Aldatılıyorum

Kusura bakmayın arkadaşlar elektrıkler kesildi yeni geldi tek tek alıntı yapamadım şimdi.Şöyle diyeyim eşim iş seyahatlerine gidiyor.Yani beni kandırıyor tel açıyor şu an gelemiyeceğim işte şurdayız diye halbuki ankarada olduğu ortaya çıkıyor cebinde otel faturası buldum ayrıca uçak bileti aktivitasyon mesajı gelmiş ve eve girer girmez telefona aşk mesajları geliyor ve telefonu alıyorum arıyorum galiba karşı taraf benim numaramı biliyor ertesi gün telefon hattı iptal edilmiş oluyor ve hiç bir şey ispat edemiyorum allah kahretsinki

Eşime söylüyorum bu ne diye yanlış mesajdiır diyor paranoyak oldun iyice diyor istemiyorsan çek git diyor eşim çok değişti öyle böyle değil birileri sanki eşimin beynini yavaş yavaş işliyor En son bulduğum şeyleri ona söylemedim otel fat.ve uçak biletini biliyorumki onada bir şeyler bulacak Müşterim için ayırttırdım diyecek Şu an elimde bir telefon numarası var sürekli bu numarayla görüşüyor aradım bir bayan çıktı biliyorumki sorsam kadına ertesi gün yada o akşam telefon hattı iptal olacak o yüzden bilinmeyen numaraları aradım yok numara kayıtlı değil bulamadım biliyorumki bu kişi yakınımda ondan böyle şeyler oluyor

valla güçlü kanıtlar inşallah değildir diyerek ilk mesajınızı okumuştum ama:31:

cnmm delillerini aman diyim iyi sakla dava falan açtığında tazminat için yardımcı olacaktır sana... cnmm eşinin telefon dökümüne ve kredi kartı ekstresine ulaşma imkanın var mı ?? bunlarında dökümünü alsan sonra gidip bir avukatla konuşsan ve terketsen

oteli arayıp sorsaydın keşke, tarihi falan vardır üzerinde, ücreti falan kaç kişilikmiş, otelde olduğu tarih evde yokmuydu, aşk mesajları derken eşine sormadın mı
ne diyor peki?

Tarih var üzerinde tamda fabrikaya yurtdışından misafirler gelecekmiş aradı beni geç geleceğim beklemeyin demek için içkili olacakları için yola çıkmak istemeyeceğini lojmanda kalacağını söyledi ertesi gün akşam gelir gelmez eve telefonu çaldı mesaj geldi ve aşk mesajı burada söyleyemeyeceğim şeyler yazıyordu :43: sonra ceplerine baktım otel fat.adam ankaraya gitmiş meğer 6 saatlikyola otel fat.2 kişiik ama oteli aramadım söylemezler diye Ve çocuğumu aldım dışarı çıktım biraz nefes almak için ve eşime söylemedim biliyorum o telefon numarasıda ortalıktan kaybolacak ve ben bu insanı bulacağım Zaten amacım boşanmak her şeyini almak

valla güçlü kanıtlar inşallah değildir diyerek ilk mesajınızı okumuştum ama:31:

cnmm delillerini aman diyim iyi sakla dava falan açtığında tazminat için yardımcı olacaktır sana... cnmm eşinin telefon dökümüne ve kredi kartı ekstresine ulaşma imkanın var mı ?? bunlarında dökümünü alsan sonra gidip bir avukatla konuşsan ve terketsen

İşte bulamıyorum dökümanların hiç birini ne kredi kartı nede telefon dökümü şifreler hep gizli hep işyerinde Adam herkes kendi kafasına göre takılsın diyor varmı böyle bir şey ya hazmedemiyorum artık amacım bu kişiyi bulup kendimi haklı çıkarmak paranoyak olmadığımı göstermek Gerçektende çok zor arkadaşlar bilip susmak yutmak ben şimdi boşanacağım desem güle güle der ama elimde delil olmadan ne alabilirimki söyleyin çevresi zaten avukat dolu akıl verende çok olur çocuğumun hakkını kimseye yedirmek istemiyorum Kimseyede akıl danışamıyorum :43:

