Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

Esiniz eve kopek getirmis olabilir mi acaba?
Golden retriever turunden bir kopek mesela?
Yani bir ihtimal...sempatiksalakcinni

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Esiniz eve kopek getirmis olabilir mi acaba?
Golden retriever turunden bir kopek mesela?
Yani bir ihtimal...sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:

sen annene gidiceksin
eşin evde tek kalıcak:jeyyar:CADIARZU
bi dönüyosun yerlerde saç kılıohaoldumsmilehemde sarıakannehire sen kızılsınbenneyaptımki
oda nesi:1shok:küvette bile var o kıllardandelikafadulden eyvahedigeldismile
he bide pasaklı eşin,evi tertemiz yapmış sen yokkenCADIARZU
gelde iyi düşün şimdiboshayallersmile boshayallersmile

cok sakinsiniz kizlar valla
temizlikcidir diyenler bile olmusbenneyaptımki
yahu temizlikci adi üstünde sempatiksalakcinnikilini döküp gitcek hali yok ya
hazir evi temizlemisken kendimide temizleyim deyip banyoda yapti heralde -tatlicadiarzu-
hersey ortada degil mi :1ninca:
konu sahibininde bu kadar sakin olmasi ve esini uyutmaya gitmesi ilgincşakkıdı
üstelik dikkatinizi cekerim ilk mesaj sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
saçları attıysan, kendini de paralasan ispatın olmaz..:umursamaz:
kayınbirader filan var mı sende?..
abisinden anahtar isteyip, kız arkadaşını getirmiş olabilir diyeceğim ama
yeni üye olup, derdim var a konu açana, ne kadar inanalım:sm_confused:gamyoncuiremsu.

herifi uyutayım derken kendisi uyudu galibakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kusura bakmayin , yeni girebildim nete , Bugun sordum esime , komsular soyledi , bizim eve bir sarisin bayan geldigni hayirdir misafirin mi var dediler dedim .. Esimde ee kimmis o sarisin bayan misafirimiz mi var dedi .. Allahim kafayi yemek uzereyimmm

canım küvet lavabo neyse de yatakta?
çok üzüldüm durumuna şüphelerini ve sıkıntını çok iyi anlıyorum
günahını almak istemem kocanın ama ben olsam kesin aldatıldığımı düşünürdüm
sakın gururunu ve kendni ezdirme

e sorsaydınız ya kim bu niye aldın falan diye
nasıl sabrediyorsunuz valla şaştım doğrusu

ya ben o saçları var yaa alır bi tarafına sokardım heralde o sinirle
sakin kalmak en iyisi tabi:)

Arkadaslar ben 2 _ 3 gun oluyo eve geleli , Kapiyi acaracmaz onumde sari killarla karsilasmadim .... Bugun kuvetin deliginde de gorunce iyice sasirdim .. Tpolasan bir yada iki tane acaba ben mi abartiyorum diye konu actim once .. Sabrima sasiran arkadaslar var ..o zaman siz sozleyin ne yapmam lazim...

ben-NIKAH-gecesi-karisini-birakip-baska-kadinla-olanlari-duydum-yahuu-buda-biseymi...klava:

cok-alayci-bir-tavir-sergileyerek-sanirim-kendini-yada-biseyleri-ortbas-etmeye-calismis-esiniz..elinizde-yeterli-kanit-olmadan-esinizi-suclamayin-derim-sIkI-bir-arastirmadan-sonra-bisey-bulamassaniz-saclari-direk-sorarsiniz-cep-telini-karistirin-bunun-yaninda-bonus-olarak-cebini-karistirin-muhakkak-bisey-bulursunuz.allah-yardimciniz-olsun...

Evet cok haklisiniz . Elim de kesin bir kanitim yok , o yuzden bu kadar sakinim .. Sinirlensem bagirip cagirsam bu kez daha dikkatli davranir , yakalayacagim acik kapilari bile kapatir diye dusunuyorum. Simdi esime sorduguma kadar pismanim ki , suphelendigimi hissettirdim resmen dikkatli davran dedim adama... Ama anlamiyorum esim memur . 6 da isten cikar 6 .30 evdedir.hafta sonlari bile evden cikmaz ben temizlik yapacagim zaman bile zorla cikaartirim evden .... Ne zamanlar yapiyo bisey yapacak olsa . kafam allak bullak yaa.

Nasıl yani?
Sarı sarı saçlar kanıt değilse nedir?
Allah Allah daha ne arıyorsunuz acaba?
Kadın çamaşırını unutsa bu ne ki diye düşüneceksiniz galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…