Konunun hepsini okudum ve senin adına çok üzüldüm canım benim gidecek yerin de yok, seni sahiplencek kimse de yok sanırım.
Ailesiz kızı almışlar bakıcı yapmışlar kendilerine, allah öncelikle yardımcın olsun canım. Zor bir durum içindesin,
Kardeşlerin var mı hiç?
Adam belli ki saygısız ve vicdansız biri bu yeni olan bir aldatma değil . Zaten beş yıl uzak kalmışsınız o neler yapmıştır o süreçte.
Benim mantığımla kesinlikle birşey belli etme zorlama da adamı, öncelikle dil kursuna git, dili öğren ( Göndermek istemezse çocuklar hastalanıyor bir ilaç alamıyorum, senin üstüne yük olmamayım demen gerek)
bu arada kanıt toplaman gerekiyor. Ki boşanma davası açtığında donuna kadar alabilesin, seninle oynamasın insanlar artık.
Kanıtları telefon yazışmaları, akşam peşine takılıp kadınlarla görüntüsü gibi şeyler al sakla, yabaildiğin kadarıyla işte.
Kendini kurtarabilecek duruma gelince isyana başla onun dışında sessiz kal adam kendini düzeltmez senin söylenmenle.
Kendi şehrinde kadın kolları gibi gruplara bakabilirsin, oradaki türk arkadaşlardan yardım alabilirsin.
Allah yardımcın olsun umarım kendini ve çocuklarını kurtarma gücü bulursun kendinde