Aldatılıyormuyum

peki gece 10 da nereye gidiyorsun demedin mi dediysede söylediğine inandın mı ,

adam aleni aranıyor yanii,

umarım çocuk yoktur , bas tekmiyi serefsize
 
Ya bir kerede şakadan dedim sen hiç başka kadınla birlikte olduumu benden harıç saymaya başladı hemen dört defa gittim Dedi başka kadınla oldum bilmem bu kadar para verdim Dedi zaten oyle yapıyorum ilgilenmiyorum

Ama bunlar cidden hoş muhabbetler değil melek .

4 defa gittim ???

Bak cinsel tatminini kendi kendine bahçede! yapması , sürekli cinsel içerikli video izlemesi , cinsel deneyimlerini para karşılığı kafına gitmek olarak yaşaması ...

Eşinde ciddi bir cinsellik sorunu var .

Hemen her yorumunda safım demişsin .

Saf olma melek saf olma e mi ?
 
Zaman içinde bu işin altından ne çıkıcağını merak ettim ben.
 
İşte saflığımdan salak gece saat 10 saçına surdu dışarı çıktı nereye gittiyse artık

Uzun zamandır konunuza yazmak istiyordum ama bugüne kısmetmiş. Konunun başından beri anladığım şu ki şartlarınız ayrılmaya müsait değil. Yani farzedelim ki bütün delilleri topladınız ve aldatıldığınızı öğrendiniz ne yapacaksınız? Benim bir kaç mesajınızdan anladığım ayrılık için şartlarınız çok uygun değil. Size tabi ki olanları kabullenin oturun demiyorum ama bence siz artık kendinize odaklanın. Anladığım kadarı ile bulunduğunuz ülkenin dilini tam bilmiyorsunuz. Önce buna yönelin. Dil sorununuzu çözün. Bu ilerde çocuklarınızla olan iletişim için de önemli. Size kızdıklarında ya da sizin bilmenizi istemediklerinde başka bir dille konuşmaları yanınızda hoş olmaz. Dil sıkıntısı geçince de bulunduğunuz bölgede kendinizi geliştirmek için neler yapabilirsiniz bunları araştırın. Bir meslek edinme durumunuz var mı? Bunları araştırın. Yani bütün yatırımlarınızı kendinize yapın. Şartlarınızı güzelleştirin. Siz bunları yapınca kendine güveniniz de gelecek, başka bir kadın başka bir insan olacaksınız. Eşinize bağımlılığınız azaldıkça daha iyi olacak.
Bu söylediklerimin alternatifi ne, oturup sürekli evde acaba aldatıldım mı diye kurmak, kurcalamak, gece 10da nereye gitti niye saçına jöle sürdü diye evham yapmak. Takıp takıştırıp gezen siz olun. Ama bunun için dili iyice öğrenmeniz ve bağımlılığınızı azaltmanız gerekiyor.
 
Konunun hepsini okudum ve senin adına çok üzüldüm canım benim gidecek yerin de yok, seni sahiplencek kimse de yok sanırım.

Ailesiz kızı almışlar bakıcı yapmışlar kendilerine, allah öncelikle yardımcın olsun canım. Zor bir durum içindesin,

Kardeşlerin var mı hiç?

Adam belli ki saygısız ve vicdansız biri bu yeni olan bir aldatma değil . Zaten beş yıl uzak kalmışsınız o neler yapmıştır o süreçte.

Benim mantığımla kesinlikle birşey belli etme zorlama da adamı, öncelikle dil kursuna git, dili öğren ( Göndermek istemezse çocuklar hastalanıyor bir ilaç alamıyorum, senin üstüne yük olmamayım demen gerek)
bu arada kanıt toplaman gerekiyor. Ki boşanma davası açtığında donuna kadar alabilesin, seninle oynamasın insanlar artık.
Kanıtları telefon yazışmaları, akşam peşine takılıp kadınlarla görüntüsü gibi şeyler al sakla, yabaildiğin kadarıyla işte.

Kendini kurtarabilecek duruma gelince isyana başla onun dışında sessiz kal adam kendini düzeltmez senin söylenmenle.

Kendi şehrinde kadın kolları gibi gruplara bakabilirsin, oradaki türk arkadaşlardan yardım alabilirsin.

Allah yardımcın olsun umarım kendini ve çocuklarını kurtarma gücü bulursun kendinde
 
Back
X