aldatılma,evlenme,çocuk sahibi olamama

oyarkasel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
5
0
1
45
mrb.ben eşimle uzun bir arkadaşlık sonrası nişanlandım, nişanlıyken eşim iş arkadaşı ile beni aldattı, ayrıldım,yalvardı, pişmanım dedi, affettim tekrar devam ettik, evlendik, özellikle ilk yıllar sürekli aldatılma aklımda olduğu için işkence gibi geldi, eşim evlendiğimizden beri beni aldatmadı, sürekli gözüm üzerinde, telefonları, mailleri, parası hep kontrolümde, ama tüm bu kontrol etmeler, nişanlı iken yaşadığım aldatılma hiç aklımdan çıkmadı, sürekli kafamdaydı, eşimin iş arkadaşlarına sürekli şüphe ile yaklaşıyorum,kendime kızıyorum, keşke affetmeseydim diye, çünkü 6 yıllık evliliğimde hiç mutlu olmadım, evet beni tekrar aldatmadı, ama ben kendime kızdım ve bu eşimden değil benden kaynaklanıyor, sürekli aklımda aldatılmışlık duygusu, bir de kilo aldım,eskiden çok zayıftım, şimdi de şişman sayılmam ama eskisi gibi de değilim, çirkin değilim, kendimde çalışıyorum, mali sıkıntım da yok, ama bizim çocuğumuz da olmuyor, istiyoruz, ama benim rahim çocuk sahibi olabilmek için iyi değilmiş, kistler varmış, tedavi görüyoruz ama dr ler umutsuz.eşim istese çocuk sahibi olabilir..sizce ben bir ömrü boşa mı harcadım??

geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun ama konuyu forumun bir derdim var bölümünde açarsanırsanız orası daha aktif
kaç yıllık evlisiniz, tedavi süreci devam ediyormuş Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

affettiyseniz üzerini tamamen kapatacaksınız, yok kapatamam diyorsanız evlenmeyecektiniz.kendinize zarar vermekten başka şeye yaramaz bu.inşallah çocuğunuz olur ancak diğer sorununuzu çözmeden çocuk sahibi olmak sizi kısa sürede mahkemeye taşır.bunun çok örneğini okuduk burda bile.

mrb.ben eşimle uzun bir arkadaşlık sonrası nişanlandım, nişanlıyken eşim iş arkadaşı ile beni aldattı, ayrıldım,yalvardı, pişmanım dedi, affettim tekrar devam ettik, evlendik, özellikle ilk yıllar sürekli aldatılma aklımda olduğu için işkence gibi geldi, eşim evlendiğimizden beri beni aldatmadı, sürekli gözüm üzerinde, telefonları, mailleri, parası hep kontrolümde, ama tüm bu kontrol etmeler, nişanlı iken yaşadığım aldatılma hiç aklımdan çıkmadı, sürekli kafamdaydı, eşimin iş arkadaşlarına sürekli şüphe ile yaklaşıyorum,kendime kızıyorum, keşke affetmeseydim diye, çünkü 6 yıllık evliliğimde hiç mutlu olmadım, evet beni tekrar aldatmadı, ama ben kendime kızdım ve bu eşimden değil benden kaynaklanıyor, sürekli aklımda aldatılmışlık duygusu, bir de kilo aldım,eskiden çok zayıftım, şimdi de şişman sayılmam ama eskisi gibi de değilim, çirkin değilim, kendimde çalışıyorum, mali sıkıntım da yok, ama bizim çocuğumuz da olmuyor, istiyoruz, ama benim rahim çocuk sahibi olabilmek için iyi değilmiş, kistler varmış, tedavi görüyoruz ama dr ler umutsuz.eşim istese çocuk sahibi olabilir..sizce ben bir ömrü boşa mı harcadım??
Zaten affetmişsin 7 yıldır bu şüpheyle yaşanmaz ki seni çok iyi anlıyorum o aldatılma travması atlatılamıyor ama şu anda bi sorun yoksa bunlarla hayatını mahvetme çocuk konusunda da çok umutsuz olma artık tıp çok ilerledi çoçuğun olmaz diyenlerin olmadık anda oldu etrafımızda yeterki düzgün doktor ve tedavi uygulansın İnşallah tez vakitte olur bu kadar stres de iyi değil azcık rahat ol olamıyorsan destek al

affettiyseniz üzerini tamamen kapatacaksınız, yok kapatamam diyorsanız evlenmeyecektiniz.kendinize zarar vermekten başka şeye yaramaz bu.inşallah çocuğunuz olur ancak diğer sorununuzu çözmeden çocuk sahibi olmak sizi kısa sürede mahkemeye taşır.bunun çok örneğini okuduk burda bile.
evet haklısınız..üzerini kapatamıyorum..ancak bunu sonradan anlayabildim..bazen böyle şüphe ile yaşamaktansa hiç evlenmeseydim diyebiliyorum..

Şüpheyle yaşadığınız bir evlilikte birde çocuk sahibi olmak ne kadar sağlıklı bilemedim🤔

Aldatılma unutulmuyor insanın yüreğine oturuyor. Bende esimin iş arkadaşıyla aldatildim .Bebeğim oldu babasız kalmasın dedim affettim sözde yıllarca içime oturdu.Sonra sosyal medya hesabinda mesajlar gördüm yıllar sonra kadınlara ickiliymis de yazmış.Aglamalar,sızlamalar,cocuklarimin hatırı,esimi sevmem tekrar devam ettim.Ama ne onu affettim ne de kendimi de.Benim için güven bu kadar önemliyken güvenimin yıkıldığı bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmak beni mahvetti.Yillarca çok şey çektim ama aldatılmayı asla hazmedemedim.Guven ruh gibidir terkettiği bedene asla geri dönmez.Aramız şu ara limoni ve ben 3 gündür aldatmadan konuşuyorum yine .Bosanmayi cidd8 ciddi düşünüyorum çünkü esimi asla ama asla affetmeyeceğimí biliyorum.Yapiniz bana benziyor gibi siz de asla affetmeyeceksiniz ve çocuk yok ,çocuk olsa çocuk yüzünden ayrılamıyorsun .Çocuk olması aldatildiginiz gerçeğini ortadan kaldırmaz.

Back
X