• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum

hayır senin için soylemedim. arkadaş herkezi aramış hastane polis ona dedim
n

kusura bakma o zaman yanlış anlamışım özür dilerim.

yukarıda da bir arkadaş demiş, güven problemi var konu sahibinin. :26:

kızlar evet nişanlımdan bahsediyorum.... ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz şimdilik... eğer evlenseydik bu onun ikinci evliliği olacaktı... aslında benim anlatmadığım şeyler var diye gördüm şimdi ondan dolayı beni yanlış anlamışsınız galiba... yargılayanlar da sağolsunlar ben o anki sinirimle buraya geldim ve size yazmak istedim... eski eşiyle ilgili bazı problemlerimiz olmuştu ve bu problemler onun kafasını karıştırmıştı.... yani ben onu sıkboğaz ediyorum diye dediği şey sürekli ona yönünü belirle ona göre devam edelim demem... ben çok aramam zaten onu... evet geç gelince merak ettim... ayrıca ben ayrı şehirdeyim diye beni sürekli arayan ve kontrol eden bir insan bu.... tamam haklısınız ben biraz geri kafalı olabilirim yani bu saate kadar tanımadığım arkadaşlarıyla dışarda olması telefonunu kapatması normal olabilir... ben babamda da amcalarımda da dayılarım dada hiç böyle birşey görmediğim için olabilir... eğer yanlış düşünüyorsam bana bunu söylemenin bence daha normal yolları var... beni yargılamayın lütfen... eleştirin o ayrı bir konu ama yargılamayın... özür dilerim moralim gerçekten çok bozuk çünkü ben ne yapacağımı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...

kusura bakma o zaman yanlış anlamışım özür dilerim.

yukarıda da bir arkadaş demiş, güven problemi var konu sahibinin. :26:

bencede fazlasıyla var. ama evlenince geciyo. cocuk problemleri başlayınca kim takar kocayı. çocuğum yedimi ne yaptı ne oğrendi derken valla adam uğraşıyo ne yaparım aileme diye o yuzden cıksın gezsin biz antalyadayız gözü gonlu acılsın motive olsun dimi hayat güzel sağlığımıza bişe olmasın

bencede fazlasıyla var. ama evlenince geciyo. cocuk problemleri başlayınca kim takar kocayı. çocuğum yedimi ne yaptı ne oğrendi derken valla adam uğraşıyo ne yaparım aileme diye o yuzden cıksın gezsin biz antalyadayız gözü gonlu acılsın motive olsun dimi hayat güzel sağlığımıza bişe olmasın

doğru söylüyor olabilirsiniz aslında... belki de gerçekten güven problemim vardır...

güven problemi degildir de belki meraktir..

cünkü bende sevgilime,anneme,babama,ablama,kardesime ulasamadigimda cok acaip panik ve merak ediyorum...

mesela insanlar bir isi oldugunda haber verir karsidaki kisi meraklanmasin diye..

ama hic hastane polis aramadimda,cevap vermedileri teli dakika basi aradim..aslinda bu sorundan herkes sikayetci

merak etme diyorlar ama duramiyorum...

bana kamyon carpmisti belki o yüzden korkuyorum Allah korusun baslarina birsey gelir diye,

arkadasta nisanlisi ya da kocasi hakkinda böyle düsünmüs olabilir..

Son düzenleme:
kızlar evet nişanlımdan bahsediyorum.... ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz şimdilik... eğer evlenseydik bu onun ikinci evliliği olacaktı... aslında benim anlatmadığım şeyler var diye gördüm şimdi ondan dolayı beni yanlış anlamışsınız galiba... yargılayanlar da sağolsunlar ben o anki sinirimle buraya geldim ve size yazmak istedim... eski eşiyle ilgili bazı problemlerimiz olmuştu ve bu problemler onun kafasını karıştırmıştı.... yani ben onu sıkboğaz ediyorum diye dediği şey sürekli ona yönünü belirle ona göre devam edelim demem... ben çok aramam zaten onu... evet geç gelince merak ettim... ayrıca ben ayrı şehirdeyim diye beni sürekli arayan ve kontrol eden bir insan bu.... tamam haklısınız ben biraz geri kafalı olabilirim yani bu saate kadar tanımadığım arkadaşlarıyla dışarda olması telefonunu kapatması normal olabilir... ben babamda da amcalarımda da dayılarım dada hiç böyle birşey görmediğim için olabilir... eğer yanlış düşünüyorsam bana bunu söylemenin bence daha normal yolları var... beni yargılamayın lütfen... eleştirin o ayrı bir konu ama yargılamayın... özür dilerim moralim gerçekten çok bozuk çünkü ben ne yapacağımı ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...

