- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
hayır senin için soylemedim. arkadaş herkezi aramış hastane polis ona dedim
n
kusura bakma o zaman yanlış anlamışım özür dilerim.
yukarıda da bir arkadaş demiş, güven problemi var konu sahibinin. :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır senin için soylemedim. arkadaş herkezi aramış hastane polis ona dedim
n
kusura bakma o zaman yanlış anlamışım özür dilerim.
yukarıda da bir arkadaş demiş, güven problemi var konu sahibinin. :26:
bencede fazlasıyla var. ama evlenince geciyo. cocuk problemleri başlayınca kim takar kocayı. çocuğum yedimi ne yaptı ne oğrendi derken valla adam uğraşıyo ne yaparım aileme diye o yuzden cıksın gezsin biz antalyadayız gözü gonlu acılsın motive olsun dimi hayat güzel sağlığımıza bişe olmasın
kızlar evet nişanlımdan bahsediyorum.... ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz şimdilik... eğer evlenseydik bu onun ikinci evliliği olacaktı... aslında benim anlatmadığım şeyler var diye gördüm şimdi ondan dolayı beni yanlış anlamışsınız galiba... yargılayanlar da sağolsunlar ben o anki sinirimle buraya geldim ve size yazmak istedim... eski eşiyle ilgili bazı problemlerimiz olmuştu ve bu problemler onun kafasını karıştırmıştı.... yani ben onu sıkboğaz ediyorum diye dediği şey sürekli ona yönünü belirle ona göre devam edelim demem... ben çok aramam zaten onu... evet geç gelince merak ettim... ayrıca ben ayrı şehirdeyim diye beni sürekli arayan ve kontrol eden bir insan bu.... tamam haklısınız ben biraz geri kafalı olabilirim yani bu saate kadar tanımadığım arkadaşlarıyla dışarda olması telefonunu kapatması normal olabilir... ben babamda da amcalarımda da dayılarım dada hiç böyle birşey görmediğim için olabilir... eğer yanlış düşünüyorsam bana bunu söylemenin bence daha normal yolları var... beni yargılamayın lütfen... eleştirin o ayrı bir konu ama yargılamayın... özür dilerim moralim gerçekten çok bozuk çünkü ben ne yapacağımı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...
ama sonuç bu cnm arkadaşım seni neden yargılayalım ne hakkımız var. sadece bende aynı şeyleri yaşadım herkezden kıskandım hiç guvnmedim. ama oda guvenmemem için benimde sebeplerim vardı. ama evlendik çoluk cocuğa karıştık bitti valla gece cıkıyo (eeee camiye gitmiyo ya gittiği yerler belli) hiç aramam. BENDE FAZLA GENİŞİM DİMİ :)
güven problemi degildir de belki meraktir..
cünkü bende sevgilime,anneme,babama,ablama,kardesime ulasamadigimda cok acaip panik ve merak ediyorum...
mesela insanlar bir isi oldugunda haber verir karsidaki kisi meraklanmasin diye..
ama hic hastane polis aramadimda,cevap vermedileri teli dakika basi aradim..aslinda bu sorundan herkes sikayetci
merak etme diyorlar ama duramiyorum...
bana kamyon carpmisti belki o yüzden korkuyorum Allah korusun baslarina birsey gelir diye,
arkadasta nisanlisi ya da kocasi hakkinda böyle düsünmüs olabilir..
bende öle düşünüyordum ama değil işte guvensizllik cok kotu
geniş değilsin belki de olması gereken budur... ben takıntılıyımdır belki
6 yıl oldu evleneli neler geldi neler geçti taksimlerde alem yaparken ben deliriyor dum arıyorum acmıyordu sattlerce .. inan o stresi sıkıntıyı çok iyi bilirim ..sen daha yolun başındasın kızma bana evet güvenmiyorsun .. eğer güven olsaydı aldatılıyorum olmazdı konunun adı .. çok merak ediyorumm acabamı vs olabilirdi .. ben onca kıskançlık krizleri sinir stres yaşarken o eğleniyordu düşünüyorumda nekadar aptalmışım.. okadar panik olma öyle bi durumda allaha sığın kötü haber tez duyulur allah korusunda arama hiç bir yeri zaten sana haber gelirr .. sağlığını düşün .. derim çünki belliki hassas birisin yıprandığın yanına kar kalır ...
ama sonuç bu cnm arkadaşım seni neden yargılayalım ne hakkımız var. sadece bende aynı şeyleri yaşadım herkezden kıskandım hiç guvnmedim. ama oda guvenmemem için benimde sebeplerim vardı. ama evlendik çoluk cocuğa karıştık bitti valla gece cıkıyo (eeee camiye gitmiyo ya gittiği yerler belli) hiç aramam. BENDE FAZLA GENİŞİM DİMİ :)
ya ben bu yeni yazıları yuklemek içiö bi sayfa geri gelip sonra son sayfayı tekrar tıklıyorum o zaman yeni mesajlar dokuluyo bunun farklı bi yolu varmı