İşte bulamıyorum dökümanların hiç birini ne kredi kartı nede telefon dökümü şifreler hep gizli hep işyerinde Adam herkes kendi kafasına göre takılsın diyor varmı böyle bir şey ya hazmedemiyorum artık amacım bu kişiyi bulup kendimi haklı çıkarmak paranoyak olmadığımı göstermek Gerçektende çok zor arkadaşlar bilip susmak yutmak ben şimdi boşanacağım desem güle güle der ama elimde delil olmadan ne alabilirimki söyleyin çevresi zaten avukat dolu akıl verende çok olur çocuğumun hakkını kimseye yedirmek istemiyorum Kimseyede akıl danışamıyorum :43:

iyi de sen ne delili istiyorsun ki. adam zaten sana herkes kendı yoluna der gibi, herkes kendı kafasına gore takılsın demıs.
daha ne demesı gerek. " ben senı aldatıyorum boşanalım " mı demesı gerek. anlasmalı boşanın o halde.
cocugun ıcınde ne gerekıyorsa yapılır zaten. saglam bır avukatın olsun yeter. :ssz:

Tarih var üzerinde tamda fabrikaya yurtdışından misafirler gelecekmiş aradı beni geç geleceğim beklemeyin demek için içkili olacakları için yola çıkmak istemeyeceğini lojmanda kalacağını söyledi ertesi gün akşam gelir gelmez eve telefonu çaldı mesaj geldi ve aşk mesajı burada söyleyemeyeceğim şeyler yazıyordu :43: sonra ceplerine baktım otel fat.adam ankaraya gitmiş meğer 6 saatlikyola otel fat.2 kişiik ama oteli aramadım söylemezler diye Ve çocuğumu aldım dışarı çıktım biraz nefes almak için ve eşime söylemedim biliyorum o telefon numarasıda ortalıktan kaybolacak ve ben bu insanı bulacağım Zaten amacım boşanmak her şeyini almak
canım o zaman o numarayı kendi telefonundan arama ya da eşi olduğunu belli etme, diyorsunya hemen hat iptal oluyor diye ondan dedim..takipte ol, şaşırıyorum çünkü herşey ortada neyi inkar ediyor eşin? Faturayı sorsan başkası için der çıkar işin içinden, eşin yolunu bulmuş çünkü, en kötüsü de bu zaten. Allah yardımcın olsun.. peki diyorsunya aradığımda hat hemen ipat oluyor diye. Hep aynı bayan mı çıkıyor?

iyi de sen ne delili istiyorsun ki. adam zaten sana herkes kendı yoluna der gibi, herkes kendı kafasına gore takılsın demıs.
daha ne demesı gerek. " ben senı aldatıyorum boşanalım " mı demesı gerek. anlasmalı boşanın o halde.
cocugun ıcınde ne gerekıyorsa yapılır zaten. saglam bır avukatın olsun yeter. :ssz:

Benim amacım bu kadını bulmak bu kadın benım çevremden biri beni biliyor kendimi salak yerine konuluyormuş gibi hissediyorum yoksa git anlaşmalı boşanmaya eeee olacak adamın istedği bu zaten keyfin bilir diyecek Çocuğumada bir kuru nafaka oldu bitti Ben yıllarca emek verdim 7 yıllık evliyim gençliğim gitmiş birde onlara hediye vereyim

canım o zaman o numarayı kendi telefonundan arama ya da eşi olduğunu belli etme, diyorsunya hemen hat iptal oluyor diye ondan dedim..takipte ol, şaşırıyorum çünkü herşey ortada neyi inkar ediyor eşin? Faturayı sorsan başkası için der çıkar işin içinden, eşin yolunu bulmuş çünkü, en kötüsü de bu zaten. Allah yardımcın olsun.. peki diyorsunya aradığımda hat hemen ipat oluyor diye. Hep aynı bayan mı çıkıyor?

