- 22 Mart 2021
- 3.019
- 23.660
- 258
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
adını yüzünü hiçbir şeyini bilmeden deli divane gezdim.
zamanıma acıyorum
boş bir herifi gözümde büyütüp enerji harcağıdıma acıyorum
Memesini siktiran lağim disliye mi ?ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
zamanıma acıyorum
Adini yüzünü bilmedigin adam icin 7 ay yataklara düstüysen lutfen git bi psikologdan, psikiyatristten yardim al.ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
zamanıma acıyorum
Dişleri inek b.ku yemiş gibi olanDan bahsediyorHangisi bu bey Vanessa?Ünlü kişi olan mi,sonraki mi,yoksa sonrakinden sonraki miyetişemiyorum be yavrum
Şu an kıymalı yumurta yemem dışında hic bi sorun yok
Karpuzun elinden çamaşır sulu kahve mi içtin doğru söyle
Karpuzlu araba
Emin ol o aldatanlar bir gün it gibi geri dönüyor.Rahat ol. Travma olacak bir şey yok. O seni kaybettiğine üzülsün. Gereksiz insanlar için kendini çok üzmeye değmez. Bazen dünyanın en fedakar kadını/ erkeği en güzel kadını /erkeği olursun ama o gider b. K gibi biriyle aldatır seni. Bu senin yetersizliğin değil onun karaktersizliğidirBeni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Aldatılmalar da sevdaya dahil değil mi Vanessa ?Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
aaa yo yo zahmet etme plizHe icti sanada yapariz biara
7 ay aşkindan yataklarda sürünmüs bu herif içinDişini fırçalamayan, akşama kadar hentai izleyen, arkadaşı olmayan adam mı aldattı şimdi seni?
Vay arkadaş, bu nasıl yokluktur? Dişini fırçalamayan adamın bile en az iki adet alıcısı çıkıyor.
Adama da ek olarak bravo demek istiyorum. O haliyle bile aldatmayı başarmış, pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?