Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

papatya76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
27
0
0
Ankara
Kizlar selam , yardimlariniza ihtiyacim var . Nerden baslasam nasil anlatsam bilemiyorum .. Cok zor durumdayim . Bu suphe beni oldurecek bir haftadir uyuyamiyorum ,cok kotuyum.....

1 yillik evliyiz , 3 hafta once annemleri ziyarete gittim ve bir hafta kaldim . Evime geldim .ev cok temiz gorunuyordu , normalde esim cok pasaklidir . hic is yapmazdi ..Umursamadim ilk onceleri , ama daha sonra yatakta ve banyoda yere dokulmus sari sac killari gordum .. Inanin kuveti temizledim orada bile vardi .. Dusundum sari sacli kim gelmis olabilir diye ama kimse yok . Hadi geldi diyelim benim kuvetimde ne isi vaardi ..Esimden cok suphelenmeye basladim ..Hareketlerin de ve tavirlarinda bir degisiklik yok . Her zamanki gibi .... Ayrica benim saclarim kizil dir ... Sizce ne olmus olabilir arkadaslar .. Insallah aklima gelen sey degildir .. Ama o sac killari kimin yaa. Benmi abartiyorum acaba . Sizin ayni sey basiniza gelse ne dusunurdunuz....

canım bende senın yerınde olsam aynı seyı dusunurdum...esıne zarf at bakalım ne dıycek?mesala dekı komsular eve sarısın bı bayanın geldıgını soyluyo o bayan kım?ne bılım bu gıbı zarflar at.ınan zor bı durum allah yardımcın olsun...mafoldumben

Yok artık, hemen hazır mıymış bir haftada eve kadın alıyor.
Yuh diyorum, başka da bir şey diyemiyorum.

Ne dusunecegimi sasirdim kaldim . Ev den disari cikan bir tipte degil yaaa.. Benim 1 ay onceden gidecegim belliydi annemlere

Kizlar esim suan evde .. O uyudukta sonra gireyim , yanima gitip geliyor . onu yatirayim sonra gireyim ben ,, Suan rahat degilim ev de kendisi ...

bi sor ağzını ara kim geldi ben yokken falan de
hani sarı saçlı akraba çocuğu olabilir mi?
yani çok şaşırdım allah yardımcın olsun
üstelik 1 yıllıkta evliymişsin

Kim olsa aynı şeyi düşünür
bende olsam aldatılıyorum kanısına varırım
sonuçta ben evde yoksam eğer
eşim eve kimi davet etse haberim mutlaka olmalı
ayrıca ben yokken tabii ki bir bayan arkadaş getiremez
eve gelicem sarı saç tellerini görücem
ve susucam bu mümkün değil
herşey açık değilmi sizce ?

saç tellerini alın ve gösterin bunlar ne diye
bu saate kadar susuyo olmanızı anlamış değilimlmaz:

pasaklı bir adamın 1 hafta için temizlikçi getirceni hiç zannetmiyorm
ayrıca temizlikçiyi nerden bulcak
aynı binada oturan konu komşu yok mu yakın arkadaş olduğunuz
onlardan da bilgi alabilirsiniz

yok artık
yani gaz veriyo gibi olucak ama zaten durum ortada bence
ya insan kendi evine bi de .....
neyse ben dellenmeden çıkayım:umursamaz:

bu işin pekte masum bi tarafı yok
temizlikçi olduğunu sanmıyorum
hemde kendi evinde yuhhh yani

temizlikçi gelmiştir diyor arkadaşlar ama temizlikçi heralde saçlarını bırakıp gitmez
adı üstünde temizleyipte gidicek.
ama sizde çok soğukkanlısınız maşallah
ben olsammm anında sorardım.
niye kendimi yiyip bitireyimki.

acaba saclar uzunmu kisami, kisa ise sarisin erkek arkadasi varmikibilmiyorumkismile

gerci kisa sacli sarisinlarda var ama uzun sacki süphelendi
nese bekliyelim gelecekmis kocasini uyutunca

Kızlar, hepiniz bravo. Ben sizin kadar sakin yorum yapamam. Ben olsam akşama adamın valizi hazırdı, geldiğini görünce, balkondan kafasına atardım. Siz gene de bana uymayıni sakin yorumlara devam.

adam komşulardan utanır ya, hiç zannetmiyorum öyle bir durum olduğunu... eve başka bir kadın gelse kadın ortalığı mı toplar? adam dağınıksa yine dağınıklığı devam eder..

hani ev bıraktığım gibi derli toplu, evde kalmadı mı acaba, başka bir yere mi gitti deseniz anlıcam da... eve kadın getirdiğini hiç sanmıyorum...

Son düzenleme:
Eğer sizi aldattıysa, aldattığı kadın evinizi niye toplamış bu kadar.
Kadın siz yokken eve yerleşmiş olması lazım heralde.
Normalde biryere gittiğiniz de evi dağınık bulupta, bu sefer böyle bulduysanız,
üstüne bir de sarı saçlar, şüphelenmeyecek gibi değil.
Eşinize sorsanız, pek çözüm olmayacak sanırım, çünkü yapsa da yaptım demeyecek sonuçta.
Ama sormaktan ve hareketlerine bakmaktan başka da çare yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…