• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma Acısı

Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz
Aaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayat

Aaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayat
Kamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızı :63:

Kamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızı :63:
Böyle bir sıkıntısı olan vardır yazamaz çekinir belki okur yaaa böyle düşünen insanlarda var hele Bi silkeleneyim der bir insana belki moral veririm

Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Kaç yaşındasın ?

Anestezi ve reanimasyon dört çocuk annesiyim normaldir ayrıca çocukları çok severim ben
Ben de bir dönem anestezi uzmanlığı istemiştim ama, sonradan göründüğü kadar kolay olmadığını, sabahın 8 inde ameliyathanede bulunmam gerektiğini falan öğrenince vazgeçmiştim. Ne mutlu size ❤️

Back
X