araştırma huzurunu bozma derim ben.

ama ben böyle bi yalanla yaşayamam,ayrılırım falan diyosan,peşine düş.sahte facebook profili açabilirsin,telefonlarını karıştırabilirsin (bu konuda bir başlığım var incele istersen,telefondan aldatan eşi yakalama imkanın var) ,takip ettirebilirsin.

Aldatıldığını düşünen eşlerin yaptıkları en büyük hata bu konuyu eşlerine açmalarıdır elllerinde tam kanıt olmadan.

Çünkü hem şüpheleriyle kalıyorlar hemde o evde kalmaya devam ediyorlar. Böylece daha da kötüşeliyor herşey iki taraf içinde.

bu telefon konusunu açan kadın kimdir???necidir??
detay alamazmısınız ondan,almışsa kime almış telefonu???

Öncelikle hepinize cok tsk ederim cevaplarinizdan dolayi.
Su anda cok kötü durum.Sanirim artik yolun sonuna geliyoruz.Konustugumdan beri iki kelime etmedik diyebilirim surat bin karis.Birde dün aksam eve geldiginde üstünü cikarttiktan sonra gömleginin yakasinda sanki makeup lekesi var gibi geldi bana,o gömlegi sakladim yikamaya atmadim.Tenezzul edipte benimle ne sorunumuz sa konusalim bile demiyor,bende dün sms yazdim biz su saat arasi evde yokuz gelip esyalarini alabilirsin diye.Eve geldigimde kimse ne gelmis ne birsey almis.Sonra geldi uzandi o bitanecek koltuguna bende gittim cocuklarin odasinda yatmaya.
Neye gurur yapiyor oda belli degil yada artik gercekten gidici.Birde su var benle bozuk oldumu adam cocuklarin bile yüzüne bakmiyor sanki babamin kapisindan getirdim ben onlari!
Yavas yavas anliyorumki ben yillardir bosa kürek sallamissim ömrümün en güzel yillarini degmez birine harcamisim.Oki bu duruma getirdin sen evliligimiz ozaman neden adam gibi karsima cikipta adam akilli iki medeni insan gibi konusmuyorsun benimle.Dirdirci bir insan olsam hadi cesaret edemiyor dicem.Allah hayirlisi neyse onu kismet etsin.Ne demisler zararin neresinden dönersen o kar........

Öncelikle hepinize cok tsk ederim cevaplarinizdan dolayi.
Su anda cok kötü durum.Sanirim artik yolun sonuna geliyoruz.Konustugumdan beri iki kelime etmedik diyebilirim surat bin karis.Birde dün aksam eve geldiginde üstünü cikarttiktan sonra gömleginin yakasinda sanki makeup lekesi var gibi geldi bana,o gömlegi sakladim yikamaya atmadim.Tenezzul edipte benimle ne sorunumuz sa konusalim bile demiyor,bende dün sms yazdim biz su saat arasi evde yokuz gelip esyalarini alabilirsin diye.Eve geldigimde kimse ne gelmis ne birsey almis.Sonra geldi uzandi o bitanecek koltuguna bende gittim cocuklarin odasinda yatmaya.
Neye gurur yapiyor oda belli degil yada artik gercekten gidici.Birde su var benle bozuk oldumu adam cocuklarin bile yüzüne bakmiyor sanki babamin kapisindan getirdim ben onlari!
Yavas yavas anliyorumki ben yillardir bosa kürek sallamissim ömrümün en güzel yillarini degmez birine harcamisim.Oki bu duruma getirdin sen evliligimiz ozaman neden adam gibi karsima cikipta adam akilli iki medeni insan gibi konusmuyorsun benimle.Dirdirci bir insan olsam hadi cesaret edemiyor dicem.Allah hayirlisi neyse onu kismet etsin.Ne demisler zararin neresinden dönersen o kar........

çok enteresan....
eşyalarını al diyorsun ve eşin hiçbirşey sormuyor mu???

Bence;
Aldatılıyorsunuz. Bu işi bir kere yapan bir daha yapabilir diye düşünüyorum. Yapmayacak insan zaten ilkinde yapmazdı.
Sizinle konuşmaması surat asması, size karşı kapılarını kapatması demek sanırım. Böylece sizi eziyor ve üste çıkmaya çalışıyor. Sizi korkutmaya ve sindirmeye çalışıyor belki de.
Benim eşim benden şüphelenseydi, durduk yere ve suçum yokken eğer, kendimi aklamak için elimden geleni yapardım. Sevdiğimin aklında bişey kalmasın huzursuz olmasın diye. Ve bence ortada byle birşey varsa mecburdur da öyle olmadığını ispatlamaya. Neden huzursuz etsin ki hayat arkadaşını. Ne hakla?
Eşyalarını almaması bu evliliğin devam etmesi istediğini anlamına da gelmeyebilir. Sadece düzenini bozmak istemiyor sanırım erkekler. Kendi hayatlarını yaşasınlar. Keyiflerini kimse kaçırmasın. Ama bu arada aile de yerinde sorun çıkarmadan dursun. Zaten aldatacak kadar karakteri olmayan insanlar ne kendi ailelerine ne de aşık olduklarına sahip çıkarlar ki. Sadece inkar ederler

Ebru Arkadasim sana katiliyorum.Tabiki kimse bana dokunmasin aile zaten burda yersey yolunda bende disarda keyfime bakayim.Zaten biraz insan olsalar Kendilerine yapilmasini istemeyen insan karsisindakinede yapmaz bunlar.Ama olsun ben suna inaniyorum eninde sonunda bi falso vericek cekirge misali.Yakindir rengini vericek bekliyorum bakalim filmin sonu görünüyor.

keşke bi kanıt bulmadan eşinize konuyu açmasaydınız.
erkekler aldatma konusunda suçlandıklarında sanki inadına yapar gibi davranıyolar.sen zaten bana güvenmiyorsun aldatıyım da gör der gibiler.
bi kanıt bulup yüzüne vurmadan suçlamayın bence. hatta rol kesin, ona güveniyormuş gibi yapın. özür dilerim falan diyin. emin olun aldatıyorsa daha da rahat edecektir ve açık verecektir. aldatmıyorsa da yuvanız kurtulmuş olur.

Back
X