• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum

Bak canım sende demişsin 22 yaşında gencecik bekar bir kızım...
Sana senin gibi bekar sana çok çok değer verebilecek tonla erkek varken
neden onu saygısızlığını eski eşiyle kopamayan rahatsız edici bağını,o kadının verdiği stresi
üstüne tuhaf ailesini çekesin ki.
Değer mi
Değmez...
Bunları düşünüp kendini daha güzel umutlarla geleceğe hazırlayabilirsin ve unutabilirsin
Ayrıca anneler herzaman haklıdır:)
evet tatlım o gün biraz alttan almıştım ama gerçekten ben haklıydım... daha doğrusu onun sözleri maalesef ki beni haklı çıkardı...
ben aynısını yapsam kıyameti koparırdı demediğini bırakmazdı.... ama işte saygı duymuyor.... o zannediyor ki ben nasılsa onu affedeceğim...
ama artık yok öyle yağma.... bitti işte madem onun için hiç bir sorun teşkil etmiyor bu durum bitiriyorum ben de... ben 22 yaşında genç bir kızım....
ben daha hiç evlilik geçirmedim ama o geçirdi ve ben bu duruma rağmen sadece sevdiğim için kabul ettim onu... demekki annem haklıymış....
sevgi yetmiyor kızım demişti ilerde pişman olma demişti.... ama ben bu adam uğruna hayır anne ben onu çok seviyorum ve biz birbirimiz olmadan olamayız demiştim... neyse ya bitti işte artık istediği gibi kimseye haber vermeden keyfine bakabilir.... hiç umrumda bile değil.... bana saygı göstermeyene ben hiç göstermem

Back