- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Eski konularda bana boş beleş şeylere takılınmış gibi geldi. Uyudun kapıyı açmadın, sevindiğini boynuma sarılıp göstermedi bakış attı vs vs. Kaç yıllık evlilermişOnceki konulara hakim olduğumdan, konu sahibinin aldatildigindan ben de neredeyse emin oldugumdan yazdim
Ben de somut delilleriniz var sandım.
Bir tek rüyanıza mı dayanıyorsunuz yoksa somut şeyler var mı?
muhtemelen. öyle olmasa adam sana dışarıdan duş alıp geliyorsun demezdi zaten. kişi kendinden bilir işi.
demek kendi duş alıp geliyor.
Canım sadece bir rüya için mi böyle hissettin yoksa hisler vardı da rüyana mi girdi.sirf rüya içinse rahatla dusunme böyle şeyler
Allahım sana geliyorum
Telefona su an ulasabiliyorsan wp i kaldir telefondan sonra tekrar yukle. Kurduktan sonra sohbet yedegi yuklensin mi gibi bi sey soruyor evet de dun geceden beri silinmis mesajlari gorebilirsin galiba boyle.
Baska bir supheniz varsa onu yazin.Ruyayla olmaz o is.
Yahu siz şaka mısınız dalga mı geçiyorsunuz ben anlamadım. Her gördüğün rüyayı gerçek mi sanırsın böyle ardına mı düşersin.
Sadece rüyada görmeniz mi bunu düşündürdü?
Beynim hata verdi. Rüya tabirlerine bakın en iyisi
Ya ortada birşey yok söylemeyin birsey bence sırf ruya gördü diye aldatıldığını düşünen bir kadın
Rüyamda defalarca kocamı aldattığımı gördüm, ama 1 kere bile öyle bir şey ne aklımdan ne kalbimden geçmedi.
Şimdi benimki rüyaysa, sizinki ne, kehanet falan mı?
Önemli olan az mı aldatılıyorsunuz çok mu aldatılıyorsunuz?
Allah allah. İlkkez böyle birşey okuyorum.
Rüyanızda gördüğünüz başka neler gerçek çıktı?
:)))))) ayy kahkaha attım
Onceki konulara hakim olduğumdan, konu sahibinin aldatildigindan ben de neredeyse emin oldugumdan yazdim
Sen öyle diyince bende attım
Bunu bilmiyordum o zaman bilinç altını etkilemiştir sevgili konu sahibi.
Bence siz bidaha uyumayın
Ben de baktım eskilere de çok fazla konu açmış okuyamadım
Eski konularda bana boş beleş şeylere takılınmış gibi geldi. Uyudun kapıyı açmadın, sevindiğini boynuma sarılıp göstermedi bakış attı vs vs. Kaç yıllık evlilermiş
Öncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyimBilinçaltıdır o bilinçaltı, gerçek olsa duramazdın
Ben de biraz goz attım eski konulara. Anladigim kadariyla psikolojik siddet görüyorsunuz. Bu sekilde paranoya yapmaniz normal. Esiniz ve siz psikolojik destek almalisiniz. Aksi taktirde illa ki bir noktada tukeneceksinizÖncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
Suphelendigin ve çok düşündüğün için o rüyayı gördün. Ruyayla amel edilmez derler, gerçek çıkar mı bilinmez. İçin rahat edecekse araştır mademÖncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
ARAMIZ iyi olsa burnundan getiririmde değil işte Allah seni iyi etsin güldüm gece geceValla bende dün akşam gördüm sabah bir tane tekme yapıştırdım sonra unuttum
Ben de biraz goz attım eski konulara. Anladigim kadariyla psikolojik siddet görüyorsunuz. Bu sekilde paranoya yapmaniz normal. Esiniz ve siz psikolojik destek almalisiniz. Aksi taktirde illa ki bir noktada tukeneceksiniz
İnternetten araştırdım biraz anlamadım kızlar bilir dedim yazayım merakla bekliyorum inşallah bilen biri cikarSuphelendigin ve çok düşündüğün için o rüyayı gördün. Ruyayla amel edilmez derler, gerçek çıkar mı bilinmez. İçin rahat edecekse araştır madem
Canım. Şimdi konularına dalmışım okuyodum hepsi değil ama bi kaçını okudum.hatta konular öyle tanıdık geldi ki bi arkadaşımı diye düşündüm ismine baktım evlilik yaşına baktım. Onlarda aynı böyle çoçuk ta yok. Ya bilniyom çok karışık eşin kötü kalpli biri inş düzelir.Öncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
Bu sefer beni de al:))Allahım sana geliyorum
Öncelikle boş belEş şeylere değil takıntım daha sonra . Eşim aylardır çok ilgisiz kızlar bi sürü problemlerimiz oldu bırakıp gitmedim arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
Gerçeklik sizi inandırmıyorsa, sorgulatmıyorsa rüyalara yüklediğiniz anlam mı aldatıldığınızı inanmanıza sebep oldu?arada şüphelendm ama ihtimal vermedim . Bu rüyayı da gördüm artık içimi bu konu da ya rahatlatmaliyim
İnternetten araştırdım biraz anlamadım kızlar bilir dedim yazayım merakla bekliyorum inşallah bilen biri cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?