- 9 Ekim 2020
- 863
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ne travması?3 günlük gereksiz bir adamdan ayrıldın altı üstü.git uyu saçmalama lütfenBeni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
3 haftalık ilişkide ,ne tür emekler var merak ettimBeni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
kalbim öylesine kırık ki
"Gırgıriye de cümbüş var " dan fırlayan bir kafa için bence boşver .ne travması?3 günlük gereksiz bir adamdan ayrıldın altı üstü.git uyu saçmalama lütfen
vanessam yapmazzz asla troll olamaz.yıkılırım yoksa ah emeklerim de emeklerimm bu kıza diyeeeVanessa Hanım, siz troll müsünüz?
Hani aldatmadığına emindiniz? Yapmayın kendinize bunu Allah askına yaBeni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
kalbim öylesine kırık ki
ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştümne travması?3 günlük gereksiz bir adamdan ayrıldın altı üstü.git uyu saçmalama lütfen
Bu ne ayol inşallah kafan güzeldir.Ananı babanı kesip önüne koyup et diye sana mı yedirdi herif naptı yani? Deli misin güzelim sen? Neyin travması bu?
Bence de geçen zamana acı. 20 yaşında elin oğlu için ne bu dert tasa yahu. Çalış para kazan gez eglen gençliğini yaşa.ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
adını yüzünü hiçbir şeyini bilmeden deli divane gezdim.
zamanıma acıyorum
boş bir herifi gözümde büyütüp enerji harcağıdıma acıyorum
yorumdan ürktüm gece gece.chucky filmi gibiAnanı babanı kesip önüne koyup et diye sana mı yedirdi herif naptı yani? Deli misin güzelim sen? Neyin travması bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?