• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma delilleri kaç ay geçerli? Avukatın söylediği kafamı karıştırdı.

golldkahveemm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
513
610
23
36
Herkese iyi geceler. Ben yaklaşık 10 gün kadar önce nefret ettiğim eş kişisinin telefonunda sevgilisine yazdığı mesajları ekran görüntüsü aldım. Görüntülü konuşurken çekilmiş resimleri, 20 dk 35dk görüntülü konuşma kaydı.
Kahve içelim seni seviyorum kadın gibi mesajlar. Ses göndermişler birbirlerine cinsel içerikli..!! Kızım 4. Sınıfa gidiyor son senesi diye Haziran da taşınma planım vardı aile apartmanı istemediğim için.. ev kayınpederin zaten çok sıkıntı olur. Elimde deliler oldu en azından çekişmeli olmaz deliller le.
Dün avukatla görüştük şimdi elimde deliller de var sen yinede Haziran ayında aç davayı o zamana kadar taşınma da gerçekleşir çocuklar için daha iyi olur dedi. Bu delile yeterli değil mi??
Temmuz ayında küçük çocuğum kreş ayını dolduracak ancak o zaman bir işe girip çalışma imkanım olacak.
Bunlara istinaden davayı erteleyelim diyor avukat.
Biraz düşün pazartesi günü gel dedi.
Bu deliller ne kadar süre geçerli? Ben normal hayata devam edersem deliller iptal olmaz mı?? O adamın sesini duymak istemiyorum evli kalmak darağacında gibi. Kafam çok karışık konuyu bile saçma sapan yazmış olabilirim 😭 böyle bir adamı tanımak evlenmek hayatımın dersi oldu.. Avukat kafamı çok karıştırdı mı, fikir mi verdi bilmiyorum ya. Tek istediğim çocuklarımla düzenimi kurmak 🤲🤲 her kafadan bir ses modundayım bilgisi olan lütfen yazssınn😭😭

Avukat söyledikleri çok anlamsız geldi. Boşanma davası açmanızla, taşınma ve kreşin ne alakası var? Ne diye haziranı bekleyecekmişsiniz?
Bu mesajınızı şimdi gördüm. Abisini tanıyormuş. Bağımsız bir avukat bulun bence.
Abisini tanıyor sadece yani işini yapmak için taraf tutma gibi birşey yaparmı ki??

Herkese iyi geceler. Ben yaklaşık 10 gün kadar önce nefret ettiğim eş kişisinin telefonunda sevgilisine yazdığı mesajları ekran görüntüsü aldım. Görüntülü konuşurken çekilmiş resimleri, 20 dk 35dk görüntülü konuşma kaydı.
Kahve içelim seni seviyorum kadın gibi mesajlar. Ses göndermişler birbirlerine cinsel içerikli..!! Kızım 4. Sınıfa gidiyor son senesi diye Haziran da taşınma planım vardı aile apartmanı istemediğim için.. ev kayınpederin zaten çok sıkıntı olur. Elimde deliler oldu en azından çekişmeli olmaz deliller le.
Dün avukatla görüştük şimdi elimde deliller de var sen yinede Haziran ayında aç davayı o zamana kadar taşınma da gerçekleşir çocuklar için daha iyi olur dedi. Bu delile yeterli değil mi??
Temmuz ayında küçük çocuğum kreş ayını dolduracak ancak o zaman bir işe girip çalışma imkanım olacak.
Bu deliller ne kadar süre geçerli? Ben normal hayata devam edersem deliller iptal olmaz mı?? O adamın sesini duymak istemiyorum evli kalmak darağacında gibi. Kafam çok karışık konuyu bile saçma sapan yazmış olabilirim 😭 böyle bir adamı tanımak evlenmek hayatımın dersi oldu.. Avukat kafamı çok karıştırdı mı, fikir mi verdi bilmiyorum ya. Tek istediğim çocuklarımla düzenimi kurmak 🤲🤲 her kafadan bir ses modundayım bilgisi olan lütfen yazssınn😭😭
6 ay geçtiği zaman affetmiş sayılırsın diye biliyorum

Hemen açın davayı, ayrıca ek olarak şiddetli geçimsizlik falan sebep gösterin zina için baya sevişirken yakalamanız lazım saçma bir şekilde. Yani başka sebepler de yazın bu delillerinde sunum tabi mahkemeye.
Psikolojinin biter o dönem ayrıca beraber evde durursaniz belki kocanız affetmisti beni der. E o dönem beraber yaşayınca da affetme karinesi kafada bir soru işareti bırakır. Biliyorsunuz dur affettikten önceki deliller geceraizdir. Mesela dayak yedi affetti sonra bu kez durdu durdu boşanmak istedi kişi diyelim artık o dayak deliline dayanamıyor. Bence yin haklılığı tartışılır bir kanun ama sonuçta uygulanan bu

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama altı aylık bir süre var ondan sonra delil geçersiz sayılıyor

Sizin davayı açmanız mahkeme günü belirleme ik celse ikinci celse derken zaten hazirani bulacak ki

Eşinle aynı evdemisiniz şuan?.Bence avukat yanlış yönlendiriyor sizi. Başka bir avukat bulup biran önce açın davayı.

6 ay süresi sanırım..hazirana daha çok var ya,temmuzda adli tatil zaten..alacağınızı alın ama..ay kreşlerde bi ton para..Bu ekonomide boşanmak da lüks oldu. Allah yardımcınız olsun

Back
X