• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma itirafı ve karışık düşünceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle.
Bir yapılır iki yapılır üçüncüsünde höst hayırdır sen bekar mısın, nerede kalıyorsun denir
Yani benim bildiğim normal kadınlar böyle yapar.
Ben konu sahibinin biraz sinmiş olduğunu düşünüyorum, adam bunu bildiği için takmamış bile, baksanıza.
Çocuğu hiç söylemiyorum, onu da büyük ihtimalle kocası eve bağlansın diye yapmıştır.
Adamın anlatması da ya gerçekten aldatıldı, gelip karısının omzunda ağladı teselli için
Ama bu çok iğrenç, gerçekten iğrenç. Bu resmen kadına "seni takmıyorum, bak aldatıldığımı sana umursamazca anlatıyorum" demek.
Ya da öteki kadın artık resmi nikah isterim, boşanıp nikah yap yoksa karına söylerim dedi, adamda korkudan gelip karısına söyledi.
2 ihtimalden başka ihtimal yok bence.
Yani bazı adam toplantım var der iş gezisi der arkadaşı polis tutuklamıştır kaza yapmıştır falan filan türlü türlü yalan
Bu adam onu yapmaya bile uğraşmamış
Karısıyla oturup ev içinde bir tiyatro oynamışlar o arkadaşlarla gece oturmasına giden adam rolünü konu sahibi de hiç bir şeyden habersiz evdeki kadın rolünü oynamışlar

Bence kadının ailesi falan öğrendi ya adamın bir akrabası gördü karına söyleyeceğim falan dedi önden tepki yumuşatıyor adam

Sevgili genç kardeşim 😃seni bu forumda yorumlarından tanıyorum ve müthiş zeki olgun bir genç kadın olarak görüyorum.Ancak okuduklarını çok fazla içselleştirdigini,aşırı empati yapıp, sinirlerini yıprattigini farkediyorum.Yazdiklarimi konudan bağımsız sadece bunun için yazıyorum.Maalesef yaşadığımız toplumda ve dünya üzerinde herkesin kendine göre kırmızı çizgisi vardır.Sana göre basit bir olay için bir başkası fırtınalar koparabilir.Ya da tam tersi.Bu dünyada kendi evladini öldüren anne babalar var,aile içi tacize şahit olup abindir,babandir sus diyen anne babalar var.Haberleri görüyoruz değil mi?Yani iyiler, kötüler,doğru yapan, yanlış yapan,akıl sahibi ve idrakten yoksun olanlar var.Herkesi kendi hayat çizgisinde değerlendir.Bunlar hep olacak.Bazi şeyler tercihtir bu konudaki gibi.Ve bizlerin yapabileceği çok şey yoktur.Dunya böyle bir yer..
Banlanıyorsam hep olayları içselleştirdiğimden banlanıyorum. Evet aslında kötü birşey, başkasını bu denli anlamaya çalışmak, kızmak sinirlenmek ama inan ki yapım bu.
Sadece üzüldüm, yitip giden bir evliliğe, kandırılan ama görmek istemeyen bir kadına, o 3 çocuğa.. Bilmiyorum açıkçası, dediğin gibi Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.. Eleştirin için teşekkür ederim bu arada, dikkate alacağım. :)

Aklıma başka bir şey daha geldi. Eşiniz galiba varlıklı biri, bir şeyleri bu kadının üstüne yapmış veya yüklü miktarda para vermiş olabilir mi 🤔
Kadın alacağını aldıktan sonra eşinizi postalamış olabilir, sizinki de ortaya çıkacağından tırstığı için itiraf etmiş olabilir mi ?

Yani bazı adam toplantım var der iş gezisi der arkadaşı polis tutuklamıştır kaza yapmıştır falan filan türlü türlü yalan
Bu adam onu yapmaya bile uğraşmamış
Karısıyla oturup ev içinde bir tiyatro oynamışlar o arkadaşlarla gece oturmasına giden adam rolünü konu sahibi de hiç bir şeyden habersiz evdeki kadın rolünü oynamışlar

Bence kadının ailesi falan öğrendi ya adamın bir akrabası gördü karına söyleyeceğim falan dedi önden tepki yumuşatıyor adam
Konu sahibi söylüyor ya şüpheleniyordum diye, e şüphelendiğiniz halde neden 3. Çocuk ya..
Bende öyle düşünüyorum.
Adam gelip aldatıldığı için değil, korktuğu için söyledi bence.

