Aldatılıyorum

Bazı insanlar kendi mutsuzluklarının acısını ,
kendi düştükleri durumun sıfatlarını,
size sokuşturup kendince rahatlıyor.
konunuzu okudum, yorum yapmasamda sizi anlamaya çalıştım.
Kim emek verdiği yuvasını dağıtmak, evladının hakkını bir başkasına altın tepside sunmak ister ki?
Bazen gurur güçsüzlerin sığınağıdır.
Hakkınızı, evladınızın hakkını savunmak, korumak size düşüyor.
Ne gerekiyorsa yapacaksınız, yapın.

ne garip bir yorum bu, insaAllah ciddi degilsindir :50:

gercekten bu rahat batiyor, rahat yuzu gormesinler bakalim o zaman boyle seylere vakit bulabiliyorlar mi.[/QUOT

ÇOK CİDDİYİM

hala burda birileri varsa bu arkadaşımda bunu okuyorsa boşanırsa hayatının hatasını yapar ve çok pişman olur bunu yaşamanı asla istemem meydan onlara kalacak hiç bi erkek aldatsa bile boşanmak istemez eğer bu teklif karşı taraftan gelmezse sakın sen söyleme bu onun için bi heves ve geçecek kardeşim aldatmayan erkek yoktur, bunu saklayan ve saklamayan erkek vardır bu gurupta , ve o senden saklıyorsa seni kaybetmek istemiyor isteseydi sana söylerdi bi bahaneyle ayrılalım derdi yapma bunu ilk yaşayan sen değilsin sonda olmıyacaksın yuvanı kurtar pes etme , yuvanı yıkma LÜTFEN YUVANI YIKMA

bunlara gerek kalmadı arkadaşlar çok saolun ne hali varsa görsün.Bugün çocuğumla beraber bir arkadaşıma gidiyorum bayramı orda karşılayacağım hafta sonuna kadar ordayım.2 HAFTA öncesinden söylemiştim eşime beraber gidelim diye hem değişiklik olur ii gelir çocuğada banada diye işim olmaz dedi dün akşam valizleri hazırlıyorum bizi bırak dönersin sonra dedim (2 saatlik yol otobüs gece 11 de) çağırırım bir taksi gidersin dedi. Bundan sonra keyfi bilir Birazdan abisini arayıpta konuşacağım Ama bir an önce ev tutmam gerekli dönüşte bunları ayarlayacağım çünkü burda kalacak kimsem yok çocuğumda küçük 2 yaşında allah elbet yardım edecek bana inanıyorum

yazıklar olsun ya.. çağırırım bir taksi gidersin demiş yuh!

Ayrıca arkadaşım anasız babasızım ben kapıyı vurup çıkıp gittiğim zaman yanına ben geldim diyeceğim akrabam yok 1 hafta ancak kalırsın başkasının yanında sonunda sen neden boşandın derler bana elinde fotomu var görenmi var derler.Oyüzden bunca yıl eşekkkkk gibi çalışmısım bana yapılanı ben haketmedim.Madem boşanalım ver yarısını dediğim zaman senmi kazandın parayı diyen eğer 1 kuruş hak verirsem şerefsizim diyen ben olmasam açlıktan ölürsünüz diyen bir adama özellikle avukat olan bir adama dur iki telefon dökümü alayım bakayım olmuyor malesef

Hicmi Allah korkusu yok bu adamın ya bu ne acımasızlık ne demek 1kurus verirsem serefsizim bir an önce kurtul bu vicdansizdan
Senin hakkını vermezse Allah ona o malı yemeyi nasip etmez hiç merak adalet elbet bir gün yerini bulur çok üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun.

hakkında hayırlısı olsun canım ayrılma kararı almışsın sonuna kadar haklarını savun işin zor belki ama çocuğun için hiçbir hakkından vazgeçme:50:erkek milletini süründüreceksin acıma maddi manevi ne alabiliyorsan al kocandan öyle boşan canım Allah yardımcın olsun

hanımların aldatılma karşısında aldıkları tedbirleri okuyunca hem takdir ettim hem de kendi saflığıma üzüldüm.eğitimli de olsak saflık baki kalacak herhalde bizde :)

meraba ben 17 yaşındayım ben doğmadan önce babam da annemi defalarca aldatmıs ve aynı olay bu yılın basında yenilendi çocuğunuzun duygularını önünüzde tutun ve bunun tekrarlayacağını düşünün şuan keşke ayrılsalardı diyorum ailem siz üzüldükçe çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun anlar.....:(

Canım Öncelikle Allah Yardımcın Olsun Çok üzüldüm Bunları Okuyunca gerçekten Çok zor bir durum. Eşine yazıklar olsun dicem k. bakma o taksi hikayesi beni çok etkiledi gerçekten. Adam Gibi Adam Böyle bişeyi eşine layık görmez. Sert KOnuştum Belki biraz ama inan bunları yazarken sen ben yaşıyomuşum gibi hissettim. Allahım Yanında olsun. Sana Ve Çocuğuna Güç Kuvvet Versin..

tamam bu adamın size karşı sevgisi saygısı kalmamış anlarım bunu ama bebeğine karşı vicdanı merhametide kalmamış arkadaşım bitir artık şu işide bebeğinizle birlikte yeni bir hayat için kolları sıvayın biran evvel .....

çok üzüldüm ya ne biçim ne lanet bi adammış beterin beteri var diye boşuna demiyolar.bence en hayırlısı bu adamdan tamamiyle kurtulmak. ondan daha iyi güçlü bi avukat yok mu anlamadım ki adamın zaten bi şeye hayrı yokmuş nolursa olsun boşan ve kendine yeni bi hayat kur. ömür boyu böyle adamla mı uğraşacaksın.

hangi otelse kemara kayıtları vardır muhakkak.. ne kadar birşeyleri gizlesede, mutlaka bi yerden fire verecektir..
Çetrefilli durum, Allah kolaylık versin..
hakkınızda hayırlısı olsun..

ben daha önce otelde çalışan biri olarak polis izni olmadan kayıtlara bakamaz yada mahkeme emri olmadan

Ezgican konu güncellenince yeni ve hayırlı bir haber alırız senden diye umut ettim.
İnşallah iyisindir yavrunla beraber.
Umarım herşeyi yoluna koymuşsundur.

gercekten bende merak ettim son durumlari..

ayrica mal mulk derdine dusmek gibi bir durum degilki bu..

ben ne hayallerle evlenmisim arkadas.. beyimiz yatirim yapacak diye herseyi ben sirtlanmisim.. hem erkek hem kadin olmusum.. bir de evlat vermisim.. karsilinda azarlanmisim, itilip -kakilmisim, aldatilmisim, hayatta kimsesiz birakilmisim ( evladin haric )..

yok yaaa.. var mi oyle dava.. beyefendi bir eli yagda bir eli bagda yataginda baska kadinla hayatini yasasin sen bu cileyi cek.. donunu bile birakma arkadasim.. ne gerekiyorsa yap..

Bosanmalarin giderek cogaldigi bir devirde yasiyoruz maalesef. Aldatan aldatana. Hicbir evlilige saglam gozuyle bakamiyorum artik.
Yarin kimin ne olacagi belli degil. En saglam gorunen yuvalar bile yikilabiliyor. Insanlarin birbirlerine olan guveni,saygisi kalmamis. Offf icim karardi.......

Allah yardimciniz olsun arkadasim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun. Bu adamdan size hayir gelmeyecegi kesin.
Anlamadigim bir nokta var eslerini aldatan bu varliklar neden bosanmazlar? Neden hala evli gorunmek isterler???

Back
X