- 28 Mart 2020
- 21.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.971
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bu forumun en profesyonel trolüsünüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemedigine cevap da vermiyor ahdhshsjssj alıngan daBu forumun en profesyonel trolüsünüz![]()
en çok beni seviyor çatlayınn.ben inanıyorum ona çünkü.vanessam gerçek vanessam duygusal.sonunda doğru adamı bulacakkkkkkİstemedigine cevap da vermiyor ahdhshsjssj alıngan da![]()
Evet çok pis çatırdadim ceyceyen çok beni seviyor çatlayınn.ben inanıyorum ona çünkü.vanessam gerçek vanessam duygusal.sonunda doğru adamı bulacakkkkkk![]()
Aaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayatBeni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz
Kamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızıAaa ne düşüneceğim yenisine sağlık aklıma bile getirmem analar ne güzeller doğuruyor dönüşte bakmam beni kaybeden üzülsün hemen bir kuaför bakım spor salonu yeni ortamlar beklesin beni hayat
Böyle bir sıkıntısı olan vardır yazamaz çekinir belki okur yaaa böyle düşünen insanlarda var hele Bi silkeleneyim der bir insana belki moral veririmKamuran ablacım nasıl tatlısınız, kıyamadım size yazmak istedim. Bu üyenin konuları çok büyük ihtimalle gerçek değil. Yormayın güzel parmaklarınızı![]()
Anaçlık işteBöyle bir sıkıntısı olan vardır yazamaz çekinir belki okur yaaa böyle düşünen insanlarda var hele Bi silkeleneyim der bir insana belki moral veririm
aaa doktormuymuşş.lütfen benle arkadaş olsunnnnnn.Anaçlık işteNe doktorusunuz?
pediatri gibi geldi birden
![]()
3 haftamiymis iliskisi3 haftalık ilişkide ,ne tür emekler var merak ettim![]()
Üniversite öğrencisiymiş ama bende bu kadar uçarı olmasını şaşkınlıkla izliyorum. Aşk meşk dışında hiç bir gündemi yok.İşsiz misiniz??
Anestezi ve reanimasyon dört çocuk annesiyim normaldir ayrıca çocukları çok severim benAnaçlık işteNe doktorusunuz?
pediatri gibi geldi birden
![]()
Kaç yaşındasın ?Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Ben de bir dönem anestezi uzmanlığı istemiştim ama, sonradan göründüğü kadar kolay olmadığını, sabahın 8 inde ameliyathanede bulunmam gerektiğini falan öğrenince vazgeçmiştim. Ne mutlu sizeAnestezi ve reanimasyon dört çocuk annesiyim normaldir ayrıca çocukları çok severim ben
Yaa siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsünSenin hızına yetişilmiyor be vanessa...ağam bizle eğlenir![]()
Adrenalin tam gazzzzBen de bir dönem anestezi uzmanlığı istemiştim ama, sonradan göründüğü kadar kolay olmadığını, sabahın 8 inde ameliyathanede bulunmam gerektiğini falan öğrenince vazgeçmiştim. Ne mutlu size![]()