Aldatılıyormuyum......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offf ayni benim durum. Bu erkekler hic dölek durmuyor ya.

Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
Aldatılmayan kadın yoktur belki bu doğru.
Ama aldatıldıgını bilip ezik gibi evli kalmaya devam eden kadın ve gururlu bi şekilde boşanıp hayatına bakan kadın vardır.
Siz baya pollyana olabilirsiniz ama herkes bunu beceremez.

Kötü düsünme önce sakin ol ve sunu iyice kafana sok. Aldatilmayan kadin yoktur, yakalamamis kadin vardir. Kimse bana benim esim yapmaz demesin her erkek yapiyor. Üzgünüm ki. Evet buna göz yum demiyorum ama akilli davran sakin ve düsünerek bundan ayrilsan baskasi girse hayatinda o da yapacak. Inan bana fazla üzerine düsme derim kendini bulunmaz hint kumasigibi hissettirme avucunun icindeymisin gibide hissettirme. Bence kabugundan cik ve kendin icin yasa ve ona bunu hissettir kiskancliktan ölsende bunu ona belli etme bence ve her konustugu insanla seni aldatacak diye bir sey yok bunu da unutma arkadasida olabilir
Kardeş siz aldatıldınız kocanız pisliğin tekiydi diye bütün erkekler aynı olacak diye bişey yok. Aynı şey kadınlar içinde geçerli tabi. Başka şekilde avutun kendinizi lütfen.

karısını öldüren aldatan erkekleri şimdi anladım dedi sen hepsini hak ediyorsun dedi bana dedide dedi....
Keşke pişkinlikten, vicdansızlıktan ölmek diye bir şey olsaydı.
Kadın dediğin erkek ne b.k yerse yesin sineye çeksin, fazla kurcalamasın, söylediklerine hemen inansın tabi. Bunu yapmıyorsa öldürülsün öyle mi? Zihniyetine tükürdüğüm... Bir de boşayacakmış paşa bey. O boşanmasa bile siz sökün bu pisliği hayatınızdan.

baskasi girmek zorundami yani hayatina?
erkeksiz olmuyormu da baskasida girse boyle olacak diyip yakaladigim halde gurursuz gurursuz oturayim yerime

Mune Mune konumu kaparmısınız lütfen.
Konunu baştan beri takip ediyorum buradaki herkes sana inanılmaz gaz verdi ama ilk baştan beri eşinin seni aldatmadığını düşündüm, bence biraz sakin olmalıydın adamın üstüne ne kadar gidersen git yaptım demez zaten, bu raddeye geldiğiniz için üzüldüm.

Yazık adama valla acıdım siz niye böyle kuruntular yapıyorsunuz ki
Bence de
Kardeş siz aldatıldınız kocanız pisliğin tekiydi diye bütün erkekler aynı olacak diye bişey yok. Aynı şey kadınlar içinde geçerli tabi. Başka şekilde avutun kendinizi lütfen.
ben aldatılmadım ki. Dostca da olsa kadınlarla görüşmesine karşıyım. Ortada aldatılma falan yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X