Aldatılıyorum galibaaaa

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Kızlar rüya gördüm kocam beni biriyle aldatıyor mesajlaşıyor falan diye . İçime bir şüphe düştü. Bunu netleştirmem lazım. Telefondan silinmiş mesajları arama kayıtlarıni ve WhatsApp mesajlarını nasıl geri yükleyebilirim bilgisi olan var mı? Ve benim bilgisayarım yok en kolay çözüm nedir . Bilen varsa yada yapan anlatır mısınız?

Not: kızlar eşimle problemlerimiz var aylardır soğuk uzak ve benden alakasız davranıyor kaç kere boşanmayı düşündüm sabrediyorum şuan o yüzden yazdım rüya gördüm diye. Deli değilim .

Son düzenleme:
Canım sadece bir rüya için mi böyle hissettin yoksa hisler vardı da rüyana mi girdi.sirf rüya içinse rahatla dusunme böyle şeyler

Telefona su an ulasabiliyorsan wp i kaldir telefondan sonra tekrar yukle. Kurduktan sonra sohbet yedegi yuklensin mi gibi bi sey soruyor evet de dun geceden beri silinmis mesajlari gorebilirsin galiba boyle.

Baska bir supheniz varsa onu yazin.Ruyayla olmaz o is.

Telefona su an ulasabiliyorsan wp i kaldir telefondan sonra tekrar yukle. Kurduktan sonra sohbet yedegi yuklensin mi gibi bi sey soruyor evet de dun geceden beri silinmis mesajlari gorebilirsin galiba boyle.
Ya ortada birşey yok söylemeyin birsey bence sırf ruya gördü diye aldatıldığını düşünen bir kadın

Rüyamda defalarca kocamı aldattığımı gördüm, ama 1 kere bile öyle bir şey ne aklımdan ne kalbimden geçmedi.
Şimdi benimki rüyaysa, sizinki ne, kehanet falan mı?

Allah allah. İlkkez böyle birşey okuyorum.

Rüyanızda gördüğünüz başka neler gerçek çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…