cnm inanki bu kadar üzüldüğüne değmez. beni düşünmeyeni bende düşünmem. ayrıca gideni tutamazsın tutarsan yine sen mutsuz olursun. yapacak erkek inan heryerde yapar

ama sonuç bu cnm arkadaşım seni neden yargılayalım ne hakkımız var. sadece bende aynı şeyleri yaşadım herkezden kıskandım hiç guvnmedim. ama oda guvenmemem için benimde sebeplerim vardı. ama evlendik çoluk cocuğa karıştık bitti valla gece cıkıyo (eeee camiye gitmiyo ya gittiği yerler belli) hiç aramam. BENDE FAZLA GENİŞİM DİMİ :)

aldatılıyorum demek için biraz erken değil mi ? şimdi için içini yiyodur senin dur bakalım daha ortada belli hiçbişey yokken eziyet etme kendine böyle. ama dediği gibi sıkboğaz etmiş gibisin sanki biraz. bıraksaydın braz kendi haline.hAdi babasını aramışsın hastaneyi polisi aramasaydın.anlıyorum korktun başına kötü bişey geldi diye ama her bikaç saat ulasamadığında böyle ortalığı ayağa kaldırcak mısın.hem senin tanımdığn hiç mi arkadaşı yok dediği gibi bişeyler içmeye gitmiş olamaz mı.belki gerçkten bunalmıştır çıkıp biraz kafasını dağıtmak istemiştir.hemen aldatılıyorum diye nokta koyma

ama sonuç bu cnm arkadaşım seni neden yargılayalım ne hakkımız var. sadece bende aynı şeyleri yaşadım herkezden kıskandım hiç guvnmedim. ama oda guvenmemem için benimde sebeplerim vardı. ama evlendik çoluk cocuğa karıştık bitti valla gece cıkıyo (eeee camiye gitmiyo ya gittiği yerler belli) hiç aramam. BENDE FAZLA GENİŞİM DİMİ :)

geniş değilsin belki de olması gereken budur... ben takıntılıyımdır belki

güven problemi degildir de belki meraktir..

cünkü bende sevgilime,anneme,babama,ablama,kardesime ulasamadigimda cok acaip panik ve merak ediyorum...

mesela insanlar bir isi oldugunda haber verir karsidaki kisi meraklanmasin diye..

ama hic hastane polis aramadimda,cevap vermedileri teli dakika basi aradim..aslinda bu sorundan herkes sikayetci

merak etme diyorlar ama duramiyorum...

bana kamyon carpmisti belki o yüzden korkuyorum Allah korusun baslarina birsey gelir diye,

arkadasta nisanlisi ya da kocasi hakkinda böyle düsünmüs olabilir..

bende öle düşünüyordum ama değil işte guvensizllik cok kotu

geniş değilsin belki de olması gereken budur... ben takıntılıyımdır belki

dedimya anlıyorum seni ama bitecek yapacaksa yapacak tutamazsın. zaten aldatmak için fiziksel temasa gerek yok benim için aklından gecirmeside aynı. bana belli etmesinde ne yaparsa yapsın. evine sahip cıksın cocuğunu ac bırakmasın. bırak gezsin.

mesela benim eşim gerçekten biliyorum eminim erkek arkadaşlarıyla işte demlenmeye gider. ama kızlara bakarmı bakar. bizim gunduz buluşmalarımızı erkek ler akşam yapr.böle düşün

6 yıl oldu evleneli neler geldi neler geçti taksimlerde alem yaparken ben deliriyor dum arıyorum acmıyordu sattlerce .. inan o stresi sıkıntıyı çok iyi bilirim ..sen daha yolun başındasın kızma bana evet güvenmiyorsun .. eğer güven olsaydı aldatılıyorum olmazdı konunun adı .. çok merak ediyorumm acabamı vs olabilirdi .. ben onca kıskançlık krizleri sinir stres yaşarken o eğleniyordu düşünüyorumda nekadar aptalmışım.. okadar panik olma öyle bi durumda allaha sığın kötü haber tez duyulur allah korusunda arama hiç bir yeri zaten sana haber gelirr .. sağlığını düşün .. derim çünki belliki hassas birisin yıprandığın yanına kar kalır ...

6 yıl oldu evleneli neler geldi neler geçti taksimlerde alem yaparken ben deliriyor dum arıyorum acmıyordu sattlerce .. inan o stresi sıkıntıyı çok iyi bilirim ..sen daha yolun başındasın kızma bana evet güvenmiyorsun .. eğer güven olsaydı aldatılıyorum olmazdı konunun adı .. çok merak ediyorumm acabamı vs olabilirdi .. ben onca kıskançlık krizleri sinir stres yaşarken o eğleniyordu düşünüyorumda nekadar aptalmışım.. okadar panik olma öyle bi durumda allaha sığın kötü haber tez duyulur allah korusunda arama hiç bir yeri zaten sana haber gelirr .. sağlığını düşün .. derim çünki belliki hassas birisin yıprandığın yanına kar kalır ...

al bende o kadar valla. aklın yolu bir.

ya ben bu yeni yazıları yuklemek içiö bi sayfa geri gelip sonra son sayfayı tekrar tıklıyorum o zaman yeni mesajlar dokuluyo bunun farklı bi yolu varmı

aha şimdi mesela kocam seyahatte ne biliym ben napıyo
arasam belkide cvp vermez o zaman uyuyodum duymadım der. o yuzen en iyi aramıyımda huylanmıyım dimi :) gece gece felaket yaratmıyım

evet valla bıraz fazlaca genısmıssın arkadasım sednde ben oyarımmm valla hıc ayda yılda bır cıkar benım koca 12 yıldır beraberız 6 yıllık evlıyım bende coluk cocuga karıstım ama halada kocamın peşındeyımmm :26::26::26::26:

bazı arkadaşlarında dediği gibi güven sorununuz var sanırım.
sizde kabul etmişsiniz zaten bunu.
bunu aşmazsanız bu tip düşüncelerden kurtulamazsın ne yazık ki.

Back
X