Aldatılıyorum galibaaaa

Onceki konulara hakim olduğumdan, konu sahibinin aldatildigindan ben de neredeyse emin oldugumdan yazdim
Eski konularda bana boş beleş şeylere takılınmış gibi geldi. Uyudun kapıyı açmadın, sevindiğini boynuma sarılıp göstermedi bakış attı vs vs. Kaç yıllık evlilermiş

Ben de somut delilleriniz var sandım.
Bir tek rüyanıza mı dayanıyorsunuz yoksa somut şeyler var mı?

muhtemelen. öyle olmasa adam sana dışarıdan duş alıp geliyorsun demezdi zaten. kişi kendinden bilir işi.

demek kendi duş alıp geliyor.

Canım sadece bir rüya için mi böyle hissettin yoksa hisler vardı da rüyana mi girdi.sirf rüya içinse rahatla dusunme böyle şeyler

Allahım sana geliyorum

Telefona su an ulasabiliyorsan wp i kaldir telefondan sonra tekrar yukle. Kurduktan sonra sohbet yedegi yuklensin mi gibi bi sey soruyor evet de dun geceden beri silinmis mesajlari gorebilirsin galiba boyle.

Baska bir supheniz varsa onu yazin.Ruyayla olmaz o is.

Yahu siz şaka mısınız dalga mı geçiyorsunuz ben anlamadım. Her gördüğün rüyayı gerçek mi sanırsın böyle ardına mı düşersin.

Sadece rüyada görmeniz mi bunu düşündürdü?

Beynim hata verdi. Rüya tabirlerine bakın en iyisi

Ya ortada birşey yok söylemeyin birsey bence sırf ruya gördü diye aldatıldığını düşünen bir kadın

Rüyamda defalarca kocamı aldattığımı gördüm, ama 1 kere bile öyle bir şey ne aklımdan ne kalbimden geçmedi.
Şimdi benimki rüyaysa, sizinki ne, kehanet falan mı?

Önemli olan az mı aldatılıyorsunuz çok mu aldatılıyorsunuz?

Allah allah. İlkkez böyle birşey okuyorum.

Rüyanızda gördüğünüz başka neler gerçek çıktı?

:)))))) ayy kahkaha attım

Onceki konulara hakim olduğumdan, konu sahibinin aldatildigindan ben de neredeyse emin oldugumdan yazdim

Sen öyle diyince bende attım

Bunu bilmiyordum o zaman bilinç altını etkilemiştir sevgili konu sahibi.

Bence siz bidaha uyumayın

Ben de baktım eskilere de çok fazla konu açmış okuyamadım

Eski konularda bana boş beleş şeylere takılınmış gibi geldi. Uyudun kapıyı açmadın, sevindiğini boynuma sarılıp göstermedi bakış attı vs vs. Kaç yıllık evlilermiş

Bilinçaltıdır o bilinçaltı, gerçek olsa duramazdın
Öncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim

Ben de biraz goz attım eski konulara. Anladigim kadariyla psikolojik siddet görüyorsunuz. Bu sekilde paranoya yapmaniz normal. Esiniz ve siz psikolojik destek almalisiniz. Aksi taktirde illa ki bir noktada tukeneceksiniz

Suphelendigin ve çok düşündüğün için o rüyayı gördün. Ruyayla amel edilmez derler, gerçek çıkar mı bilinmez. İçin rahat edecekse araştır madem

Ben de biraz goz attım eski konulara. Anladigim kadariyla psikolojik siddet görüyorsunuz. Bu sekilde paranoya yapmaniz normal. Esiniz ve siz psikolojik destek almalisiniz. Aksi taktirde illa ki bir noktada tukeneceksiniz

Suphelendigin ve çok düşündüğün için o rüyayı gördün. Ruyayla amel edilmez derler, gerçek çıkar mı bilinmez. İçin rahat edecekse araştır madem
İnternetten araştırdım biraz anlamadım kızlar bilir dedim yazayım merakla bekliyorum inşallah bilen biri cikar

Eski konularına baktım, bazı arkadaşlara hak verdim. Suphelenmene de hakverdim. Eskiyi getirmek mümkündür bence ama iyi bilen biri lazım. Sen yapamazsın onu bence. Ancak watsap webten takipleyebilirsin,onun için de sana bilgisayar lazım canım.

Canım. Şimdi konularına dalmışım okuyodum hepsi değil ama bi kaçını okudum.hatta konular öyle tanıdık geldi ki bi arkadaşımı diye düşündüm ismine baktım evlilik yaşına baktım. Onlarda aynı böyle çoçuk ta yok. Ya bilniyom çok karışık eşin kötü kalpli biri inş düzelir.

E o zaman bunu yazacaktin konuya

Bi gece eşim sayılıyordu ""ceylan neden bana söylemedin bi çocuğumuz olduğunu haberim olması gerekmez mıydı""
Yatağa oturdum eşime baktım uyuyo odaya baktım 3 bebe var
Vurdum kafayı yattım bu saatten sonra bu çocuk daha olsa neeee olmasa ne amaaan dedim
Sabah sordum yok ne çocuğu diyo üstelik ceylan diye birini hiç tanımamış düşün düşün niye sayıkladığını hatırlamadı herif
Akşam eşkıya nin tekrarını izledik tekrar bilgisayardan bi değil ne göreyim hızında Aynı cümleleri kuruyor
Eşkıya tiryaisiyizde biz meğerse benim kocişim rüyasında diziyi tekrardan canlandırıyormuş

Whatsapp i sil tekrardan yükle eski mesajları tekrar yüklüyor o zaman
Ve yüklerken de yedekle kısmını seç sonrası için işine yarar
Normal arama kaydı ve smsler i nasıl bulursunuz onu bilmiyorum ama
Birde yakın arkadaşımı eşi aldattı ama yedek telefon u varmış meğerse arabannn bagajında sallıyormuş
Erkekler aldatıyorsa eğer birden zekileşiyorlar takip etmek lazım böyle bir şüphe varsa

arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
Gerçeklik sizi inandırmıyorsa, sorgulatmıyorsa rüyalara yüklediğiniz anlam mı aldatıldığınızı inanmanıza sebep oldu?

Kendini hangi konuda rahatlatmalısın? Aldatıldığın mı aldatılmadığın mı?

Boşanma niyetin olmayacaksa kesin aldatılmıyorsun gönlün ferah olsun.

İnternetten araştırdım biraz anlamadım kızlar bilir dedim yazayım merakla bekliyorum inşallah bilen biri cikar

Aldatılıp aldatılmadığını mı ?Yoksa rüya nı mı ?
Neyi bilen çıkar ?

Bir bilen aranıyor?

Yapmayın lütfen Allah aşkına! Kısa devre yaptım Error...

aldatılıyorum galiba diye başlık açmanızın sebebi gördüğünüz rüya mı ? şaka mı yapıyorsunuz başka işiniz yok mu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…