Çok akıllıdır eşim)))))) zaten başka numaradan arıyorum ne soracağımki kadına sen benim kocamın dostumusun diyeceğim kafam allak bullak işte gelen mesajlara eşim yanlış numaradır diyor hat iptalinede ben nerden bileyim diyor kılıf çok.

direk bir avukatla görüşseniz. o şeklide birlikte hareket etseniz. sizin için daha faydalı olabilir.

eşinizin üzerine düşüp şüphe çekmemeye çalışın. sizde kendi hayatınızı yaşıyor gibi davranın bakalım. birde iş mahkemeye gidince otele ait güvenlik kamerası görüntüleride alınabilir.

Çok akıllıdır eşim)))))) zaten başka numaradan arıyorum ne soracağımki kadına sen benim kocamın dostumusun diyeceğim kafam allak bullak işte gelen mesajlara eşim yanlış numaradır diyor hat iptalinede ben nerden bileyim diyor kılıf çok.

eşin de alem yani hayret birşey kaç kez yanlış mesaj gelecek.

bence de senin anlaşmalı boşanman için yapıyor

eşinin maddi durumu iyi mi? Eğer dostuysa parasını çatır çatır yiyordur

çoluğunun çocuğunun rıskını başka kadınlara yediren erkeklerden rabbim korusun

Allah evladının yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah

şimdi nasıl ortaya çıkarmaayı düşünüyorsun?

bu arada tabiki kadına eşimin dostu musun demeyeceksin kadının çakmayacağı şekilde ayarlamak gerek

tanıdığın güvendiğin birine aratsan mesela direk deseki arayan arkadaşın o kadına, aa ayşe naber ya ben de sana ulaşmaya çalışıyordum ne zamandır

hattını zor buldum falan diye ısrarla sorsa ne bişeyim belki o da der, ne ayşesi be ben fatma(atıyorum)..aklıma bu geldi sen ortaya çıkaracağım dediğin için

bence de kadın senin tanıdığınm biri bu kadar işbirliği içinde olduklarına göre

direk bir avukatla görüşseniz. o şeklide birlikte hareket etseniz. sizin için daha faydalı olabilir.

eşinizin üzerine düşüp şüphe çekmemeye çalışın. sizde kendi hayatınızı yaşıyor gibi davranın bakalım. birde iş mahkemeye gidince otele ait güvenlik kamerası görüntüleride alınabilir.

Arkadaşlar eşim avukat bu arada o yüzden her türlü kılıfı hazırlar korkum o zaten yoksa bende çalışıyorum ama neden böyle neden beni paranoyak damgasıyla suçluyor çevreme söyleyemiyorum gidecekler eşlerine söyleyecekler eşim bir kaç mülk satın aldı hiç birinin tapusunu dahi görmedim benden şüphelenirse direk bunları satar hem gezecek hem aldatacak madur olan ben olacağım neden ama :43: benim ne suçum var ayrıca takip ettim ve yakalandım ))))

Arkadaşlar eşim avukat bu arada o yüzden her türlü kılıfı hazırlar korkum o zaten yoksa bende çalışıyorum ama neden böyle neden beni paranoyak damgasıyla suçluyor çevreme söyleyemiyorum gidecekler eşlerine söyleyecekler eşim bir kaç mülk satın aldı hiç birinin tapusunu dahi görmedim benden şüphelenirse direk bunları satar hem gezecek hem aldatacak madur olan ben olacağım neden ama :43: benim ne suçum var ayrıca takip ettim ve yakalandım ))))

iyi de canım ortada aldatma var kılıfını uydursa kaç yazar...

canım ya Allah yardımcın olsun yazdıklarını okuyunca çok haklısın ne varsa al elinden bi arkadaşında dediği gibi bi avukatla görüş derim bende en azından yol göstersin, bu süreçte ALLah sabır versin eminim herşey ortaya dökülecek sen istedğini alıcaksın , dicemki eşini takip ettir ama buda çok uçuk olur ve zor bişey :S

Zor bir durumdasınız üzüldüm sizin adınıza. Boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce buna karar verin fakat bu kararı aceleye getirmeyin bekleyin, hem biraz daha eşinizi gözlemleme şansınız olur. Bu sırada sessizliğinizi ve sakinliğinizi koruyun. Anlık öfkelere ya da meraklara düşüp eşinizle tartışma ortamı yaratmayın...