Banlanıyorsam hep olayları içselleştirdiğimden banlanıyorum. Evet aslında kötü birşey, başkasını bu denli anlamaya çalışmak, kızmak sinirlenmek ama inan ki yapım bu.
Sadece üzüldüm, yitip giden bir evliliğe, kandırılan ama görmek istemeyen bir kadına, o 3 çocuğa.. Bilmiyorum açıkçası, dediğin gibi Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.. Eleştirin için teşekkür ederim bu arada, dikkate alacağım. :)
Eleştiriden ziyade tavsiye.Bir zamanlar bende böyleydim ve çok yıpratıcı olduğunu anladım.❤️

Sevgili genç kardeşim 😃seni bu forumda yorumlarından tanıyorum ve müthiş zeki olgun bir genç kadın olarak görüyorum.Ancak okuduklarını çok fazla içselleştirdigini,aşırı empati yapıp, sinirlerini yıprattigini farkediyorum.Yazdiklarimi konudan bağımsız sadece bunun için yazıyorum.Maalesef yaşadığımız toplumda ve dünya üzerinde herkesin kendine göre kırmızı çizgisi vardır.Sana göre basit bir olay için bir başkası fırtınalar koparabilir.Ya da tam tersi.Bu dünyada kendi evladini öldüren anne babalar var,aile içi tacize şahit olup abindir,babandir sus diyen anne babalar var.Haberleri görüyoruz değil mi?Yani iyiler, kötüler,doğru yapan, yanlış yapan,akıl sahibi ve idrakten yoksun olanlar var.Herkesi kendi hayat çizgisinde değerlendir.Bunlar hep olacak.Bazi şeyler tercihtir bu konudaki gibi.Ve bizlerin yapabileceği çok şey yoktur.Dunya böyle bir yer..
Yazıp yazıp sildiğim şeyleri söylemişsiniz. Israrla bana sen olsan boşanırsın kadına neden boşanma diyorsun diyorlar. Ben o kadın değilim. Benim başıma gelse çook farklı şeyler olurdu ayşe nin başına gelse farklı fatma nın başına gelse farklı.. herkes içindeki şartlarda değerlendirilmeli. Aynısını söyledim nahoş cevaplar aldım.

Yazıp yazıp sildiğim şeyleri söylemişsiniz. Israrla bana sen olsan boşanırsın kadına neden boşanma diyorsun diyorlar. Ben o kadın değilim. Benim başıma gelse çook farklı şeyler olurdu ayşe nin başına gelse farklı fatma nın başına gelse farklı.. herkes içindeki şartlarda değerlendirilmeli. Aynısını söyledim nahoş cevaplar aldım.
Siz aynısını söylemediniz ki?

Siz aynısını söylemediniz ki?

Herkes güçlü değil, herkes ha deyince hayatını alt üst edemiyor. Nasıl bir kadın ne karakterde? Belki çok bastırılmış ezilmiş. Cesareti yok. Ben çalışırım ayaklarım üzerinde dururum diyemiyor.. nasıl bir geçmişten geliyor. Arkası yok belki. Belki kefeninle geri dön diyor ailesi.. Herkes hemen ben boşanırım sen boşanmadığın için kötüsün gurursuzsun vs.. hayatta sadece siyah beyaz yok gri de var..

Şu yazdılarımın kısacası herkes kendi şartlarında değerlendirilsin kadının şartlarını bilmiyoruz değil mi? varsayımlar değil mi?

Empatiden sempatiye gecmissin sen

Zaten aldattığını tahmin ediyormuşsun ve aranızda duygusal değil de maddi bağ olduğu için ses çıkarmamışsın anladığım kadarıyla. O yüzden şu an sana anlatmasıyla anlatmaması arasında senin açından bir fark olacağını düşünmüyorum. Ama eşin nasıl tehdit edildiyse Yusuf Yusuf olmuş gelip anlatmış, o öyle vicdan azabı duyacak ADAM olsaydı 3 sene imam nikahlı yaşamazdı. Ha şu durumda ayrıl diyemem rahatın yerindeyse , sana sıkıntı veren biri değilse zaten ev arkadaşı gibi olan yaşantınıza devam. Ama karı koca ilişkisi ve gerçek bir aile gibi yaşantı sürmeye karar verirse paşa kocan? O zaman miden alacak mı onu da sen bileceksin

