- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.772
- 798
- Konu Sahibi Fridanin annesi
Yani bazı adam toplantım var der iş gezisi der arkadaşı polis tutuklamıştır kaza yapmıştır falan filan türlü türlü yalanAynen öyle.
Bir yapılır iki yapılır üçüncüsünde höst hayırdır sen bekar mısın, nerede kalıyorsun denir
Yani benim bildiğim normal kadınlar böyle yapar.
Ben konu sahibinin biraz sinmiş olduğunu düşünüyorum, adam bunu bildiği için takmamış bile, baksanıza.
Çocuğu hiç söylemiyorum, onu da büyük ihtimalle kocası eve bağlansın diye yapmıştır.
Adamın anlatması da ya gerçekten aldatıldı, gelip karısının omzunda ağladı teselli için
Ama bu çok iğrenç, gerçekten iğrenç. Bu resmen kadına "seni takmıyorum, bak aldatıldığımı sana umursamazca anlatıyorum" demek.
Ya da öteki kadın artık resmi nikah isterim, boşanıp nikah yap yoksa karına söylerim dedi, adamda korkudan gelip karısına söyledi.
2 ihtimalden başka ihtimal yok bence.
Bu adam onu yapmaya bile uğraşmamış
Karısıyla oturup ev içinde bir tiyatro oynamışlar o arkadaşlarla gece oturmasına giden adam rolünü konu sahibi de hiç bir şeyden habersiz evdeki kadın rolünü oynamışlar
Bence kadının ailesi falan öğrendi ya adamın bir akrabası gördü karına söyleyeceğim falan dedi önden tepki yumuşatıyor adam