Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rumya73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
176
125
53
52
Herkese merhaba,

15 gün önce eşim geliyorum geliyorum diye diye saat gece 03:00 de eve geldi.hali çok tuhaftı ve çok sıkıntılıydı.
yapmamam gerekiyordu ama telini karıştırdım.Bir numara ile saat 22:00 saatlerinde mesajlaşma olmuş.mesajlarda aldatma yönelik bişiy yok ancak soru işareti çok fazla bir kadın ona abla gibi yazmış.sen iyimisin diyor oda iyiyim ben beni boşver diyor.sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.noyu alıp kaydettim.vhatshaptan yazdım anında engelledi benı.aradım açmadı.Başkasına arattım açtı.eşimin anlattığı masalı aynen anlattı.sonra telefonunu araştırdım bana ismi ayşe dendi ama elif çıkdı.eşime bunuda söledim ben akşamı profilinde yazan elif gitti ...... oldu profil.ablasını aradım madem bu kadın senın arkadasın o kadının telinden aranacam telefonu sen alacaksın sadece sesini duyup kapatacam emin olacağım dedim.tamam dendi.15 gün oldu oda yok......
kalbim beynim hislerim hepsi bu olay böyle değil diyor.....
kadını arasam eşim bana güvenmiyormusun inanmıyormusun diyip çok büyük kavga çıkarıyor.
ne yapmam lazım lütfen yardım edin..kafayı yemek üzereyim.

Offf ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.

Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir

Bu her telefonda yakalanan aldatma vakalarında erkeklerin söyledikleri yalan hep aynı. Bunların kapasiteleri mi bu kadar, o kadar mı zekasızlar anlamıyorum. Filan filan telefonumu aldı da, filan mesaj atmıştı sonra şöyle olmuşta bilmem ne...
Neyse sorunuza gelecek olursam bence çok şüpheli. Aldatma ihtimali aldatmıyor olma ihtimalinden daha fazla bence.

Bu her telefonda yakalanan aldatma vakalarında erkeklerin söyledikleri yalan hep aynı. Bunların kapasiteleri mi bu kadar, o kadar mı zekasızlar anlamıyorum. Filan filan telefonumu aldı da, filan mesaj atmıştı sonra şöyle olmuşta bilmem ne...
Neyse sorunuza gelecek olursam bence çok şüpheli. Aldatma ihtimali aldatmıyor olma ihtimalinden daha fazla bence.
kesinlikle eğer ablasının arkadası ise benım telim engellenip neden diğer nolar açılıyor ? neden görümcem o kadından arayp gülüm canım herneyse demiyor >?

Herkese merhaba,

15 gün önce eşim geliyorum geliyorum diye diye saat gece 03:00 de eve geldi.hali çok tuhaftı ve çok sıkıntılıydı.
yapmamam gerekiyordu ama telini karıştırdım.Bir numara ile saat 22:00 saatlerinde mesajlaşma olmuş.mesajlarda aldatma yönelik bişiy yok ancak soru işareti çok fazla bir kadın ona abla gibi yazmış.sen iyimisin diyor oda iyiyim ben beni boşver diyor.sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.noyu alıp kaydettim.vhatshaptan yazdım anında engelledi benı.aradım açmadı.Başkasına arattım açtı.eşimin anlattığı masalı aynen anlattı.sonra telefonunu araştırdım bana ismi ayşe dendi ama elif çıkdı.eşime bunuda söledim ben akşamı profilinde yazan elif gitti ...... oldu profil.ablasını aradım madem bu kadın senın arkadasın o kadının telinden aranacam telefonu sen alacaksın sadece sesini duyup kapatacam emin olacağım dedim.tamam dendi.15 gün oldu oda yok......
kadını arasam eşim bana güvenmiyormusun inanmıyormusun diyip çok büyük kavga çıkarıyor.