Şu yazdılarımın kısacası herkes kendi şartlarında değerlendirilsin kadının şartlarını bilmiyoruz değil mi? varsayımlar değil mi?
Bakın adı üzerinde varsayımlar.
Bu varsayımların daha ağırını yaşayan bir insanın kızı olarak söylüyorum, 30 40 yaşında olan herkesin ailesi hemen hemen böyledir, çünkü eskiden böyle imkanlar yoktu, kız aileleri kızlarının boşanmasını istemezdi,çocuklar yuvaya verilirdi falan.
Siz bu durumu yaşarsanız, boşanırsınız değil mi? Konu sahibi, çocuklarını öne sürerek boşanmamayı tercih ediyor. Bizde diyoruz ki çocuklar için bu ortam sağlıklı değil, bir kere yapan bir daha yapar.
Herkes 2. Bir şansı hakeder demişsiniz, bu adamın 2. Bir şansı kalmadı ki? Adam 3 yıldır imam! nikahlı. Adam belki gerçekten pişmandır demişsiniz. Adamın pişman olmadığı her halinden belli, ya gerçekten aldatıldı ve karısının omzunda aşk acısı çekiyor. Ki aşırı gurursuzca bir hareket bakın bu kadına edilmiş bir hakaret. Resmen kadına "seni takmıyorum bile, o kadar yüzsüzüm ki gelip yaşadığım ihaneti sana anlatabiliyorum" demek, gözyaşları bile yalan.
Ya da dediğim gibi öteki kadın artık resmi nikah istedi ya yapacaksın ya da karına söyleyeceğim dedi, adamda koşup karıcığına söyledi, önceden yol yapar gibi.
Dediğim gibi, kimsenin fikirlerini değiştirip kendi fikrimi dayatma hakkım yok. Ama bazı konularda doğrunun tek ve değiştirilemez olduğuna inanırım. Her halukarda yitip giden bir evlilik, geleceği düşündüğü için boşanmayan bir kadın ve yazık olan 3 çocuk var ortada. Hepimiz konu sahibi birşeyler yapsın diye konuşuyoruz ve umarım yapar diyorum ben. Dediğimiz gibi, nafaka ve çalışmayla yine çok güzel yerlere gelebilir konu sahibi.

Kadınlar bu durumda ikiye ayrılıyor, kimi kadın affeder kabul eder evcilik oynar, kimi kadın onurlu davranır, sen hangisisin?
E senin miden de alıyormuş e afiyet olsun biz ne yapalım?
Kk da bir elmayra vardi vakti zamaninda ,ayni sizin gibi sert yorumlari olan ,dik dik konusan,patavatsizlikla hadsizligi karistiran uyemizin basina burda neye asla kati dediyse basina geldi..burda dert yanan insanlara pat pat cevap verirdi,bilirkisilik taslardi ya iste o yapmaaammm etmeeeem dedigi ne varsa yapti..
Buyuk lokma yiyin buyuk soz konusmayin
Burada klavye delikanliligiyla astim kestim demekle olmuyor...
Umarim bu durumlari yasamazsiniz

soruma cevap değil bu.

Tam olarak sizi hedef almayan her mesajıma saldırgan cevaplarınızla yapmaya çalıştığınız bu.

Yaş 30 olunca anlarsınız tek bir doğru diye bir şey olmadığını.
Bende soruma hala cevap alamadım? :KK70: saldırgan derken? Bir çizginizi bilin isterseniz, yanlışın doğrusunu söylemek ne zamandan beri saldırganlık oldu? Kendiniz asla uygulamayacağınız şeyleri millete tavsiye ediyorsunuz, karşıt cevap gelince adı saldırganlık oluyor.
Yaşım 21,burada 40 yaşındayım diyenlerden çok daha olgunum, bunu çevremde söyler.
Bazı konularda doğru tektir, bu konuda da öyle olduğunu düşünüyorum. Fikrinizi de değiştirmeye çalışmadım, karşıt görüş belirttim. Umarım birgün ne demek istediğimi acı bir şekilde anlamak zorunda kalmazsınız. İyi akşamlar dilerim.

Ne denir ki bilemedim. Gerçekten aldatan erkeklere ayarım ama aldatılıp gelenlerden ayrı tiksiniyorum.
Yani zaten değersiz görüp aldatmış üstüne daha da değersizleştirip aldatıldım o yüzden geri döndüm. Vicdanım rahat değildi. Sana yumurtladım. 1. Aldatılmasa size asla söylemeyip devam edecekti. 2. Siz yakalasaydınız inlar edip devam edecekti.
Yani napabilirsin bilmiyorum ama sana şunu söyleyebilirim sadece.
En yakın arkadaşım 3 kız kardeş babası onlar çok küçükken başka bir kadınla gitti. Annelerini boşadığı gibi kızlarınıda boşamış anlayacağınız. Her erkek gibi. Sonuç kızları hepsi iyi üniversiteleri okuyup kendi hayatlarını kurdular. Annelerine bakıyorlar. O bize hem anne oldu hem baba oldu diye.
Demem o ki siz neden o anneden olmayasınız? Ki o annenin bir mesleği bile yokmuş. Siz çalışıyordum daha önce diyorsunuz. Benzer hayattan örnek verdim. Bence siz güçsüz değilsiniz. Çocuklarınız güçlü anne görmeyi tercih eder.

Açıkçası tüm yorumları tam olarak okumadım, aranızda geçen mevzuya tam hakim değilim 😃Bazen anlatmak istediğimiz ile anlaşılan karışabiliyor.Hele böylesi insanın sinir uçlarına dokunan konularda baya ortalık karışıyor.Ve konu sahipleri tüyerken,üyeler birbirine giriyor.Acaba diyorum özellikle mi yapıyor bunu konu açanlar.Sizlerde sinirlendiğiniz ve tartıştığınizla kalıyorsunuz 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X