Ayrıca boşanma durumunda eşinizden alabileceğiniz nafaka ve mal paylaşımı durumunuz nasıl olacak çocuğunuzla bir hayat idame ettirebilmenize yetecek mi?

eşin de alem yani hayret birşey kaç kez yanlış mesaj gelecek.

bence de senin anlaşmalı boşanman için yapıyor

eşinin maddi durumu iyi mi? Eğer dostuysa parasını çatır çatır yiyordur

çoluğunun çocuğunun rıskını başka kadınlara yediren erkeklerden rabbim korusun

Allah evladının yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah

şimdi nasıl ortaya çıkarmaayı düşünüyorsun?

bu arada tabiki kadına eşimin dostu musun demeyeceksin kadının çakmayacağı şekilde ayarlamak gerek

tanıdığın güvendiğin birine aratsan mesela direk deseki arayan arkadaşın o kadına, aa ayşe naber ya ben de sana ulaşmaya çalışıyordum ne zamandır

hattını zor buldum falan diye ısrarla sorsa ne bişeyim belki o da der, ne ayşesi be ben fatma(atıyorum)..aklıma bu geldi sen ortaya çıkaracağım dediğin için

bence de kadın senin tanıdığınm biri bu kadar işbirliği içinde olduklarına göre

Evet çatır çatır para yiyorlar ankaraya git gel uçak parası en lük otellerde kalmak maddi durumu iyi olmasa yapabillirmi ama bize gelinceyok rabbim herkesi böylelerinde korusun Başkasınada arattım neler yaptım ama yok anlıyorlar danışıklı dövüş avea hattı şu an telefon bilinmeyen numaralardan çıkmıyor yoksa ben bulacağım ahh bi blsam

Evet çatır çatır para yiyorlar ankaraya git gel uçak parası en lük otellerde kalmak maddi durumu iyi olmasa yapabillirmi ama bize gelinceyok rabbim herkesi böylelerinde korusun Başkasınada arattım neler yaptım ama yok anlıyorlar danışıklı dövüş avea hattı şu an telefon bilinmeyen numaralardan çıkmıyor yoksa ben bulacağım ahh bi blsam

hattı gizlice savcılığa versen, çok bilmiyorum ama eminsen o kadın olduğuna.. hazır kullanıyorken kadın o hattı savcılığa anlat durumu.. eşim bu kadınla aldatıyor ama ben kanıtlayamıyorum falan desen..

Boşanma durumunda tapudan kayıt istenir. Eşinizin evliliğiniz süresince sahip olduğu ve sattığı mallardan payınıza düşeni alırsınız. Sizden aldığı malları saklaması ya da habersiz satması onu kurtaramaz.

bu aldatan erkeklerin hepsninin şeyi kopsun yani,şu mübarek günde ne eşini üzmeye hakkın var nede çocugunu babasız bırakmaya adama bak ya:47: herkes takılsınmıs bak sen sen biyere takılda hiç kurtulama ordan:47::47: çok snirlendm kbkmayın:47:

sende kanıt var ama mazereti olan kanıtlar...

sen sıkışıcağı ve mazeret uydurmadan kabullenmek zorunda kalacağı kanıtlar istiyorsun...

vee en kötüsü senin salak yerine koyması,bu sana çok dokunuyor...kuvvetli bir his seninki....

avukata git danış o sana doğru yolu gösterir...Allah iktidarsızlık versin böyle erkeklere...belsoğukluğu yaşasınlar inşallah...

çok iyi bi avukat araştır,bul o sana nasıl davranacağını, neler yapman gerektiğini ve nasıl delillere ihtiyacın oldugunu söyler bence en iyisi bu :34:
ne diyim..Allah yardımcın olsun :26:

İşin çokçetrefilli delil bulmak istiyorsan azıcık adamı rahat bırakman lazım

şu an o tetikte çünkü onun her hareketini takip ettiğini ve açığını yakalamak için uğraştığını biliyor haliyle açık vermez

ama bir kaç ay unutmuş gibi yaparsan oda rahatlar ve artık bu kadar sıkı tutmaz işi mutlaka delil bırakır ortaya...

Back
X