Ya anlamıyorum nasıl bu kadar pasif kalıyorsunuz ?? Senle.kavga etse o hale gelmez emin ol neymiş kavga etmiş gece 3 lerde eve gelmeyi bırak kadın bi arkdaş nedemek ya ?? Kimse kusura bakmadım isteyen geri kafalı desin ama benim kocamdın asla ve asla bi kadın arkadaşı ablası vs olamaz bem doğru bulmuyorum ama eğer hissediyorsan bu işin altında bişey var demedi deme kendinide bu kadar açık etme eşine ne kadar gizlenmesi gerektiğini fsrkettiriyorsun biraz geri çekil ve sessizce takip et

Ya anlamıyorum nasıl bu kadar pasif kalıyorsunuz ?? Senle.kavga etse o hale gelmez emin ol neymiş kavga etmiş gece 3 lerde eve gelmeyi bırak kadın bi arkdaş nedemek ya ?? Kimse kusura bakmadım isteyen geri kafalı desin ama benim kocamdın asla ve asla bi kadın arkadaşı ablası vs olamaz bem doğru bulmuyorum ama eğer hissediyorsan bu işin altında bişey var demedi deme kendinide bu kadar açık etme eşine ne kadar gizlenmesi gerektiğini fsrkettiriyorsun biraz geri çekil ve sessizce takip et
canım su an aynını yapıyorum yutmuş gibi yemi sessizim.ama raşatırmalarım devam ediyor.

Hii sen geve 3te eve gel, başka bir erkek ile mesajlaş, bakalim eşin sana güveniyormu!!

Ablasi kendi telefonunda açmiyor, ala arkadaşin telefonunu niye aciyor? Onunkinde mesajlaşiyor?

O numara ablasi için değil, bu net. Eşin bir naneler yedi. Telefon dökümlerine bak, bu numarayi daha öncede aradimi diye.

Ve bir ara sessiz kal, inanmiş gibi yap. Casus programini yükle telefonuna.

Klasik erkek yalanları.
peki sizce bu olayın alt notaları nedir ? ben şöyle düşünüyorum bir gönül ilişkisi var ve o kişiyl o gün kavga ettiği için x kadın devreye giriyor eşime diyorki burada bir ablan olduğunu unutma ???

Hii sen geve 3te eve gel, başka bir erkek ile mesajlaş, bakalim eşin sana güveniyormu!!

Ablasi kendi telefonunda açmiyor, ala arkadaşin telefonunu niye aciyor? Onunkinde mesajlaşiyor?

O numara ablasi için değil, bu net. Eşin bir naneler yedi. Telefon dökümlerine bak, bu numarayi daha öncede aradimi diye.

Ve bir ara sessiz kal, inanmiş gibi yap. Casus programini yükle telefonuna.
canım eşim teknoloji kurdu onu yapamam panik atak hastasıyım aşırı heyecandan yapamıyorum ogün telini karıştırırken bile baygınlık geçirdim.ama şifresinden dökümlerine ulaşabilirim diye düşünüyorum.

gidemem şehir dısında :KK43:
sabah sorduğumda ablası ile kavga ettiğini ablasının kendi telinden açmadığı için ablasının başka bir arkadaşından mesaj attıgını söyledi.

E kendi telinden mesaj atsaydı?
Olmadı senden atsaydı?
Sosyal medyadan atsaydı?
Gece 3te eve gelmek nedir
Bence eş bi haltlar karıştırdı ablasına da abla yuvam bozulur birşey deme dedi ablası da karışmadı

Herkese merhaba,

Aldatıldığınıza emin olursanız planınız ne? Ona göre kurcalamaya devam edin. Ama bu 2 kardeşin bi annesi, babası, başka kardeşi falan yok mu araya sokacak? Niye elalemin X kadınına yazmış, onun telefonu neden eşinizde varmış? O kadınla ablası hep dip dibemi ki? Yarını bekleyemeyecek kavga ne? Hepsi çok saçma.

Bu arada her erkek aldatır demek de çok boş. Kimse kendini kandırmasın. Nasıl her kadın ahlak erdem yoksunu değilse, her erkek de değil.

Herkese merhaba,

Bi haltlar yediği bariz de mutsuz olacaksan hayarını kabusa çebirecekse üsteleme. Bazen haklı olmak değil mutlu olmak önemlidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X